Χαρίζεται ένας μικρός Θεός με πράσινα μάτια

• Thread starter Thread starter Guest User 74802
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ακόμα δεν τον έχουν δεί αυτόν τον κούκλο;;; Πως γίνεται;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα μου ντε....φαίνεται κυκλοφορούν πολλοί και είναι δύσκολο.....εξάλλου το καθένα με την τύχη του!! ελπίζουμε όμως τα καλύτερα και γι αυτό εδώ το υπέροχο πλασματάκι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά γι αυτό το υπέροχο αγοράκι.....Τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο υποτονικός και είχε και φουσκωμένη κοιλίτσα παρόλο που πήρε χαπάκι για τα σκουλήκια....νομίζαμε πως έπαιρνε βάρος....η κτηνίατρος διέγνωσε δυστυχώς πως έχει λοιμ.περιτονίτιδα, υγρής μορφής και δεν θεραπεύεται.....:cry_x::cry_x::cry_x: :cry_x::cry_x::cry_x: :cry_x::cry_x::cry_x: :cry_x::cry_x::cry_x:

Όοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιι :cry_x::'(. Τι να πώ; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Γι' αυτό το διώχνουν τα άλλα γατάκια; Αγοράκι μου όμορφο...πόσο λυπάμαι!

Α το καημενούλι...:'( Όσο όμορφο και καλό, τόσο άτυχο...
Επιπλέον άτυχο επειδή τους λίγους μήνες της ζωούλας του τους πέρασε στους δρόμους. Ίσως αν γεννιόταν ή ήταν υιοθετημένο σε κάποιο σπιτάκι με φροντίδα και προστατευμένο, να είχε μια πιθανότητα μην του εκδηλωνόταν αυτή η τρομερή ασθένεια:(

Μακάρι η κατάσταση να ήταν αναστρέψιμη...Αν πάντως Κατερίνα μου δεις οτι πονάει και υποφέρει κι ότι η κάθε ανάσα του είναι ένα μαρτύριο, πήγαινέ τον στην κτηνίατρο να τον "ξεκουράσει"..Είναι το τελευταίο πράγμα και δυστυχώς το μόνο που θα μπορούσε να γίνει γι αυτό το αγαπημένο πλάσμα, που δεν του άξιζε αυτή η μοίρα...
Όχι, η ζωή δεν είναι δίκαια... :cry_x:

Πόσο λυπάμαι γι΄ αυτό το αξιολάτρευτο πλασματάκι..κρίμα ρε γμτ! Απ΄όσο ξέρω είναι πολύ σπάνιο να εκδηλωθεί αυτή η ασθένεια..άτυχος πραγματικά!
Δηλαδή βρε παιδιά από τη στιγμή που προσβάλλεται ένα ζώο είναι τόσο ραγδαία η εξέλιξή της...; Κι επιπλέον δε ξέρω αν είναι καλή ιδεα, αλλά μήπως να παίρνατε άλλη μία γνώμη Κατερίνα μου, αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια..:hmm:;;; Ήταν τόσο σίγουρος ο γιατρός που τον είδε ότι πρόκειται για τέτοιο πράγμα, μόνο από την εικόνα του το διέγνωσε ή του έκανε και εξετάσεις...; Και δείχνει τόσο όμορφος και υγιής στη φωτό....:(

O γατούλης βρίσκεται στο Βόλο και τον έχουμε στο κλουβάκι του κτηνιάτρου. Λεπτομέρειες πολλές δεν ξέρω περιμένω να με ενημερώσουν...δυστυχώς ήταν κάθετη η γιατρός στη διάγνωσή της...προφανώς έκανε εξετάσεις γιατι αλλιώς πως.... ο γατούλης ήδη έχει στρεσσαριστεί πολύ μέσα στο κλουβάκι και η κτηνίατρος δεν μπορεί να τον έχει εκεί για όσο χρειαστεί γιατί χρειάζεται το κλουβάκι για άλλα ζωάκια.... Η κοπέλα που τον προσέχει δεν ξέρει αν πρέπει να του κάνει ευθανασία...είναι σε δίλημμα γιατί ακόμα δεν πονάει..... και θεωρεί πως είναι καλύτερα να φύγει φυσικά....
Δηλ. με αυτή την ασθένεια πονάει κιόλας ο γατούλης;;;;:( δεν το αντέχω αυτό...εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα επέλεγα την ευθανασία....δεν είναι δυνατόν ένα ζώο να φεύγει με πόνο και μόνο στους δρόμους...αν ήταν μόνο του στη φύση, ΟΚ αλλά τώρα....δεν ξέρω τι να πω.... το φοβερότερο είναι ότι σ' αυτόν τον όμορφο πρίγκηπα δεν δόθηκε η ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή...ούτε μια....:cry_x:

