Χαρίζεται γατάκι Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ruf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ruf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα.
Μια φίλη μου βρήκε αυτό το γατάκι στη γλυφάδα..
Είναι περίπου 4 μηνών απ'οσο υπολόγισε, θηλυκό και φοράει μπλε λουράκι.. Επίσης απ' ότι κατάλαβα πρέπει να την έχουν ξυρίσει..
Ήταν στον κήπο της από την Παρασκευή και δεν το έχει αναζητήσει κανένας, οπότε το πήρε σπίτι της, όμως δεν μπορεί να το κρατήσει..
Εγώ έχω δελεαστεί πάααρα πολύ, αλλά άμα το πάρω φοβάμαι ότι η γάτα μου (γνωστή και ως Αζβόρ) θα πάθει κρίση ζηλοτυπίας :/:
Οπότε το γατάκι χαρίζεται..
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.
και θα τον φέρω σε επαφή με την κοπέλα που το δίνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 216507_1966308553677_1121814398_32333941_6557848_n.jpg
    216507_1966308553677_1121814398_32333941_6557848_n.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 124
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ααααααααχχχχ....:(
Πώς τους πάει το χέρι και τα εγκαταλείπουν ρε γαμώτο;;;:(
Ε ναι,.... στην αρχή το ξύρισαν μπας και γλιτώσουν απ'την τρίχα, μετά είπαν ¨ας πάρουμε πιο δραστικά και πιο μόνιμα μέτρα¨ και .... στον δρόμο το γατάκι...:(
Εύχομαι το καλύτερο για το γατάκι!:) Ούτως ή άλλως είναι πανέμορφο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι περσικό τσιντσιλά, όπως ο Μαρκ, αν βλέπω καλά. :eek: Έχει μεγάλο κεφαλάκι για γατάκι 4 μηνών και τα περσικά γενικά είναι μικρόσωμα. Πρέπει να ξεπερνάει το ένα έτος η ηλικία του. Όπως κι αν έχει, καλή τύχη, είναι πολύ όμορφο. :)

Παιδιά τι άλλο θα ακούσουμε...:eek: Ξύρισαν το ζώο και μετά το πέταξαν... Φυσικά δεν τους πέρασε από το μυαλό όταν το επέλεξαν ότι το ζωάκι είναι τριχωτό και μάλιστα μακρύτριχο (γιατί στην εξίσου θλιβερή περίπτωση που το είχε φέρει στον κόσμο η γάτα τους θα ήταν τουλάχιστον εξοικειωμένοι με τις τρίχες του... οπότε υποθέτω ότι απλά τους γυάλισε ένα μωράκι ράτσας και λένε δεν το παίρνουμε...και αν δε μας αρέσει, το πετάμε...)
Καλή τύχη στη γατούλα.

Κατι τετοια ακουω..και δεν μπορω να συγκρατησω το στομα μου..:eek:
Τεσπα...ελπιζω τα καλυτερα για αυτο...του αξιζει..

Δεν το πιστεύω..... βρε παιδιά...όσο συχνά και αν ακούγεται αυτό το φαινόμενο δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω....πες τε μου με τι ψυχή τα αφήνουν στο δρόμο...τα ΚΤΗΝΗ....:mad:

Και γω δεν το πίστευα οτι το παράτησαν έτσι στο δρόμο.. Αφού σκεφτόμουν να το βάλω στα lost and found πρώτα, μήπως εμφανιστεί κανείς (ειδικά αφού το βρήκαν και με λουράκι)..
Αλλά μου είπε η κοπέλα ότι το έβλεπε μέρες έξω..
Τι να πω.. Εντομεταξύ πριν βρω την Αζβόρ έψαχνα πολύ καιρό για ένα γατάκι ακριβώς έτσι και τώρα που το βρήκα δε μπορώ να το πάρω!!

Βρε συ...αν το μονο προβλημα ειναι ο Αζβορ...δεν κανεις μια δοκιμη..να δεις πως θα τα πανε;Πολλες φορες νομιζουμε κατι...αλλα τελικα μας διαψευδουν τα σκασμενα..:hehe::hehe::hehe:..εμενα ο μπουκακος μου ηταν θηριο ανημερο αρχικα,αλλα τωρα κοιμουνται παρεουλα..:clapup:

Ενδιαφερομαι εγω!!!!!:) Σου εστειλα και μηνυμα!!!

Ελεος...
Καλη τυχη στην γατουλα!

Οι άνθρωποι είναι τρσάθλιοι! Τι να πει κανείς! Η κουκλίτσα μου έχει τόσο θλιμμένο βλέμμα...μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα:(

Ελπίζω να είναι τυχερούλα από εδώ και πέρα και να βρει ένα ζεστό σπιτάκι γεμάτο από αγάπη! Είναι τόσο αγαθά και αθώα τα περσάκια!!!

ο χριστέ μου το ευαίσθητο σημείο μου........:inlove::inlove:

ειναι μια γλυκα πόσο θα την ήθελα...
αλλά αυτή τη στιγμή το να φέρω ενα νέο γατάκι κοντά στην δικιά μου σημαίνει πως πρέπει να γίνουν στο νέο μελος εξετάσεις για aids,λευχαιμία κ περιτονίτιδα = 100 ευρώ τουλάχιστον ..ουφ!

Τελευταία επεξεργασία:
Έχουμε νέα από τη γατούλα?

Το γατάκι βρήκε σπίτι, οπότε μπορεί να κλειδωθεί η αγγελία :)

Ελπίζουμε να είναι καλά και να τη θαυμάσουμε χαρούμενη σε νέες φωτογραφίες! Μπράβο η αγαπούλα μου! Έχω κι εγώ περσικό! Είναι πολύ καλά και αγαπησιάρικα τα καημενούλια! Εμείς εδώ με τον Πέρση μας έχουμε γατο-τρελαθεί!!!:clapup::yahoo::yahoo:

Καλή τύχη στη νέα της ζωή! :)

Από δω και πέρα ας περάσει υπέροχα και αγαπησιάρικα!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back