Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
25-10-10
21:16
αυτο δεν ειναι σοβαρο προβλημα..απο εκει και περα εγω,δεν μπορω και δεν θελω να πιεζω καταστασεις...πιστευω ότι δεν εχουν σοβαρο προβλημα μεταξυ τους,αλλα η αποφαση δικη σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
25-10-10
21:25
το ξέρω ότι δεν είναι σοβαρό πρόβλημα
αλλά με προβληματίζει ότι θέλει να είναι
συνέχεια έξω
αν και τώρα τελευταία το έχει περιορίσει
αλλά με προβληματίζει ότι θέλει να είναι
συνέχεια έξω
αν και τώρα τελευταία το έχει περιορίσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
27-10-10
00:03
θα τον κρατήσουμε εμείς τον θέμο τον μάγκα
και θα τον δώσουμε στη γιαγιά μου όταν
μετακομίσει μετά τα χριστούγεννα

και θα τον δώσουμε στη γιαγιά μου όταν
μετακομίσει μετά τα χριστούγεννα

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
27-10-10
13:42
ωραια!!! εκλεισε η υιοθεσια?
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
27-10-10
19:00
μάλλον
αν αλλάξει κάτι
που ελπίζω να μην αλλάξει
θα σας ενημερώσω
αν αλλάξει κάτι
που ελπίζω να μην αλλάξει
θα σας ενημερώσω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum