13-06-12
14:31
Το γατάκι της φωτογραφίας το παράτησε η μάμα του στον κήπο μου και στην συνέχεια προσπάθησε να το πνίξει.. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 1,5 μηνών, υγιέστατος, απίστευτα παιχνιδιάρης, έχει μάθει να τρώει απο το πιατάκι του και να πηγαίνει στην άμμο του! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και με τροφή και άμμο για τον πρώτο καιρό. Δυστυχώς δες μπορώ να το κρατήσω γιατί έχω ήδη 2 σκυλιά. Όποιος ενδιαφέρεται γι'αυτό το μωράκι, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6943876567, email: fotant@gmail.com
Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03
Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
13-06-12
21:33
Απάντηση: Χαρίζεται αρσενικό γατάκι με γαλανά ματάκια και ροζ μυτούλα στη Θεσσαλ
Μακάρι να βγει γρήγορα το σπίτι του αυτός ο όμορφος κύριος!
Μακάρι να βγει γρήγορα το σπίτι του αυτός ο όμορφος κύριος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
13-06-12
22:09
Απάντηση: Χαρίζεται αρσενικό γατάκι με γαλανά ματάκια και ροζ μυτούλα στη Θεσσαλ
Είναι απίστευτο κουκλί!Του εύχομαι τα καλύτερα!!
Είναι απίστευτο κουκλί!Του εύχομαι τα καλύτερα!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
14-06-12
01:32
Πώπω τι φατσόνι απίστευτο είναι αυτό!!Μακάρι να βρει σύντομα γατογονείς!!
Πώπω τι φατσόνι απίστευτο είναι αυτό!!Μακάρι να βρει σύντομα γατογονείς!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
14-06-12
12:16
Ταλαιπωρημένο βρεφάκι που θα πάρει τα πάνω του με λίγη φροντίδα και αγάπη. Μου θυμίζει τον γιο μου όταν τον πρωτοπήρα που στη συνέχεια εξελίκτηκε σε καρδιοκατακτητή 
Καλή σου τύχη λοιπόν μωράκι

Καλή σου τύχη λοιπόν μωράκι
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
14-06-12
14:43
Τι γλυκουλάκι...Όμορφουλη είναι
!!!!Μακάρι να βρεις την καλύτερη οικογένεια!!!
Τι γλυκουλάκι...Όμορφουλη είναι
!!!!Μακάρι να βρεις την καλύτερη οικογένεια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
15-06-12
12:57
Ουχ, μωράκι μου! Φοβερή φατσούλα, θα βρει γρήγορα σπίτι που τον έχουν στα ώπα-ώπα σαν μπιμπελό
Ουχ, μωράκι μου! Φοβερή φατσούλα, θα βρει γρήγορα σπίτι που τον έχουν στα ώπα-ώπα σαν μπιμπελό

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum