Χαρίζεται άσπρος κούκλος 3 μήνων

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Χαρίζεται ο Σκούζυ, ένας απίστευτα χαδιάρης γατούλης 3 μηνών. Από τότε που σώθηκε καθώς βρέθηκε τελείως αφυδατωμένος και πεινασμένος δείχνει καθημερινά την ευγνωμοσύνη του, είναι πολύ υπάκουος πράγμα σπάνιο για γατάκι, τρώει τα πάντα και του αρέσει πάρα πολύ να τον κρατάς αγκαλιά και να τον χαιδεύεις και εκείνος ανταποδίδει με ακατάπαυστα χουρχουρητά. Το απίστευτο είναι ότι άμα θέλει να τον πάρεις αγκαλιά νιαουρίζει μέχρι να τον σηκώσεις και δεν σταματάει να χουρχουρίζει. Το χαρακτηριστικό του είναι μια μαύρη γραμμή στο αριστερό του ματάκι όπως αυτές που είχε η Κλεοπάτρα, γεγονός που σε κάνει να τον ξεχωρίζεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Χρησιμοποιεί την άμμο του και είναι αποπαρασιτωμένος εξωτερικά και εσωτερικά. Όποιος τον θέλει ας επικοινωνήσει στο email αkrivime@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα 083.JPG
    Εικόνα 083.JPG
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • Εικόνα 084.JPG
    Εικόνα 084.JPG
    106,5 KB · Εμφανίσεις: 54
  • Εικόνα 085.JPG
    Εικόνα 085.JPG
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 43
Τι γλυκό μουτράκι!! Καλή τύχη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστούμε πολύ πραγματικά είναι πολύ γλυκός γατούλης και θέλει όλο αγκαλιά να τον έχεις , δεν υπάρχει αυτό το γατί. Σπίτι είχαμε αποφασίσει να τον κρατήσουμε τον αγαπήσαμε αμέσως γιατί ενώ έχουν περάσει γατιά και γατιά από τα χέρια μας τέτοιος χαρακτήρας καταπληκτικός δεν μας είχε ξανατύχει.Μια φορά τον μάλλωσα γιατί έτρωγε το φαί της γάτας μου και η δικιά μου ζήλευε και όλη μέρα ήταν κατσουφιασμένος. Αποφασίσαμε να τον δώσουμε γιατί βρήκαμε και ένα γατάκι 10 ημερών και η γάτα μου έπαθε στρες από ότι μου είπε και ο κτηνίατρος δεν τρώει, έκανε σαν εμετό, ο λαιμός της έχει κλείσει επειδή αγριεύει όλη την ώρα σε όλους μας, στην τουαλέτα της την βάζω με το ζόρι για να πηγαίνει και έχω στενοχωρηθεί πολύ. Πραγματικά επείγει να δώσω τλχ το ένα από τα δύο που έχω βρει για να μην ζηλεύει τόσο πολύ η γάτα μου.

Καμαρώστε τον Σκούζυ είναι γλυκύτατος

Συνημμένα

• Εικόνα 102.JPG
    Εικόνα 102.JPG
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 49
Το εβαλα και στο ΦΒ μου. Καλή τυχη!

(να δεις που θα παει σε σπιτι....αγιογραφου αυτός! Γενικά καπου που θα υπαρχουν πινέλα και καμβάδες, γιατί ειναι "ζωγραφιάς" :D)

Αχ σε ευχαριστούμε πολύ που μας έβαλες και στο ΦΒ γιατί δεν έχω.νασαι καλα!

Είναι πανέμορφος ! Εύχομαι να πάει σε δικό του σπίτι το συντομώτερο.

Να σαι καλά Voula, μιλάμε πραγματικά είναι πολύ καλός γατούλης, νύχια δεν βγάζει για κανέναν λόγο, του λες όχι εκεί! και φεύγει το βράδυ κοιμάται εκεί που τον βάζεις μπορεί να νιαουρίσει 2 φορές χαμηλόφωνα απλά επειδή θέλει παρέα μετά όμως κοιμάται ήσυχος μέχρι το πρωί.Πραγματικά βλέπω ότι σε σχέση με το ψιψιρί μου είναι πολύ εύκολο και βολικό γατάκι και όποιος το πάρει θα το λατρέψει.

θες να ρωτησω μηπως καποιος απο το ικαριαμ ψαχνει γατακι ? και να του δωσω το λινκ απο καποια απο τις αγγελιες σου , που θα μου υποδειξεις ?

Αχ σε ευχαριστώ πολύ γιατί ποτέ δεν ξέρεις και το ικαριαμ έχει πολύ κόσμο. Από link έχω βάλει παρακάτω τον άσπρο γατούλη και το τιγράκη το μικρό,
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-γατάκι-τιγράκι-20-ημερών.227513/

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-άσπρος-κούκλος-3-μήνων.227509/

Και πάλι σε ευχαριστώ :)

οκ τελιεωσα και υπαρχουν γυρω τα 200 ατομα που εμαθαν οτι χαριζονται γατακια......................τωρα ποτε δεν ξερεις αν θελουν ! εκανα οτι μπορουσα και μεχρι αυριο θα ξερω σιγουρα αν θελει καποιος

Αχ νασαι καλά!Σε ευχαριστώ πάρα πολυ!!!Άντε να δούμε!Με ενδιαφέρει περισσότερο να δώσω το τιγράκι που όσο ναναι είναι μικρότερο και το ζηλεύει περισσότερο η γάτα μου. Μου το ζήτησε κάποιος για αυλή αλλά θέλω να δωθεί σε σπίτι να είναι ασφαλής και να στειρωθεί κάποια στιγμή.Το σώσαμε στο τσακ που το βρήκαμε πεινασμένο και αφυδατωμένο και με πύον στα μάτια, το αγαπήσαμε πολύ και θέλουμε ότι γίνεται το καλύτερο!:)

ελπιζω να σου ρθε το μηνυμα που σου στειλα και να μην πατησα καμια βλακεια ;) . Αν θες μου λες και του το στελνω για να το δημοσιευσει !

οκ τελιεωσα και υπαρχουν γυρω τα 200 ατομα που εμαθαν οτι χαριζονται γατακια......................τωρα ποτε δεν ξερεις αν θελουν ! εκανα οτι μπορουσα και μεχρι αυριο θα ξερω σιγουρα αν θελει καποιος
Μπράβο Γιάννη ό,τι μπορει ο καθένας μας ας κάνει. Ειναι σημαντικό να τα προωθούμε όσο μπορουμε και πού ξέρει κανεις... μπορει να βρεθει γατογονιός απο εκει που δεν το περιμένεις!:)

ζητηθηκε κανενα ? :confused:

καλησπέρα είχα μέρες να μπω.Το άσπρο το έδωσα σε μία φίλη μου που τον είδε από κοντά όταν ερχόταν και τον συμπάθησε πολύ.

α ωραια καλα να περασει το γατακι :clapup: κλειδωσε την αγγελια:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back