Guest User 74802
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Guest User 74802
Επισκέπτης

. Τι να πώ; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Γι' αυτό το διώχνουν τα άλλα γατάκια; Αγοράκι μου όμορφο...πόσο λυπάμαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όσο όμορφο και καλό, τόσο άτυχο...Επιπλέον άτυχο επειδή τους λίγους μήνες της ζωούλας του τους πέρασε στους δρόμους. Ίσως αν γεννιόταν ή ήταν υιοθετημένο σε κάποιο σπιτάκι με φροντίδα και προστατευμένο, να είχε μια πιθανότητα μην του εκδηλωνόταν αυτή η τρομερή ασθένεια

Μακάρι η κατάσταση να ήταν αναστρέψιμη...Αν πάντως Κατερίνα μου δεις οτι πονάει και υποφέρει κι ότι η κάθε ανάσα του είναι ένα μαρτύριο, πήγαινέ τον στην κτηνίατρο να τον "ξεκουράσει"..Είναι το τελευταίο πράγμα και δυστυχώς το μόνο που θα μπορούσε να γίνει γι αυτό το αγαπημένο πλάσμα, που δεν του άξιζε αυτή η μοίρα...
Όχι, η ζωή δεν είναι δίκαια...

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή βρε παιδιά από τη στιγμή που προσβάλλεται ένα ζώο είναι τόσο ραγδαία η εξέλιξή της...; Κι επιπλέον δε ξέρω αν είναι καλή ιδεα, αλλά μήπως να παίρνατε άλλη μία γνώμη Κατερίνα μου, αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια..
;;; Ήταν τόσο σίγουρος ο γιατρός που τον είδε ότι πρόκειται για τέτοιο πράγμα, μόνο από την εικόνα του το διέγνωσε ή του έκανε και εξετάσεις...; Και δείχνει τόσο όμορφος και υγιής στη φωτό....
kat-cats
Διάσημο μέλος
Δηλ. με αυτή την ασθένεια πονάει κιόλας ο γατούλης;;;;
δεν το αντέχω αυτό...εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα επέλεγα την ευθανασία....δεν είναι δυνατόν ένα ζώο να φεύγει με πόνο και μόνο στους δρόμους...αν ήταν μόνο του στη φύση, ΟΚ αλλά τώρα....δεν ξέρω τι να πω.... το φοβερότερο είναι ότι σ' αυτόν τον όμορφο πρίγκηπα δεν δόθηκε η ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή...ούτε μια....
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Το ιδανικό θα ήταν, να βρεθεί κάποιος/α να τον φιλοξενήσει που όμως να μην έχει άλλο γατί στο σπίτι. Αυτή είναι αναγκαία προϋπόθεση και θα είναι ευχής έργον αν γινόταν εφικτό. Δεν είναι καταδικασμένος ο γατούλης, τίποτα δεν είναι σίγουρο και εφ'όσον δεν δείχνει να υποφέρει και δεν υπάρχει κάποια δραματική αλλαγή στην όψη του και οι λειτουργίες του παραμένουν στα φυσιολογικά πλαίσια, νομίζω οτι το θέμα παλεύεται.
Έχει δίκιο η Μαρία (roccohoosie) για μια δεύτερη γνώμη, και βέβαια δεν μπορεί να παραμένει στο κλουβάκι για μέρες, γιατί και το στρεσσάρισμα παίζει μεγάλο ρόλο και ενδέχεται να επιδεινώσει την κατάσταση..Έστω λοιπόν και την ύστατη στιγμή, ας γίνει να βρεθεί ένα σπιτάκι που θα μείνει και θα τον φροντίσουν και -ποιός ξέρει;- εκεί που τα δύσκολα, εκεί και το θαύμα.
Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μας εκπλήξει ευχάριστα ο μικρός πανέμορφος θεός με τα πράσινα μάτια, τα γεμάτα σοφία και περισυλλογή.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Αυτά ευχόμαστε και εμείς. Προς το παρόν ο μικρός είναι κλεισμένος στο κλουβάκι αλλά σίγουρα θα βγει τις επόμενες ημέρες...το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο πεσμένος....δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αν π.χ. πονάει ή νοιώθει απλά αδιαθεσία.....έτρωγε πολύ λίγο απ' ότι μου είπε η κοπέλα και έτσι κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.... το θέμα είναι ότι έξω ο μικρός δεν θα έχει κανένα περιθώριο να "ζήσει" καλά....μέσα είναι πολύ δύσκολο όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν τον παίρνει στη φάση που είναι....προσπαθεί η κοπέλα να βρει κάποια φιλοξενία για να δούμε τι θα γίνει....δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις, ο μικρός είναι μόλις 5 μηνών και η γιατρός δεν έδωσε περιθώρια...τώρα τι να πω...ελπίζουμε όλοι σ' αυτό το θαύμα...τουλάχιστον να βρεθεί μια φιλοξενία ώστε να μην ζει έξω...και βλέποντας και κάνοντας....
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω η κτηνίατρος εκεί στο Βόλο να προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν.. Του έχει κάνει παρακέντηση στην κοιλίτσα να του τραβήξει το υγρό?
Του δίνει υποστηρικτική αγωγή? (κορτιζόνη ή ό,τι άλλο?) Σε τι στάδιο βρίσκεται η ασθένεια? Φαντάζομαι θα τον φροντίσει όπως πρέπει, συμμεριζόμενη την άποψή που έχουμε όλοι οτι δεν ξεγράφουμε μια ζωούλα, αν δεν είμαστε σίγουροι οτι κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να τη σώσουμε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η γιατρός είπε πως δεν υπάρχει σωτηρία και πως είναι υγρής μορφής....περιμένω να μου πει η κοπέλα...απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να βρει φιλοξενία κάπου να μην μείνει στο δρόμο.... Ποιος όμως θα ανοίξει το σπίτι του...;;;;;
αν δεν τα καταφέρει όπως καταλαβαίνεις θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Ξέρεις τι γίνεται Αλεξάνδρα...;; πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα....;;;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Έχουμε-λοιμώδη-περιτονίτιδα.235024/ Μακάρι ο Ντιν να διαψεύσει τις δυσοίωνες προβλέψεις..
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα του μικρού....

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τα ομορφότερα λουλούδια είναι εκείνα που διαλέγονται πρώτα για να κοπούν.. Κι ο μικρός Ντιν ήταν τόσο τέλειος, που δεν ήταν του κόσμου τούτου... Βιάστηκαν τα αγγελούδια να τον πάρουν κοντά τους, πιστεύω κι εύχομαι σ'έναν καλύτερο κόσμο. Εκεί οπου δεν θα δεν θα πονάει, δεν θα κρυώνει και δεν θα υπάρχουν άσχημα παιδιά να τον κλωτσούν.

Καλό σου ταξίδι Πρίγκηπα, Όμορφε, Ευγενικέ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool