aelin
Νεοφερμένο μέλος
Ο πιο χαδιάρης γάτος που υπάρχει. Λατρεύει να γυρνάει την κοιλίτσα για να τον χαιδεύουν. Ο κομπρεσερούλης είναι ένα από τα γατιά που φροντίζουμε στην Αγία Τριάδα. Απο όλα τα γατιά που έχουν περάσει τόσα χρόνια, είναι ο πρώτος που αναμφισβήτητα πρέπει να βρεί σπιτάκι. Θέλει να είναι συνέχεια με ανθρώπους και χουρχουρίζει σαν κομπρεσέρ όταν τρώει, όταν παίζει, όταν τον χαιδεύουν και γενικά.... συνέχεια! Έχει ένα προβληματάκι με την ουρά του (είναι μισή - μάλλον εκ γενετής) και δυστυχώς βιώνει την απόρριψη από τα άλλα γατιά (και χτυπήματα) επειδή είναι διαφορετικός. Εκεί δεν θα τα καταφέρει, γιατί ενώ τώρα μένουμε εκεί, από 15 Σεπτέμβρη θα πηγαίνουμε μόνο 2 φορές την εβδομάδα και σίγουρα θα τον κυνηγήσουν όταν λείπουμε. Πρέπει λοιπόν να βρεί ένα σπίτι και έναν άνθρωπο που θα τον στειρώσει,θα τον χαιδεύει συνέχεια και θα τον προσέχει και υπόσχεται να του δώσει όλη την αγάπη του κόσμου! Είναι στην Θεσσαλονίκη αλλά αν σας κάψει την καρδιά μπορούμε να τον μεταφέρουμε παντού!
Επικοινωνία 6976055032
Δίνονται κι αυτά μόνο με την συμφωνία στείρωσης και μικροτσίπ, όπως επιβάλει ο νόμος πλέον, για να σταματήσουν τα αδέσποτα, κακοποιημένα ζωα. Επικοινωνείτε καλύτερα με τα τηλέφωνα των ίδιων στις αγγελίες, γιατί είναι πολλά και δε μας ενημερώνουν πάντα όταν τα έχουν δώσει. Μόνο για σπίτι (ή μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες). Δίνονται με ευθύνη του πολίτη.
ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Μόνο για σπίτι (ή μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες), συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με ευθύνη του πολίτη.
Υπό την αιγίδα της
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσ/νίκης 47320/ 2/9/2010
6979780445 (2-4μμ) και SMS
thessalonikicatgroup@gmail.com
www.thessalonikicatgroup.org
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Μακάρι να βρει τον άνθρωπο που θα το αγαπήσει και θα του δώσει αυτό που του αξίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
με το καλο το μαναρι μου!

little devil
Νεοφερμένο μέλος
Εύχομαι να βρει γρήγορα το σπιτικό και τη ζεστασιά που του αξίζει.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
trelaa
Νεοφερμένο μέλος

καλη του τυχη!!!!!!σιγουρα θα κλεψει την καρδια καποιου και μαλιστα πολυ γρηγορα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ να τον αφήσω εκεί, αλλά έχω πολλές γάτες στο σπίτι και δεν μπορώ να τον πάρω... και οι μέρες τελειώνουν... δεν ξέρω τι θα κάνω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

little devil
Νεοφερμένο μέλος
Μακάρι να μπορούσα να τον υοθετήσω εγώ, αλλά οι συνθήκες μου επιτρέπουν μόνο ένα γατί.Ναι πράγματι είναι τέλειος γάτος! Πρέπει πραγματικά να βρεί σπίτι άμεσα.... δυστυχώς μετά απο τόσες κοινοποιήσεις κτλ δεν έχει πάρει ούτε ένας τηλδεν μπορώ ούτε να διανοηθώ να τον αφήσω εκεί, αλλά έχω πολλές γάτες στο σπίτι και δεν μπορώ να τον πάρω... και οι μέρες τελειώνουν... δεν ξέρω τι θα κάνω....
Όμως μην απελπίζεσαι.
Αν δοκίμαζες ίσως και με άλλους τρόπους (π.χ. σε κτηνίατρο που να γνωρίζει κάποιον/α που να τον φροντίσει και να τον αγαπήσει όπως του αξίζει?)
Είναι γλύκας γατούλης και ξεχωριστός, προορισμένος να ζει με ανθρώπους μάλλον, παρά με άλλα γατιά.
little devil
Νεοφερμένο μέλος
niaourini2 το γατί που βλέπω το λευκό με το λίγο μαύρο, εκτός από όμορφο, πρέπει να είναι και ιδιαίτερατι ομορφο πορτοκαλόγατο..!φτου σου!
με το καλο το μαναρι μου!![]()
τρυφερό και χαδιάρικο. Είχα κι εγώ κάποτε μια γατούλα που του έμοιαζε.
("κοριτσάκι" είναι?) . Να το χαίρεσαι.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι η συνέχειά του να είναι εξίσου μαγική

kat-cats
Διάσημο μέλος
aelin
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όμως, μια υιοθεσία μπορεί να πάρει κάμποσο καιρό.
Έχω ακούσει περιπτώσεις γατιών που υιοθετήθηκαν αρκετό καιρό μετά την ημερομηνία όπου ανοίχθηκε η αγγελία.

Даная
Νεοφερμένο μέλος
Πόσο είναι τώρα ο γατούλης;
aelin
Νεοφερμένο μέλος
ελπίζω να βρεθεί σύντομα σπίτι για αυτόν, είναι τόσο καλός....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool