Χαρίζεται γάτα Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kakashi-sensei

Δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
H Ταμάρα είναι μιά κούκλα τρικολόρε Περσίας 10 ετών και στειρωμένη. Έμεινε ορφανή, αφού η ηλικιωμένη μαμά της πέθανε. Ήταν αχώριστες και η Ταμάρα ήταν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ορφανή Ταμάρα φιλοξενείται προσωρινά, αλλά ζητάει ξανά την δική της οικογένεια. Τηλ 6976131680

https://www.facebook.com/photo.php?pid=5612478&id=353427217151

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργο βάλε φωτογραφία και βάλε την αγγελία και στο θέμα 'Περσίας-manicas'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη , περιμένουμε φωτογραφία , είμαι σίγουρη ότι θα υιοθετηθεί σύντομα , ακόμα κι αν είναι 10 ετών!! Συνήθως οι περσικές υιοθετούνται γρήγορα...

Eιναι παρα πολυ ομορφη γατα!!τ βρηκα στο φεισ μπουκ και δεν μπορω να βαλω φωτο για καποιο λογο:(
Βαζω το λινκ ομως:https://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=5637149&id=353427217151&ref=mf

Η γατούλα είναι στην Αθήνα;;;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα δεν ειναι πολυ ομορφη !!!!!!

Ειναι μια κουκλα.
Ειναι στην Αθηνα;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Η γατουλα δεινεται εντος Αττικης Η κυρία που την φιλοξενεί δεν βιάζεται να την δώσει και θέλει να περιμένει το ιδανικό σπίτι.

Γιώργο αν ξέρεις την κυρία μπορείς να της πεις να μην αποκλείει κ τις άλλες πόλεις γιατί υπάρχουν άτομα που λατρεύουν τις γάτες κ ιδιαίτερα τις περσικές κ στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το λέω αυτο γιατί κ εγώ όταν πήρα την πρώτη μου γάτα στην αρχή η κυρία δεν ήθελε να μου την δώσει γιατί δεν έμενα Αθήνα αλλα τώρα που είδε πως ζουν τα γατάκια νομίζω ότι θα μ εμπιστευόταν με κλειστά τα μάτια οποιοδήποτε γατάκι είχε. Το ζήτημα είναι
(κατά την άποψή μου) να βρεθεί καλό σπίτι αυτό να έχει σαν μπούσουλα όχι την πόλη.

Την κυρια δεν την ξερω πρωοθηση κανω και η ζωοφιλικη ενωση Ηλιουπολης λεει:Ο λόγος που δεν δίνουμε εκτός Αττικής είναι ότι δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε οι ίδιοι την γάτα όπως κάνουμε πάντα για να δούμε τον χώρο και να γνωρίσουμε όλη την οικογένεια. Επίσης μας έχει τύχει παλαιότερα, η οικογένεια να μην θέλει πλέον να κρατήσει τον σκύλο ή την γάτα και να τρέχουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να... Δείτε περισσότερα τα πάρουμε πίσω. Έχει τύχει οι ιδιοκτήτες να μην περιμένουν ούτε μία μέρα και να παρατάνε το ζωάκι στον δρόμο και να το ψάχνουμε. Όλα τα παραπάνω μας έχουν κάνει πολύ επιφυλακτικούς στο να δίνουμε ζώα εκτός Αττικής. Τουλάχιστον στην Αττική έχουμε δυνατότητα να τρέξουμε, να βάλουμε αφίσσες κτλ.

ναι εχετε απόλυτο δίκιο σ αυτά που λετε κ συγνώμη για την παρέμβαση απλά πήρα το θάρρος γνωρίζοντας τη δική μου περίπτωση γι αυτό το είπα. Συγνώμη κ πάλι κ εύχομαι τα καλύτερα για την πανέμορφη Ταμάρα.
Υπήρχαν κ κάποια μέλη εδώ που έψαχναν περσικά νομίζω:hmm:

Mην ζητατε συγνωμη:)
και εγω πιστευω οτι δεν θα περαζε να τ εδειναν κ εκτοσ αθηνων
αλλα θα εχουν δει πολλα τα ματια τουσ και φιλανε τ ρουχα τουσ για να εχουν τ μισα

καλη τυχη στην πανεμορφη ταμαρα:)
ευχομαι να βρει το καταλληλο σπιτι που θα την αγαπησει πραγματικα οπως η κυρια της που την ειχε μεχρι κ την τελευταια στιγμη διπλα της...

Ο θανατος ειναι πολυ βαναυσος και για τα ζωα οχι μονο για εμας
Εχετε δε τη ταινια hachi ?ειναι αληθηνη ιστορια

πρωσοπικα δεν την εχω δει...
αλλα ισχυει αυτο!
ο θανατος ειναι δυσκολος για ολους:/:

κανενα νεο απο την ομοεφη ταμαρα???
:)

Mπα τπτ και ειναι τοσο ομορφη!!!

Βάλτε αγγελίες και εδώ!! Καλή τύχη!!

To εχω κοιταξει αλλα η αγγελια δεν ελεγε προωθηση μονος μου ειπα να την βαλω εδω

καλησπέρα ...κ εγω υιοθετησα τον πέρση Ραμσίκο και μένω Μήλο κ ο Ραμσής ήταν Λάρισα, δεν παίζει ρόλο που είσαι άλλά πόσο αγαπάς τα ζώα.για την συγκεκριμένη γάτα ενδιαφέρεται ένας φίλος εδώ Μήλο.λέω να κάνω μια προσπάθεια!!!

Εγω οτι διαβαζω λεω...εχουν ενδιαφερθει κ αλλοι εκτοσ αλλα τπτ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back