marina289
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Φτου φτου κουκλάκι, τελικά υιοθετήθηκε???
marina289
Περιβόητο μέλος
Ναι, υιοθετήθηκε Κάλλια μου! Πέμπτη βράδυ αναχωρώ για να τον παραδώσω στη νέα του μαμά!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
και κυρίως θα γλυτώνει και το κούρεμα![]()
https://www.mypetz.gr/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001
..καθώς και την μανιακή με την βιντεοκάμερα από πάνω του όλη μέρα (και το ανοικτό της χέρι που πολλές φορές είναι πρώτο πλάνο και κινείται σαν απειλητική ομπρέλα πάνω απ' τη γούνα τους)

marina289
Περιβόητο μέλος
Σήμερα πήγαμε με τη (προσωρινή) μαμά στην κτηνίατρο για το τελευταίο μου εμβολιάκι, να με πάρει σένιο η νέα μου και παντοτινή μανούλα...
Αύριο ταξιδεύω μαζί με την (προσωρινή) μαμά για Θεσσαλονίκη και από εκεί Πτολεμαϊδα...
Με έχει λατρέψει , το βλέπω στα μάτια της που γυαλίζουν που και που στη σκέψη ότι θα χάσει τα ζυμαράκια μου και τα χαδάκια μου, αλλά χαίρεται γιατί με επέλεξε μια πολύ φιλόζωη οικογένεια, με έντονη φιλοζωική δράση ...
Δεν ήθελε να με στείλει σαν ¨δέμα¨ ένα τόσο μακρινό ταξίδι, και κάνει το αυτονόητο για εκείνη, τρέλλα για πολλούς, να ανηφορίσουμε παρεϊτσα για Σαλόνικα...
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην αγγελία ,για την ευκαιρία που μου δώσατε να διεκδικήσω μια ζωή διαφορετική απ'αυτή που είχε η μανούλα μου και άλλα αδελφάκια μου, μακριά από αυτοκίνητα, φόλες, ασιτία, τσουχτερό κρύο και ανυπόφορη ζέστη, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
...και ήρθε η ώρα να πει η μαμά τη φράση που ευχόταν!! Παρακαλούμε κλειδώστε την αγγελία μας!!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool