Χαρίζεται γάτα περσίας (10 μηνών) Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

katia669

Νεοφερμένο μέλος

Η katia669 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Για σοβαρούς λόγους είμαι αναγκασμένη και με μεγάλη λύπη να αποχωριστώ τη θηλυκιά γάτα που έχω. Είναι περσίας, γεννήθηκε 15-5-2010, ολόλευκη με καφέ-πορτοκαλί ματάκια, πλήρως εμβολιασμένη. Ειναι πολύ ήσυχη και χαδιάρα, και καλή με τα παιδιά. Δίδεται με όλο τον εξοπλισμό, βούρτσα ειδική, το πλαστικό κουτί της άμμου, το βιβλιάριο υγείας...Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπορει, βαλε μερικες φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ!!!

Καλη τυχη στην γατουλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενδιαφερομαι για το γατακι σου εστειλα και προσωπικο μηνυμα το μαιλ μου ειναι MA_pussycat@hotmail.com επικοινωνησε μαζι μου αν θελεισ σε ευχαριστω πολυ

Βαλε μας και μια φωτογραφια της ,να την καμαρωσουμε.

Συμβουλη...Μην βιαστεις να τη δωσεις,αν δεν εισαι σιγουρη ,οτι αυτος που θα την παρει ,θα την φροντιζει οπως πρεπει και κυριως να την στειρωσει,αν δεν ειναι στειρωμενη.

ελπιζω ολα να πανε καλα με την μικρουλα γιατι οι γατουλεσ περσιασ ειναι αριστοκρατικεσ γατεσ και το ξερουν οποτε χρειαζονται και βασιλικη φροτιδα.....δεν υπαρχει πιο ομορφη ρατσα απο τις περσικες....ειναι απλα τελειες...

Για σοβαρούς λόγους είμαι αναγκασμένη και με μεγάλη λύπη να αποχωριστώ τη θηλυκιά γάτα που έχω. Είναι περσίας, γεννήθηκε 15-5-2010, ολόλευκη με καφέ-πορτοκαλί ματάκια, πλήρως εμβολιασμένη. Ειναι πολύ ήσυχη και χαδιάρα, και καλή με τα παιδιά. Δίδεται με όλο τον εξοπλισμό, βούρτσα ειδική, το πλαστικό κουτί της άμμου, το βιβλιάριο υγείας...Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ.

βασικα,πριν μια εβδομαδα "εχασα" τον γατο μου μετα απο 12 χρονια που ηταν ο φυλακας αγγελος μου:(,και μολις ειδα την αγγελια σου...δεν ειμαι ακομα σιγουρη απλα ηθελα να ενημερωθω βρηκες οικογενεια να το υοθετησουν?(και ειναι ιδιο με το δικο μου ασπρο με καφε πορτοκαλι ματια η ψυχουλα μου)ενας λογος που ειμαι αναποφασιστη ακομα ειναι οτι ειναι ασπρος,θα βρισκω για πολλη καιρο πιστευω τριχουλες του στα ρουχα μου!:Pενημερωσε με αν θελεις στο fb idiana-@hotmail.com

ελπιζω το γατακι να παει σε καποιον που να γνωριζει τη ρατσα και να μη το αφηνει στιγμη γιατι οπως και να το κανουμε οι γατοθλες μπωρουν ευκολα να χαθουν εαν τοις αφοισουμε απο τα ματια μας εστω και για δευτερολεπτα

εχουμε κανενα νεο απο τη γατουλα?????

Καλησπέρα !Σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα για την γατούλα..

Ευχαριστώ.

Με εδιαφερει παρα πολυ επικινονιστε μαζι μου με email στο TSALOEVA@FREEMAIL.GR ή στο 6977652536 whats up

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back