Χαρίζεται γάτος αγκυρας λευκός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγω παντος θα ηθελα να πω την γνομη μου για εσας που ειστε φιλοζωη, εγω αγαπαω τα ζωα παρολο που δεν εχω δικο μου γιατι δεν ειμαι ετοιμη ακομα, διαβαζω και σ αυτο το σαιτ και σ ολα τα παρομοια οτι με το που καποιος λεει οτι χαριζει ζωακη για οποιο δηποτε λογο και να το κανει θα εμφανιστουν 2-3 καμοια φορα και 10 (φιλοζωη)που προσπαθοντας να τον αποτρεψουν και του τη λενε πολυ ασχημα!!! να ξερετε φιλοι φιλοζωη οτι αυτος που φτανει να βαλει την αγγελια ειναι αποφασισμενος αρα γνομη αποκλειετε να του αλαξετε οποτε βοηθιστε να μην φτασουν τα ζωα στο δρομο γιατι τελικα το αντιθετο κανετε! οταν ο αλλος ερθει σ αυτα τα σαιτ να βαλει αγγελια και βλεπει αυτες τις αντιδρασεις δεν θα βαλει αγγελια για να τις αποφιγει! μαζι σας ειμαι δικιο εχετε δεν μπορει να περνεις μια ζωουλα και να την πετας! ειναι απαραδεκτο αλλα αν θελετε πραγματικα να το αποτρεψετε απλα ενθαρινετε να μην τ αφησουν στο δρομο και οχι να τους οδηγητε φοβουμενη τη θα πειτε εκη!!!οσο για την αγγελια της φιλης μου
η γυναικα φευγει μεταναστρια αλαξε το εισητηριο κ μενει μονο για τον γατο!!! αλλα για να φτασει να φειγει απο την πατριδα της για να βρει δουλεια μαλον δεν θα εχει χρηματα για πασιον!!! θα προσπαθισει να κατσει μεχρι να βρει εναν ανθρωπο που θα θελει να κανει μελος τηςοικογενιας της αυτον τον γατουλη! και αν τον ειχε για πεταμα οπος λανθασμενα βιαστικατε να σκευτειτε πολυ δεν θα εξεταζε που θα τον δωσει αλλα μολις θα λεγε καπιος τον θελω θα τον εδινε χωρις δευτερη κουβεντα το οτι δεν το κανε κατι συμενει... αν θελει καπιος να βοηθισει ας μου πει πως να βαλω μια φωτογραφια του. και συγνονμη αν σας κουρασα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παντος θα ηθελα να πω την γνομη μου για εσας που ειστε φιλοζωη, εγω αγαπαω τα ζωα παρολο που δεν εχω δικο μου γιατι δεν ειμαι ετοιμη ακομα, διαβαζω και σ αυτο το σαιτ και σ ολα τα παρομοια οτι με το που καποιος λεει οτι χαριζει ζωακη για οποιο δηποτε λογο και να το κανει θα εμφανιστουν 2-3 καμοια φορα και 10 (φιλοζωη)που προσπαθοντας να τον αποτρεψουν και του τη λενε πολυ ασχημα!!! να ξερετε φιλοι φιλοζωη οτι αυτος που φτανει να βαλει την αγγελια ειναι αποφασισμενος αρα γνομη αποκλειετε να του αλαξετε οποτε βοηθιστε να μην φτασουν τα ζωα στο δρομο γιατι τελικα το αντιθετο κανετε! οταν ο αλλος ερθει σ αυτα τα σαιτ να βαλει αγγελια και βλεπει αυτες τις αντιδρασεις δεν θα βαλει αγγελια για να τις αποφιγει! μαζι σας ειμαι δικιο εχετε δεν μπορει να περνεις μια ζωουλα και να την πετας! ειναι απαραδεκτο αλλα αν θελετε πραγματικα να το αποτρεψετε απλα ενθαρινετε να μην τ αφησουν στο δρομο και οχι να τους οδηγητε φοβουμενη τη θα πειτε εκη!!!οσο για την αγγελια της φιλης μου
η γυναικα φευγει μεταναστρια αλαξε το εισητηριο κ μενει μονο για τον γατο!!! αλλα για να φτασει να φειγει απο την πατριδα της για να βρει δουλεια μαλον δεν θα εχει χρηματα για πασιον!!! θα προσπαθισει να κατσει μεχρι να βρει εναν ανθρωπο που θα θελει να κανει μελος τηςοικογενιας της αυτον τον γατουλη! και αν τον ειχε για πεταμα οπος λανθασμενα βιαστικατε να σκευτειτε πολυ δεν θα εξεταζε που θα τον δωσει αλλα μολις θα λεγε καπιος τον θελω θα τον εδινε χωρις δευτερη κουβεντα το οτι δεν το κανε κατι συμενει... αν θελει καπιος να βοηθισει ας μου πει πως να βαλω μια φωτογραφια του. και συγνονμη αν σας κουρασα

