fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

εχει κρυωσει λιγο τωρα αλλα ελπιζω να του περασει συντομα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

να'σαι καλα...
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
οι φωτο μιλανε απο μονες τους

ολο τουμπιτσες κανει

Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

να'σαι καλα!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να παω σπιτακι μου κ γω!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
χρονια και ζαμανια,εχω να σας γραψω νεα του Μπουγιου εδω και καιρο

Ολα ειναι στασιμα...κανενα ενδιαφερον ακομα για τον Μπουγιακο!
Το μονο νεο που εχουμε ειναι οτι σημερα παει για στειρωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
καλή επιτυχία στον μικρό και στην επέμβαση και στην έυρεση νεας οικογενείας,
εάν έχεις πολλά ζώα (αδέσποτα) για στείρωση ξέρω έναν κτηνίατρο στην Καλλιθέα, μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του σε πμ, να του πεις ποσα ´ζωα εχεις (ποσα αρσενικα ποσα θυλικα ) να σου δωσει μια προσφορά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπέρα,
καλή επιτυχία στον μικρό και στην επέμβαση και στην έυρεση νεας οικογενείας,
εάν έχεις πολλά ζώα (αδέσποτα) για στείρωση ξέρω έναν κτηνίατρο στην Καλλιθέα, μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του σε πμ, να του πεις ποσα ´ζωα εχεις (ποσα αρσενικα ποσα θυλικα ) να σου δωσει μια προσφορά.
ευχαριστω πολυ Havana,αλλα μου εχουν μεινει ελαχιστα πλεον για στειρωση

3 και αν καταφερω να πιασω και μια αγρια θα ειμαι υπερευτυχισμενη

ειμαι καλυμενη απο θεμα κτηνιατρου...
τωρα γινεται ενα προγραμμα στειρωσεων στη νεα σμυρνη που κανει πολυ καλες τιμες και θα στειρωσω 4

μετα μου μενουν τα 3 που προανεφερα τα οποια θα τα παω στην κτηνιατρο μου στην αργυρουπολη που μας εχει κανει ειδικη τιμη για τα αδεσποτακια!
ευχαριστω πολυ παντως

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι και αυτος μια χαρα,μονο που δεν ξερω τι τον εχει πιασει, (τον πειραξε η ναρκωση
και παιζει

maria_lulu
Επιφανές μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπουγιακος βρισκεται απο χθες στο νεο του σπιτακι με τον νεο του γατομπαμπα

Ειναι ακομη λιγο φοβισμενος και του κανει τον δυσκολο,αλλα πιστευω πως σε λιγες μερες θα γινουν αχωριστα φιλαρακια οι δυο τους

Καλη ζωουλα να εχεις Μπουγιακο μου,θα ερχομαι να σε βλεπω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool