Χαρίζεται γατάκι Σιάμ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Steliosseit

Νεοφερμένο μέλος

Ο Steliosseit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Xαριζεται γατακι σιαμ θηλυκο περιπου ενος ετους μαθημενο σε αμμο, πολυ καλου χαρακτηρα, υγιες χαδιαρικο και πολυ ηρεμο. οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου! περιοχη Bουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημερα φιλε,

Γιατι το χαριζεις το ψυχακη σου;

Ανεβασε καμια φωτο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και σε σενα! Πριν λιγες μερες το βρηκα στο δρομο και ετρωγε απο κατι σκουπιδια. Το πηρα στην Αγκαλια μου και το πηγα σπιτι.Το πηγα κια στον κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι καλα στην υγεια του που το εξετασε. Ομως εγω εχω γατο 10 ετων που ειναι αδυνατο να το κρατησω γιατι αγριευει και δεν με θελει καθολου ουτε να με βλεπει. Ειναι πολυ αυταρχικος και ζηλιαρης. Θελω να βρψ ενα καλο σπιτι για το γατακι και να ξερω οτι θα το αγαπανε και θα καλοπερναει! Ειναι παρα πολυ καλη και πολυ χαδιαρα! ΔΕν ξερω καθολου πως να ανεβασω φωτογραφια για να το δεις εδω. Αν θες δωσε το μαιλ σου να σου στειλω που ειναι πιο ευκολο για μενα! Εσυ ενδιαφερεσαι? Βλεπω πως εχεις και εσυ Σιαμ!

Καλησπερα.:)
Για να ανεβάσετε μια εικόνα που έχετε στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο
attach.png
. Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει, από την επιλογή "Μεταφορά αρχείου από τον Η/Υ" πατώντας browse, εντοπίζετε την εικόνα στον υπολογιστή σας και πατάτε "Ανέβασμα". Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, κλείνετε το παράθυρο διαχείρισης συνημμένων. Η εικόνα θα προστεθεί ως συνημμένο, στο τέλος του μηνύματός σας.

Καλη τυχη στο μικρουλη.Βαλε φωτο..γιατι βοηθαει παρα πολυ στην υιοθεσια:)

Αυτο που θα το βρω; ειμαι καινουργιο μελος και δεν εχω ακομη εξοικειωθει με το site!

Αυτο που θα το βρω; ειμαι καινουργιο μελος και δεν εχω ακομη εξοικειωθει με το site!
Σου εστειλα πμ.:)

Αγαπη μου...πανεμορφο ειναι!! Καλη του τυχη..:)

Ναι ειναι μια γλυκα! Μακαρι να μπορουσα να το κρατησω! Ο δικος μου ειναι της φωτογραφιας προφιλ. δεν το δεχεται με τιποτα και ειναι πολυ νευριασμενος μαζι μου. Για να λεμε και την αληθεια, 10 χρονια μονος του σπιτι ειναι δυσκολο να ανεχτει και να συνυπαρξει με αλλη γατα!

Βρε συ,αν το θες..κανε μια προσπαθεια.Ακου..και εμενα ο δικος μου ηταν,και ειναι δηλαδη..αγριμι.Μεχρι 5 χρονων,ηταν εντελως μονος του και βασιλιας στο σπιτι.Οταν του εβαλα τη μικρη..ηταν λιονταρι..θηριο ανημερο.Ελεγα θα την καταπιει ολοκληρη.:hehe::hehe::hehe:
Τις πρωτες μερες ουτε να την δει δεν ηθελε.ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ,σηκωματα τριχας κλπ.Οταν εφευγα απο το σπιτι,τα εβαζα σε ξεχωριστο δωματιο,..ηγια να μην εχουμε δραματα.Ε..σε μια βδομαδα απλα την ανεχοταν..και σε 2...ηταν οκ.Βεβαια..δεν κοιμοντουσαν και αγκαλιτσα,αλλα μια χαρα ηταν..επαιζαν κιολας..:hehe:
Ποσο καιρο εχεις το μικρο;
Ειναι παρα πολυ λογικο παντωβς να αντιδρα ο γατος σου,ποσο μαλιστα που τοσα χρονια ηταν μονος του.Ομως...αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το συνηθισει.Ισα ισα βρε συ..θα εχει και παρεουλα γατισια..:D

p.s. άσχετο με το θέμα αλλά θα μιλήσω από εμπειρία.
αν θες να κρατήσεις την γάτα κανε μια προσπάθεια.. ο δικός μου γάτος (στην φώτο) είναι 12 ετών και βασιλιάς επί 12ετίας.. Πριν δυο μήνες έβαλα μια μικρή γατούλα στο σπίτι.. Πανικός! Αγρίευε την γατούλα, εμένα, όποιον έβλεπε.. Μέχρι που σημάδευε το σπίτι (είναι στειρωμένος και αυτό το κάνει μόνο όταν έχει θυμώσει πολύ ή όταν κάτι του βρωμάει π.χ. τα παπούτσια του αδελφού μου... χααχαχχαχαχα). Σου λέω, δράμα!..
Μετά από μια δυο εβδομάδες αρχισε να την ανέχεται.. Σε ένα μήνα τον είδα να παίζει (!!!!) μετά από πολλάααα χρόνια!.. Αφού μας έχει εντυπωσιάσει!.. Τρέχει, κυνηγάει, χοροπηδάει.. Ξανάνιωσε!.. Δεν θα σου πω ότι την συμπαθεί. Όχι.. Την έχει αποδεχτεί. Την έχει βάλει στην θέση της. Άμα χρειαστεί την κοπανάει, ελαφρά.. Ξέρει ότι είναι ο πρώτος στο σπίτι αλλά βλέπω ότι είναι πιο ευτυχισμένος με το μικρό παρτσακλό στο τριγύρω..
Αξίζει μια προσπάθεια, αν αντέχεις!..

Ήμουν offtopic... Sorry...:P

Κ εγώ θα μιλήσω από εμπειρία. Λοιπόν...:) Κ εμένα όταν ήρθε η αδερφή μου πριν κανένα μήνα κ έφερε τη γάτα της (2-3 χρονών, δεν θυμάμαι ακριβώς:P) είχαμε μεγάλους τσακωμούς με συνέπεια να χωρίσουμε τις γάτες μας σε δύο δωμάτια. Κ όμως το θαύμα έγινε σε δύο( :eek: ) μόνο μέρες όταν η εκάτη ( η γάτα της αδερφής μου) άρχισε να γλύφει το yugi μου. Εκεί τα είδαμε όλα:P Βέβαια τσακώνονταν ώρες ώρες κ το βρίσκω λογικό, αλλά είχαν συμφιλιωθεί πλέον.:D Οπότε σου προτείνω αν σου αρέσει τόσο πολύ το γατάκι να κάνεις μια προσπάθεια κ σίγουρα, αργά ή γρήγορα θα μάθουν το ένα το άλλο;)

χαριζεται ακομα το γατακι?

Ναι υπαρχει ακομη! Ενδιαφερεστε?

ναι απο θεσσαλονικη ενδιαφερομαι :)

Το γατακι υιοθετηθηκε!

Καλή ζωή να έχει! ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back