Χαρίζεται ένας μικρός Θεός με πράσινα μάτια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Ο Ντίν είναι ένας αδεσποτογατούλης με πλούσια κόμη που συχνάζει κοντά στο σπίτι φίλης.
Είναι γάτος του 'φιλοσοφείν' και του πνεύματος.
Αφού ξεπέρασε τις πνευματικές του ανησυχίες σχετικά με το τι φύλο να διαλέξει, καταστάλαξε πως είναι αγόραρος.:)

Είναι περίπου 5 μηνών, ίσως λίγο μικρότερος, ίσως λίγο μεγαλύτερος, αλλά θα ξέρουμε σίγουρα αύριο.

Αποφάσισε πως πλέον δεν του ταιριάζει να είναι ένας άστεγος φιλόσοφος και ζητάει υπέυθυνους γατογονείς και μια μόνιμη κατοικία όπου θα μπορεί να φιλοσοφεί σαν άρχοντας πλέον. :D
Δεν τα πάει καλά με σκυλάκια, τις γάτες τις αντιμετωπίζει με την αδιαφορία που αρμόζει σε ένα γάτο φιλόσοφο.
Θα δοθεί αποπαρασιτωμένος εσωτερικά και εξωτερικά, αποκλειστικά για σπιτόγατος, με όρο να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.
Είναι ένας ήσυχος, μετρημένος νεαρός που αρέσκεται στο να ρεμβάζει και να ονειροπολεί.

Δυστυχώς ενω είχε βρεθεί σπίτι φιλοξενίας, μου το ακύρωσαν οπότε ο μικρός είναι ακόμα έξω... :(

Μπορεί να έρθει ως την Αθήνα αν βρεθούν κατάλληλοι γατογονείς, και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα σχεδιάζω να έρθω οπότε δεν μου είναι βάρος ένας διανοούμενος γατούλης.:D

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980153678
Ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ΠΜ.

Και τώρα, η στιγμή που όλοι περιμένατε. :D αξίζει τον κόπο να του δώσουμε μια ευκαιρία σε καλύτερη ζωή!!

(Nine Lives Reg. No. 2157/08)

E5cKe.jpg

gX3V.jpg

i8EDN.jpg

6vUPk.jpg

qasZr.jpg

QW8Po.jpg

vcbwz.jpg

KXSaC.jpg

7Y0ER.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα είναι τόσο κούκλος, τόσο μαλλιαρός, τόσο πρασινομάτης, τόσο αριστοκρατικός, τόσο...διανοούμενος!:inlove:
Εύχομαι σύντομα να βρει τον άνθρωπο που θα εκτιμήσει τις ξεχωριστές αρετές του και μαζί σε καναπέδες και ανάκλιντρα, θα χαίρονται μια ζωή με... απολαυστικούς πλατωνικούς διαλόγους :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστούμε πολύ Αλεξάνδρα!!! μακάρι να βρει το σπιτάκι του είναι πολύ καλό μωρό....και όπως βλέπεις πανέμορφο!!!!

Τι όμορφος...αχ πως θα γίνει ρε γμτ, να βρουν όλα τα γατάκια σπίτι;;

Σε ευχαριστώ! είναι πολύ όμορφος έτσι...;; φαντάσου κάποιος να τον περιποιηθεί όπως του πρέπει!!!
Όσο για το σπιτάκι...αυτό είναι μεγάληηηηη ερώτηση :( τουλάχιστον ας βρίσκουν όσα γίνεται περισσότερα....κι αυτό είναι κάτι!:/:

Εντάξει Κατερίνα δηλώνω απερίφραστα και χωρίς αιδώ ερωτευμένη με τον Ντιν :P......Ε δε μπορεί αυτός ο γατούλης να μείνει για καιρό χωρίς την οικογένεια που θα τον λατρέψει :yes:

Και εγώ όταν τον είδα.....έπεσα κάτω!! είναι υπέροχος γατούλης!! μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι και να κοιμάται σε καλό και ζεστό σπιτάκι!!

