Χαρίζεται Περσική

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

britshort

Νεοφερμένο μέλος

Ο britshort αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και γραφτηκα αρχικα για να βαλω αυτην την αγγελια. Μια γνωστη μου ηλικιωμενη κυρια χαρίζει την λευκή Περσική γάτα της διοτι δεν μπορει να την φροντιζει μου είπε οπως της αξίζει. Είναι 2,5 ετών και θα επιδιώξουμε να παει σε καποιο σπιτι με συμφωνια τη στειρωση. Θα δοθει με ολα τα πραγματα και αξεσουαρ της. Βρισκεται στο Βολο. Τηλ. 6948890277

persian.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
Αμάν παναγία μου βραδιάτικο τί έσκασε μύτη.........
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
φτου φτου φτου φτου! Φτου σου μαναράκι μου!!!:loveangel

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι ομολογουμενως..ΘΕΑ..:D

Πολύ όμορφη! Εύχομαι να πάει σε σπιτάκι που θα την αγαπούν πολύ! Καλή Τύχη μικρή μου!

πω ,πω!τι ομορφιά είναι αυτή!κρίμα που ειναι στο Βόλο....

Υπάρχει ακόμα δυνατότητα να πάρουμε αυτό το κουκλάκι???

nancy, εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο. Δεν φαίνεται να μπαίνει πια στο φόρουμ ο britshort :)!

καλά εννοείται πως θα πάρω τηλέφωνο!αύριο πρωί! :D
αλλά είπα να κάνω και από εδώ μια προσπαθεια

Ναι, έχεις δίκιο! Τώρα είναι λίγο αργά για τηλεφώνημα:)!
Καλή επιτυχία, εύχομαι να βρεις αυτό που ζητάς!

κουκλα!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Η γατουλα χαριστηκε! Δεν ισχυει πλεον η αγγελια! Ευχαριστω για το ενδιαφερον και καλη χρονια! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back