Χαρίζεται ένας απίστευτος ψυχοθεραπευτής με μαγικές ιδιότητες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φτου σας! :pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπα...κατακουτελα με πετυχε...:hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω ρε Μαρίνα σαν να βλέπω τον Μύτσα με ουρά...
Φτου φτου κουκλάκι, τελικά υιοθετήθηκε???

Mοιάζουν πολύ τα άτιμα!!
Ναι, υιοθετήθηκε Κάλλια μου! Πέμπτη βράδυ αναχωρώ για να τον παραδώσω στη νέα του μαμά!:)

Άντε με το καλό στο καινούριο του σπιτάκι το κουτσουνάκι σου!

Θα την περάσει ζάχαρη ο μικρός κοντά στη νέα του οικογένεια και όντας πλέον κάτοικος βορείου Ελλάδος. :D

και κυρίως θα γλυτώνει και το κούρεμα:clapup::clapup::clapup::crazy::crazy::crazy:
https://www.mypetz.gr/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001

..καθώς και την μανιακή με την βιντεοκάμερα από πάνω του όλη μέρα (και το ανοικτό της χέρι που πολλές φορές είναι πρώτο πλάνο και κινείται σαν απειλητική ομπρέλα πάνω απ' τη γούνα τους) :crazy:

Θέλω να σας αποχαιρετήσω...:hello:
Σήμερα πήγαμε με τη (προσωρινή) μαμά στην κτηνίατρο για το τελευταίο μου εμβολιάκι, να με πάρει σένιο η νέα μου και παντοτινή μανούλα...:)
Αύριο ταξιδεύω μαζί με την (προσωρινή) μαμά για Θεσσαλονίκη και από εκεί Πτολεμαϊδα...
Με έχει λατρέψει , το βλέπω στα μάτια της που γυαλίζουν που και που στη σκέψη ότι θα χάσει τα ζυμαράκια μου και τα χαδάκια μου, αλλά χαίρεται γιατί με επέλεξε μια πολύ φιλόζωη οικογένεια, με έντονη φιλοζωική δράση ...:)
Δεν ήθελε να με στείλει σαν ¨δέμα¨ ένα τόσο μακρινό ταξίδι, και κάνει το αυτονόητο για εκείνη, τρέλλα για πολλούς, να ανηφορίσουμε παρεϊτσα για Σαλόνικα...:)
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην αγγελία ,για την ευκαιρία που μου δώσατε να διεκδικήσω μια ζωή διαφορετική απ'αυτή που είχε η μανούλα μου και άλλα αδελφάκια μου, μακριά από αυτοκίνητα, φόλες, ασιτία, τσουχτερό κρύο και ανυπόφορη ζέστη, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
:kissing:
ii001-1.jpg

...και ήρθε η ώρα να πει η μαμά τη φράση που ευχόταν!! Παρακαλούμε κλειδώστε την αγγελία μας!!:flowers:

αχ λατρεία μου, καλό ταξίδι να έχετε! πολλά φιλάκια!

Καλό ταξίδι λεβέντη. Και να πεις στη μαμά σου να μας γράφει νέα σου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back