marika
Νεοφερμένο μέλος
Ο marika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
20-09-10
03:12
Γειά χαρά σε όλους!
Χαρίζεται ο μικρός Γατόνης, εκτός του οτι είναι μια γλύκα, είναι και πολυ αγαπησιάρης, γουργουρης και ζυμώνει συνέχεια με τα πατουσάκια του.
Βρέθηκε στο δρόμο πριν μιά εβδομάδα περίπου(είχα δημοσιεύσει αγγελια στο lost and found, αλλά τελικα δεν βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του παρόλο που εχω ενημερώσει ολη τη γειτονια, εκτός και αν κάποιος τον παράτησε
),και το θέμα είναι οτι έχω άλλες 4 γάτες οι οποίες δεν έχουν χαρεί καθόλου με την παρουσία του!Οπότε είναι ανάγκη να βρεί σχετικά σύντομα μια ζεστή αγκαλιά όπως του αξίζει.
Είναι εκπαιδευμένος σε σκάμμα και τρώει ξηρά τροφή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977014229
Χαρίζεται ο μικρός Γατόνης, εκτός του οτι είναι μια γλύκα, είναι και πολυ αγαπησιάρης, γουργουρης και ζυμώνει συνέχεια με τα πατουσάκια του.
Βρέθηκε στο δρόμο πριν μιά εβδομάδα περίπου(είχα δημοσιεύσει αγγελια στο lost and found, αλλά τελικα δεν βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του παρόλο που εχω ενημερώσει ολη τη γειτονια, εκτός και αν κάποιος τον παράτησε
),και το θέμα είναι οτι έχω άλλες 4 γάτες οι οποίες δεν έχουν χαρεί καθόλου με την παρουσία του!Οπότε είναι ανάγκη να βρεί σχετικά σύντομα μια ζεστή αγκαλιά όπως του αξίζει.Είναι εκπαιδευμένος σε σκάμμα και τρώει ξηρά τροφή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977014229
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
djvaggelis2000
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
20-09-10
12:36
Γεια σου!Θα μας πεις που βρίσκεται το γατάκι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
20-09-10
13:46
Kαλά πειράζει που είναι κούκλος? Ε ρε πειρασμοίιιι

marika
Νεοφερμένο μέλος
Ο marika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
21-09-10
20:11
Γραφω για να ενημερώσω οτι ο Γατόνης βρήκε τη ζεστή αγκαλιά που του αξίζει!!!
(Οπότε να κλειδωθεί η αγγελία)
Ράνια πολλά φιλιά ρε άνθρωπε!
(Οπότε να κλειδωθεί η αγγελία)
Ράνια πολλά φιλιά ρε άνθρωπε!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
21-09-10
20:27
Τέτοια να "ακούω"

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum