Χαρίζεται γάτα με πέταλα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

stella1978

Νεοφερμένο μέλος

Η stella1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Είναι η τελευταία από 3 αδελφάκια και ξέμεινε...θέλει να πάει κι αυτή σ' ένα
ζεστό και τρυφερό περιβάλλον και να ζήσει όμορφες στιγμές..
εχει έντονη και γοητευτική προσωπικότητα και...πιάνει πουλιά στον αέρα!
Ασπρη με λιγο μαύρο στ' αυτάκια... είναι απλά πανέξυπνη κι αξιολάτρευτη!
τηλ. επικοιν. 6932.647.951 Στέλλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα βοηθουσαν καποιες πληροφοριες ακομα...
οπως σε ποια περιοχη βρισκεται,μια φωτο
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα είναι στους Αγίους Αναργύρους και την πηγαίνω έγω όπου χρειαστεί, αρκεί να βρεθεί σε καλά και έμπιστα χέρια.
Βάζω και φωτογραφία, όπως μπόρεσα να τη συλλάβω...Ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα το μικρούλι μου...

Συνημμένα

• 3 cats.jpg
    3 cats.jpg
    600 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 3kitties.jpg
    3kitties.jpg
    512,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • adelfakia.jpg
    adelfakia.jpg
    735,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • i gata me ti mama.jpg
    i gata me ti mama.jpg
    680,2 KB · Εμφανίσεις: 30
fnou, επειδή βλέπω πως, όπως λες, άπειρα ψιψίνια έχουν περάσει από τα χέρια σου, δώσε μου καμμία συμβουλή για το πως μπορω να δώσω το τελευταίο μου γατάκι.η γάτα μου έκανε 3 (1η γέννα και στειρώθηκε) και τα δυο δόθηκαν η σε φίλη ή σε μια κυρία από αγγελία.και το τρίτο τωρα περιμένω...αλλά δυσκολα τα βλέπω τα πραγματα..εδώ ακουσα χθες στις ειδήσεις ότι οι ανθρωποι πλέον παρατούν εκτος Αθηνών συγγενεις τους ηλικιωμένους ανοϊκούς, χωρις ταυτότητα πάνω τους...κατοικίδια θα σκέφτονται τωρα...;αχ, τι να κάνω;;εχω και 2 σκυλιά που προσπαθω να συμφιλιώσω με τη γατα...
Ευχαριστώ, Στέλλα

fnou, επειδή βλέπω πως, όπως λες, άπειρα ψιψίνια έχουν περάσει από τα χέρια σου, δώσε μου καμμία συμβουλή για το πως μπορω να δώσω το τελευταίο μου γατάκι.η γάτα μου έκανε 3 (1η γέννα και στειρώθηκε) και τα δυο δόθηκαν η σε φίλη ή σε μια κυρία από αγγελία.και το τρίτο τωρα περιμένω...αλλά δυσκολα τα βλέπω τα πραγματα..εδώ ακουσα χθες στις ειδήσεις ότι οι ανθρωποι πλέον παρατούν εκτος Αθηνών συγγενεις τους ηλικιωμένους ανοϊκούς, χωρις ταυτότητα πάνω τους...κατοικίδια θα σκέφτονται τωρα...;αχ, τι να κάνω;;εχω και 2 σκυλιά που προσπαθω να συμφιλιώσω με τη γατα...
Ευχαριστώ, Στέλλα

βαλε αγγελιες στο www.aggeliopolis.gr www.xe.gr www.zklik.net www.sosivio.gr
καλη τυχη ευχομαι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back