Καλότυχος να ΄ναι ο φουντωτούλης μου! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός από τα φυσικά του χαρακτηριστικά και το φουντωτό του τρίχωμα, έχει και πολύ όμορφα κατανεμημένες τις διάφορες διαβαθμίσεις του γκρι.
Λεπτομέρεια ξεχωριστή: οι μικρές μαύρες σταγόνες- πινελιές, πάνω ακριβώς από τα ματάκια του, που τονίζουν το ούτως ή άλλως
υπέροχο βλέμμα του:inlove: Τόσο καλό πλασματάκι... :) Είθε η τύχη του να συγκινηθεί και να φανεί γενναιόδωρη ανοιγοντάς του ένα σπιτάκι με μια μαμά ή μπαμπά που θα τον λατρέψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ όμορφος πραγματικά ευχαριστούμε! Επαθα όταν τον πρωτοείδα!! μακάρι να χαμογελάσει η τύχη του....να βρει το σπιτάκι των ονείρων του κι αυτό το πλασματάκι!!!:D

Ο μικρός πρίγκηπας συνεχίζει να είναι έξω και μάλιστα σήμερα ένα παλιόπαιδο τον κλώτσησε...:mad: ευτυχώς δεν του έκανε ζημιά αλλά κατατρόμαξε τόσο πολύ ο μικρός που κατουρήθηκε πάνω του......:(

Επείγει να βρεθεί φιλοξενία ή ακόμα καλύτερα υιοθεσία....άλλο ένα υπέροχο πλασματάκι που αναζητά το σπιτάκι του!!
11rw2n6.jpg

25s1vlv.jpg

308cpea.jpg

34nfv6g.jpg

314qn9v.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Να τον φάω εδώ ή θα μου τον τυλίξετε για το σπίτι;! Μακάρι να βρει το καλύτερο σπιτάκι, είναι εντυπωσιακότατος. :)

Eίδες, είδες τι πλάσματα υπάρχουν εκεί έξω....είναι υπέροχος ο μικρός !!!

Άσε Κατερίνα μου...σε μένα το λες...που ξέρω μια γατοαποικία που όλα τα γατιά είναι σκέτα μοντέλα! Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοαρπάξεις για να του βρεις σπίτι...μέχρι που συνειδητοποιείς ότι δυστυχώς είναι πάρα πολλά για να τα μαζέψεις κ να μπεις στη διαδικασία να βρουν σπίτια, οπότε ταϊζονται και τα φροντίζουμε όσο και όπως μπορούμε :(

Σε καταλαβαίνω Λία μου...δυστυχώς έτσι είναι!!! τι να πω να μαστε καλά και να μπορούμε να προσπαθούμε για το καλύτερο!

Δεν είναι μόνο η απαράμιλλη ομορφιά του και ο τρυφερός, ήπιος χαρακτήρας του, που δηλώνουν μια ευγενική καταγωγή.
Είναι αυτό το στοχαστικό βλέμμα, το έντονο, που μια φορά να το αντικρύσει κανείς δεν το ξεχνάει ποτέ.
Μέσα από τα μάτια ενός ζώου, το βλέμμα του Θεού που "μιλάει" κατευθείαν στην ψυχή.:)

Δεν είναι μόνο η απαράμιλλη ομορφιά του και ο τρυφερός, ήπιος χαρακτήρας του, που δηλώνουν μια ευγενική καταγωγή.
Είναι αυτό το στοχαστικό βλέμμα, το έντονο, που μια φορά να το αντικρύσει κανείς δεν το ξεχνάει ποτέ.
Μέσα από τα μάτια ενός ζώου, το βλέμμα του Θεού που "μιλάει" κατευθείαν στην ψυχή.:)

:kissing::kissing::kissing::kissing:

Ο μικρός πρίγκηπας ακόμη περιμένει το σπιτάκι που θα τρυπώσει....δυστυχώς οι άλλες γατούλες τον διώχνουν από το υπόστεγο που συνήθως κουρνιάζουν...είναι τόσο καλό πλασματάκι....

1znofid.jpg

2z7h5cn.jpg

4livf6.jpg

5lc5tc.jpg

11rw2n6.jpg

Ε οχι δεν γινεται ειναι θεος..Πραγματικα αν εμενα μονη θα τον φιλουξενουσα κακως που τ αναφερω ενω δεν μπορω αλλα μαλλον ειναι οι τυψεις μου που δεν μπορω..Αντε βρε παιδια παρτε τον

Αχ πως σε καταλαβαίνω...και εγώ όταν τον είδα έπεσα ξερή!! είναι υπέροχος γατούλης....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back