Χαρίζεται αρσενικό γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

zoe92

Νεοφερμένο μέλος

Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Χαρίζεται αρσενικό γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Πριν 4 βδομάδες βρήκαμε 3 γατάκια στο δρόμο τριών εβδομάδων, έχουμε βρει ιδιοκτήτη για το ένα και θα κρατήσω το άλλο. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να φροντίσω 2 γάτες, ψάχνω κάποιον υπεύθυνο που θέλει να μεγαλώσει το αρσενικό γατάκι. Είναι 7 εβδομάδων, το έχει δει κτηνίατρος και είναι απόλυτα υγιές. Απ'ότι φαίνεται τις 2 πρώτες εβδομάδες μεγάλωσαν με τη μαμά τους σε σπίτι αλλά ο ιδιοκτήτης τα παράτησε στον δρόμο.
μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail μου: zoesit67@hotmail.com ή στο 6981026828
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
αρ. πρωτοδικείου 47320/2/9/2010

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0096.jpg
    DSC_0096.jpg
    512,1 KB · Εμφανίσεις: 162
  • DSC_0101.jpg
    DSC_0101.jpg
    492,2 KB · Εμφανίσεις: 108
  • DSC_0158.jpg
    DSC_0158.jpg
    538,9 KB · Εμφανίσεις: 186
  • DSC_0164.jpg
    DSC_0164.jpg
    522,4 KB · Εμφανίσεις: 305
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αχου το μωρε, κουκλακι ειναι ευχομαι να βρει το καλυτερο σπιτακι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μικρός έκανε και τα πρώτα του εμβόλια και έβγαλε βιβλιάριο :)

Συνημμένα

• DSC_0269[1].jpg
    DSC_0269[1].jpg
    393,5 KB · Εμφανίσεις: 65
Είναι πολύ όμορφο το γατάκι...:)

Κουκλακι ζωγραφιστο!Την καλυτερη τυχη να εχει!:D

Είναι πολύ όμορφο πλασματάκι! Καλή τύχη του εύχομαι :)

Ο μικρός είναι το τέλειο cupcake! Εύχομαι να βρει γρήγορα τη μόνιμη οικογένειά του που θα τον αγαπάει κ θα τον φροντίζει για πάντα :)

Έχω να πω ότι τώρα που μεγάλωσε λίγο και έχει αρχίσει να φαίνεται η συμπεριφορά του, είναι αρκετά ζωηρούλης αλλά άμα κάνει κάτι που δεν πρέπει και του φωνάξεις καταλαβαίνει και φεύγει.
Είναι ζηλιάρης, αλλά όχι προς άλλες γάτες ή ανθρώπους, πιο πολύ με το φαγητό θα έλεγα γιατί με όλους τα πάει καλά :) (αφού καμιά φορά ακόμα και αν τρώει εκείνη την στιγμή θέλει να φάει αυτό που τρώω εγώ :p )
Αν θέλει να ξεκουραστεί ή να κοιμηθεί θα προτιμάει πάντα την αγκαλιά σου
Το μόνο κακό ίσως που έχει είναι ότι είναι φοβητσιάρης, φοβάται την ηλ. σκούπα, τους έντονους θορύβους και οτιδήποτε δεν του αρέσει γενικά και ήταν δύσκολος στην χορήγηση φαρμάκων και εμβολίων...αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά για την ηλικία του :)

Α ναι! επίσης να πω ότι είναι απο σπίτι, δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τσιμπούρια ή άλλα εξωτερικά παράσιτα, το μόνο που παίρνει είναι η κρέμα για τα σκουληκάκια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα υγείας

Βρήκαμε άτομο που τον υιοθέτησε! Έχω να πω ότι θα μου λείψει :(

Σε καταλαβαινω Ζωη μου.Αλλα ειναι πολυ καλα νεα ομως αυτα!:DΜακαρι να εχει την καλυτερη ζωουλα.:clapup:

Μπραβο στον πορτοκαλακι καλη ζωη:clapup:

Ωραία το μαναράκι!! Καλή τύχη!

είναι ιδιος με τη μικρη (μου)
θα σου λειψει,αλλα βρηκε σπιτακι,μακαρι να ειναι τελεια

Πολύ ευχάριστα νέα! :clapup:
Είναι απολύτως φυσιολογικό που θα σου λείψει αλλά να ξέρεις ότι τον περιμένει μια όμορφη ζωή κι ότι είχε αυτήν την ευκαιρία χάρη στη δική σου φροντίδα! :)

Τέλεια, καλά να είναι με τη νέα του οικογένεια! Θα σου λείψει αλλά σκέψου ότι πάει κάπου καλά, κ ποιος ξέρει μπορεί και να τον βλέπεις κιόλας :)

Καταλαβαίνω πώς νιώθεις, κι εγώ πάντα κλαίω όταν τα γατάκια που έχω βρει κατα καιρούς πηγαίνουν στους νέους τους γονείς. Πάντα τα πηγαίνω εγώ, για να τσεκάρω και τον χώρο εννοείται, και γιατί επίσης μου είναι πιο εύκολο να το παραδώσω εγώ η ίδια, από το να μου το πάρουν από τον χώρο μου,αλλά πάντα το συναίσθημα είναι το ίδιο,από την μία χαίρεσαι που βρέθηκε οικογένεια & από την άλλη νιώθεις έναν κόμπο που φεύγει από κοντά σου..Εύχομαι να έχει μία ζωή υπέροχη γεμάτη αγάπη!!

Να αγαπηθεί υπέρμετρα στο νέα του σπιτάκι και την ίδια τύχη να έχουν όλα τα γατάκια του κόσμου! Υπέροχα νέα! :)

Να σκέφτεσαι μόνο οτι βοήθησες μια ψυχούλα να βρει το σπιτάκι της και άνθρωπο που θα τη συντροφεύει και θα την αγαπά :clapup:
Είναι τυχερός μικρός γατούλης, καλή ζωή να έχει και μακάρι όλα τα ορφανά να έχουν την ίδια τύχη (το καλύτερο να μην υπήρχαν ορφανά).
Και πολλά μπράβο σου που φρόντισες γι αυτό :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back