Συγνώμη για να καταλάβω γιατί εδώ θα βγούμε και παράλογοι. Προτιμάει δηλαδή να μην το δώσει άμα πει κάποιος τον θέλω γιατί φοβάται για την τύχη του γάτου και μας λες από την άλλη ότι θα εγκαταλείψει γάτο του σπιτιού στον δρόμο αν δεν βρει σπίτι. Ε συγνώμη κάπου χάνω το νόημα. Όπως και να έχει καλή τύχη στον γατούλη γιατί αυτό έχει σημασία και θα σε παρακακαλούσα ψυχολογικοί εκβιασμοί σε ανθρώπους που έχουν τα γατιά σαν παιδιά τους να μην γίνονται. Εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμε με αυτόν τον παράλογο συνειρμό.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουρανια ισως αν σκευτεις να καταλαβεις, δεν κυριολεκτουσα οτι θα μεινει στο δρομο! τελοσπαντον αφου ενδιαφερεσε τοσο και διαβασεσ καλα το μυνημα μηπος θα θελες να βοιθησεις λεγοντας μου πος να βαλω φωτο?γιατι το παρεληψες

ουρανια ισως αν σκευτεις να καταλαβεις, δεν κυριολεκτουσα οτι θα μεινει στο δρομο! τελοσπαντον αφου ενδιαφερεσε τοσο και διαβασεσ καλα το μυνημα μηπος θα θελες να βοιθησεις λεγοντας μου πος να βαλω φωτο?γιατι το παρεληψες

Δεν παρέληψα τίποτα. Πιο ειδικοί να σου πουν για το πως θα βάλεις φώτο είναι οι μοντερέιτορς του μάι κατ. Εγώ δυστυχώς μόνο από το συνδετηράκι ξέρω να βάζω φώτος.
Επίσης νομίζω ότι όταν ζητάμε από κάποιον να μας βοηθήσει δεν το απαιτούμε αλλά χρησιμοποιούμε και τις εκφράσεις "θα μπορούσες σε παρακαλώ" "θα σου ήταν εύκολο"?
Τέλος εγώ καταλαβαίνω ότι διαβάζω δεν είμαι στο μυαλό κάποιου να δω αν το εννοεί ή όχι αυτό που γράφει:/:

xristina13 έχεις pm για το πως θα ανεβάσεις φωτο.:)

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=15240&c=5 αυτη ειναι η φωτογραφια του γατουλη ευχαριστω πολυ που με βοιθησατε

asproylis_140910.ipg.jpg

Είναι πραγματικά πανέμορφος!!! καλή του τύχη:)

ενδιαφέρομαι πολύ για το συγκεκριμένο γατί...εχει δοθεί τελικα? και απο που είναι?εγω ειμαι Κατερινη.....ευχαριστω

κουκλα μου, εχθες υοθετιθηκε τελικα απο την κολητη της κοπελας και θα ζει σε ενα σπιτι με αυλη στην ιδια γειτονια που ηταν και ετσι θα τον βλεπουμε κι ολας ομως φενεσε πολυ ετοιμη να γινεις η μανουλα απο ενα γατακι οποτε σου ευχομαι να το βρεις γρηγορα!
παρακαλωνα κλειδωσει η αγγελια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back