Τί να πω Κατερίνα μου, μάλλον είναι νωρίς να συζητάμε για ευθανασία, ας επιστρέψει ο γατούλης στο χώρο του και αν δει η κοπέλα ότι πέφτει πολύ και ταλαιπωρείται βλέπει μετά...:'(

Δεν ξέρω καθόλου τι να σου πω....αν πονάει;;; είναι αμαρτία μωρέ.... αν δεν πονάει εντάξει αλλά αν πονάει....;;; και ο καημένος είναι στους δρόμους... να είχε τουλάχιστον ένα σπιτάκι και λίγη φροντίδα...:(

Δε γνωρίζω κι εγώ καθόλου γι΄αυτή την ασθένεια, δηλ. πόσο γρήγορα εξελίσσεται κλπ. απλά λέω άμα δείχνει να το παλεύει γενικά, δεν έχει δηλ. έντονα συμπτώματα φαινομενικά τουλάχιστον (είναι και περήφανα δε δείχνουν το πόνο τους, εκτός κι αν φτάσει να είναι μεγάλος..) και άμα τρώει κανονικά ίσως είναι νωρίς για ευθανασία...Αχ μωρέ δε θέλω να τη πιστέψω τέτοια αδικία, κι ήμουν τόσο σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά με τον συγκεκριμένο, τέτοιος κούκλος που είναι το μανάρι μου...

άσε με έχω στενοχωρηθεί πολύ....είναι κρίμα μωρέ...αλλά και πόσα πράγματα δεν είναι έτσι....άστα:(

Ασφαλώς και δεν πρέπει να του γίνει ευθανασία πριν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, αν όχι να επιβιώσει τουλάχιστον να παρατείνει τη ζωούλα του.
Το ιδανικό θα ήταν, να βρεθεί κάποιος/α να τον φιλοξενήσει που όμως να μην έχει άλλο γατί στο σπίτι. Αυτή είναι αναγκαία προϋπόθεση και θα είναι ευχής έργον αν γινόταν εφικτό. Δεν είναι καταδικασμένος ο γατούλης, τίποτα δεν είναι σίγουρο και εφ'όσον δεν δείχνει να υποφέρει και δεν υπάρχει κάποια δραματική αλλαγή στην όψη του και οι λειτουργίες του παραμένουν στα φυσιολογικά πλαίσια, νομίζω οτι το θέμα παλεύεται.

Έχει δίκιο η Μαρία (roccohoosie) για μια δεύτερη γνώμη, και βέβαια δεν μπορεί να παραμένει στο κλουβάκι για μέρες, γιατί και το στρεσσάρισμα παίζει μεγάλο ρόλο και ενδέχεται να επιδεινώσει την κατάσταση..Έστω λοιπόν και την ύστατη στιγμή, ας γίνει να βρεθεί ένα σπιτάκι που θα μείνει και θα τον φροντίσουν και -ποιός ξέρει;- εκεί που τα δύσκολα, εκεί και το θαύμα.

Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μας εκπλήξει ευχάριστα ο μικρός πανέμορφος θεός με τα πράσινα μάτια, τα γεμάτα σοφία και περισυλλογή.

Αλεξάνδρα μου ευχαριστούμε για το πολύ όμορφο μήνυμά σας.
Αυτά ευχόμαστε και εμείς. Προς το παρόν ο μικρός είναι κλεισμένος στο κλουβάκι αλλά σίγουρα θα βγει τις επόμενες ημέρες...το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο πεσμένος....δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αν π.χ. πονάει ή νοιώθει απλά αδιαθεσία.....έτρωγε πολύ λίγο απ' ότι μου είπε η κοπέλα και έτσι κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.... το θέμα είναι ότι έξω ο μικρός δεν θα έχει κανένα περιθώριο να "ζήσει" καλά....μέσα είναι πολύ δύσκολο όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν τον παίρνει στη φάση που είναι....προσπαθεί η κοπέλα να βρει κάποια φιλοξενία για να δούμε τι θα γίνει....δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις, ο μικρός είναι μόλις 5 μηνών και η γιατρός δεν έδωσε περιθώρια...τώρα τι να πω...ελπίζουμε όλοι σ' αυτό το θαύμα...τουλάχιστον να βρεθεί μια φιλοξενία ώστε να μην ζει έξω...και βλέποντας και κάνοντας....

Έχεις δίκιο Κατερίνα μου, το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά όχι και αδύνατο θέλω να πιστεύω... Έστω και μέσα σ'ένα δωμάτιο, αρκεί να μην είναι στους δρόμους. Παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ασθένειας αυτής, το γνωρίζω γιατί όταν έμαθα οτι η δική μου είναι φορέας, κάθισα κι έψαξα τα πάντα, και βέβαια έκανα όλες τις ερωτήσεις/απορίες που είχα στην κτηνίατρό μας. Αν η Τέρψη μου παρέμενε στους δρόμους, αμφιβάλλω αν μέχρι σήμερα θα ζούσε. Η γιατρός μου είπε οτι κατά πάσα πιθανότητα "δεν".
Πιστεύω η κτηνίατρος εκεί στο Βόλο να προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν.. Του έχει κάνει παρακέντηση στην κοιλίτσα να του τραβήξει το υγρό?
Του δίνει υποστηρικτική αγωγή? (κορτιζόνη ή ό,τι άλλο?) Σε τι στάδιο βρίσκεται η ασθένεια? Φαντάζομαι θα τον φροντίσει όπως πρέπει, συμμεριζόμενη την άποψή που έχουμε όλοι οτι δεν ξεγράφουμε μια ζωούλα, αν δεν είμαστε σίγουροι οτι κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να τη σώσουμε.

Αλεξάνδρα μου πιστεύω ότι αφού είναι ήδη στην κτηνίατρο θα έχει κάνει ότι προβλέπεται. Δεν έχω ακόμη λεπτομερή ενημέρωση αλλά πιστεύω πως θα φροντίζουν να μην επιδεινωθεί....
Η γιατρός είπε πως δεν υπάρχει σωτηρία και πως είναι υγρής μορφής....περιμένω να μου πει η κοπέλα...απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να βρει φιλοξενία κάπου να μην μείνει στο δρόμο.... Ποιος όμως θα ανοίξει το σπίτι του...;;;;; :( αν δεν τα καταφέρει όπως καταλαβαίνεις θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει.....

Απ' ότι καταλαβαίνω η ασθένεια εξελίσσεται...από την στιγμή που μάζεψε υγρό τότε απλά έχει εκδηλωθεί η ασθένεια....και αυτό δεν έχει προσδόκιμο ζωής....δυστυχώς! στη δική σας περίπτωση, ευτυχώς, είναι απλά φορέας και δεν πρόλαβε να εκδηλωθεί...βρέθηκες και εσύ κοντά της με την ποιότητα ζωής που της προσέφερες οπότε όλα καλά! Εδώ όμως είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα....
Ξέρεις τι γίνεται Αλεξάνδρα...;; πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα....;;;

Εξαρτάται από το στάδιο της νόσου.. Δεν ξέρουμε και πώς αντιδρά ο κάθε οργανισμός.. Είναι και υγρής μορφής βλέπεις, αρκετά δύσκολο..:(
https://www.mypetz.gr/threads/Έχουμε-λοιμώδη-περιτονίτιδα.235024/ Μακάρι ο Ντιν να διαψεύσει τις δυσοίωνες προβλέψεις..

Πολύ κρίμα για το κουκλάκι...τον μάτιασαν τον πεντάμορφο...εύχομαι να βρεθεί κάποιο σπιτάκι να περάσει τουλάχιστον με αγάπη και θαλπωρή το χρόνο που του μένει :(

Δυστυχώς ο μικρούλης πρίγκηπας δεν ήταν γραφτό να ζήσει ανάμεσά μας....από χθες είναι σε άλλη γειτονιά, τη γειτονιά των αγγέλων....η κοπέλα που τον τάιζε στη γατοαποικία τον βρήκε σε άθλια κατάσταση ξαπλωμένο ανάμεσα σε φύλλα να μην μπορεί να αναπνεύσει......τον πήρε και τον πήγε στην κτηνίατρο και του έκαναν ευθανασία.....κρίμα για το μωράκι ειλικρινά κρίμα δεν έχω λόγια....:cry_x::cry_x::cry_x:

Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα του μικρού....:cry_x:

:'( Τα ομορφότερα λουλούδια είναι εκείνα που διαλέγονται πρώτα για να κοπούν.. Κι ο μικρός Ντιν ήταν τόσο τέλειος, που δεν ήταν του κόσμου τούτου... Βιάστηκαν τα αγγελούδια να τον πάρουν κοντά τους, πιστεύω κι εύχομαι σ'έναν καλύτερο κόσμο.
Εκεί οπου δεν θα δεν θα πονάει, δεν θα κρυώνει και δεν θα υπάρχουν άσχημα παιδιά να τον κλωτσούν.:cry_x:

Καλό σου ταξίδι Πρίγκηπα, Όμορφε, Ευγενικέ...

2015_02_02_225453.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back