Χαρίζεται γάτος ράτσας Russian Blue

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΗΛΙΑΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΗΛΙΑΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Τον λένε Wander. Είναι 6 ετών. Έχει μόνο ένα μάτι λόγω προσβολής από αρρώστια όταν ήταν 2 μηνών. Είναι πραγματικά αξιαγάπητος, ευπροσάρμοστος και πόλύ χαδιάρης. Τον χαρίζω αναγκαστικά λόγω κρίσεων άσθματος που μου έχουν προκύψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• wonder_aggelies.jpg
    wonder_aggelies.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 108
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΟΣ ΡΑΤΣΑΣ BLUE RUSSIAN

Πανεμορφος γατουλης!Βαλτε κι ενα τηλεφωνο επικοινωνιας για τους ενδιαφερομενους,και δοκιμαστε να βαλετε αγγελιες κι εδω.
Παντως αν θελετε ψαξτε το λιγο περισσοτερο το θεμα με το ασθμα,εγω εχω δεκα χρονια βρογχικο ασθμα και δεν εχω κανενα προβλημα με τις γατουλες μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στον όμορφο γατούλη!!!:D:D:D:D

Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΟΣ ΡΑΤΣΑΣ BLUE RUSSIAN

τελειο,ειναι πανεμορφη η ρατσα αλλα και αυτο.σαν να κλεινει το ματι ειναι :P
Καλη τυχη

καλη τυχη στον γατουλη:D
μπορειτε να βαλετε αγγελια κ στο aggeliopolis...
θα βοηθησει πολυ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back