katia669
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη στην γατουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ91
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Συμβουλη...Μην βιαστεις να τη δωσεις,αν δεν εισαι σιγουρη ,οτι αυτος που θα την παρει ,θα την φροντιζει οπως πρεπει και κυριως να την στειρωσει,αν δεν ειναι στειρωμενη.
ΜΑΡΙΑ91
Νεοφερμένο μέλος
Για σοβαρούς λόγους είμαι αναγκασμένη και με μεγάλη λύπη να αποχωριστώ τη θηλυκιά γάτα που έχω. Είναι περσίας, γεννήθηκε 15-5-2010, ολόλευκη με καφέ-πορτοκαλί ματάκια, πλήρως εμβολιασμένη. Ειναι πολύ ήσυχη και χαδιάρα, και καλή με τα παιδιά. Δίδεται με όλο τον εξοπλισμό, βούρτσα ειδική, το πλαστικό κουτί της άμμου, το βιβλιάριο υγείας...Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ.
βασικα,πριν μια εβδομαδα "εχασα" τον γατο μου μετα απο 12 χρονια που ηταν ο φυλακας αγγελος μου
,και μολις ειδα την αγγελια σου...δεν ειμαι ακομα σιγουρη απλα ηθελα να ενημερωθω βρηκες οικογενεια να το υοθετησουν?(και ειναι ιδιο με το δικο μου ασπρο με καφε πορτοκαλι ματια η ψυχουλα μου)ενας λογος που ειμαι αναποφασιστη ακομα ειναι οτι ειναι ασπρος,θα βρισκω για πολλη καιρο πιστευω τριχουλες του στα ρουχα μου!
ενημερωσε με αν θελεις στο fb idiana-@hotmail.comΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΑ91
Νεοφερμένο μέλος
ΜΑΡΙΑ91
Νεοφερμένο μέλος
mariadask
Νεοφερμένο μέλος
Για σοβαρούς λόγους είμαι αναγκασμένη και με μεγάλη λύπη να αποχωριστώ τη θηλυκιά γάτα που έχω. Είναι περσίας, γεννήθηκε 15-5-2010, ολόλευκη με καφέ-πορτοκαλί ματάκια, πλήρως εμβολιασμένη. Ειναι πολύ ήσυχη και χαδιάρα, και καλή με τα παιδιά. Δίδεται με όλο τον εξοπλισμό, βούρτσα ειδική, το πλαστικό κουτί της άμμου, το βιβλιάριο υγείας...Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Με εδιαφερει παρα πολυ επικινονιστε μαζι μου με email στο TSALOEVA@FREEMAIL.GR ή στο 6977652536 whats up
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool