Χαρίζεται ασπρόμαυρος ψιψίνος

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
περιμενει κ αυτος με τη σειρα του για το δικο του σπιτακι:)
εχει κρυωσει λιγο τωρα αλλα ελπιζω να του περασει συντομα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:worry:Περαστικά!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμεε:)
να'σαι καλα...

ο μπουγιακος πηρε αντιβιωσουλα κ τωρα ειναι οχι απλα καλα.....αλλα παααρα πολυ καλα!!!
οι φωτο μιλανε απο μονες τους
:P:P:P
ολο τουμπιτσες κανει:whistle:

Συνημμένα

• DSCF0028 (2).JPG
    DSCF0028 (2).JPG
    239 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF0029 (5).JPG
    DSCF0029 (5).JPG
    239,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSCF0034 (5).JPG
    DSCF0034 (5).JPG
    154,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCF0035 (5).JPG
    DSCF0035 (5).JPG
    213,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCF0038 (3).JPG
    DSCF0038 (3).JPG
    236,8 KB · Εμφανίσεις: 36
Μπράβο!!! Συγχαρητήρια στον κούκλο και καλή του τύχη!!

ευχαριστουμεεεεε:):):)
να'σαι καλα!

ο μπουγιακος περιμενει ακομα περιμενει:(:(:(

μα δεν βλεπει κανεις την ομορφαδα και τη ζουζουνια μου???:(:(:(
θελω να παω σπιτακι μου κ γω!!!

Καλησπερα σας...
χρονια και ζαμανια,εχω να σας γραψω νεα του Μπουγιου εδω και καιρο:/:
Ολα ειναι στασιμα...κανενα ενδιαφερον ακομα για τον Μπουγιακο!
Το μονο νεο που εχουμε ειναι οτι σημερα παει για στειρωση:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα,
καλή επιτυχία στον μικρό και στην επέμβαση και στην έυρεση νεας οικογενείας,
εάν έχεις πολλά ζώα (αδέσποτα) για στείρωση ξέρω έναν κτηνίατρο στην Καλλιθέα, μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του σε πμ, να του πεις ποσα ´ζωα εχεις (ποσα αρσενικα ποσα θυλικα ) να σου δωσει μια προσφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα,
καλή επιτυχία στον μικρό και στην επέμβαση και στην έυρεση νεας οικογενείας,
εάν έχεις πολλά ζώα (αδέσποτα) για στείρωση ξέρω έναν κτηνίατρο στην Καλλιθέα, μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του σε πμ, να του πεις ποσα ´ζωα εχεις (ποσα αρσενικα ποσα θυλικα ) να σου δωσει μια προσφορά.

ευχαριστω πολυ Havana,αλλα μου εχουν μεινει ελαχιστα πλεον για στειρωση:)
3 και αν καταφερω να πιασω και μια αγρια θα ειμαι υπερευτυχισμενη:clapup::clapup::clapup:
ειμαι καλυμενη απο θεμα κτηνιατρου...
τωρα γινεται ενα προγραμμα στειρωσεων στη νεα σμυρνη που κανει πολυ καλες τιμες και θα στειρωσω 4:D
μετα μου μενουν τα 3 που προανεφερα τα οποια θα τα παω στην κτηνιατρο μου στην αργυρουπολη που μας εχει κανει ειδικη τιμη για τα αδεσποτακια!
ευχαριστω πολυ παντως
:)

Να σας πω και τα νεα του Μπουγιακου...
Ειναι και αυτος μια χαρα,μονο που δεν ξερω τι τον εχει πιασει, (τον πειραξε η ναρκωση;) και παιζει:wacko::wacko::wacko:

Ειναι πολυ ομορφος!!! Καλη τυχη του ευχομαι!!!

Καλησπερα καλησπερα:)
Ο Μπουγιακος βρισκεται απο χθες στο νεο του σπιτακι με τον νεο του γατομπαμπα:clapup::clapup::clapup:
Ειναι ακομη λιγο φοβισμενος και του κανει τον δυσκολο,αλλα πιστευω πως σε λιγες μερες θα γινουν αχωριστα φιλαρακια οι δυο τους:D:D:D
Καλη ζωουλα να εχεις Μπουγιακο μου,θα ερχομαι να σε βλεπω
:redface::redface::redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back