NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
18-07-12
14:43
Αυτο το πανεμορφο γατακι το βρηκα "πεταμενο" στην παραλια πριν λιγες μερες! 
Δεν μου πηγαινε η καρδια να το αφησω εκει, καθως κανεις αλλος τριγυρω δεν ενδιαφεροταν να το παρει!!
Ειναι θηλυκο,τιγρέ (μαλλον θα γινει φουντωτό) κ παρα πολυ παιχνιδιαρικο!Δεν νομιζω οτι ειναι πανω απο 1.5 μηνων(αν κ δεν ειμαι σιγουρη για αυτο).
Ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση καθως σε λιγες μερες θα φυγω για διακοπες!!
Η μικρή τιγρε γατουλινα λοιπον ζητά υπευθυνους γονεις για να την υιοθετησουν,ή εστω προσωρινα καποιος ,οποιος μπορει να την φιλοξενησει μεχρι να γυρισω απο τις διακοπες κ να προσπαθησω παλι να της βρω σπιτι.
Όποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου..
( ΣΠΑΣ Βυρωνα -Αριθμος Πρωτοδικείου 6851/2007 )

Δεν μου πηγαινε η καρδια να το αφησω εκει, καθως κανεις αλλος τριγυρω δεν ενδιαφεροταν να το παρει!!
Ειναι θηλυκο,τιγρέ (μαλλον θα γινει φουντωτό) κ παρα πολυ παιχνιδιαρικο!Δεν νομιζω οτι ειναι πανω απο 1.5 μηνων(αν κ δεν ειμαι σιγουρη για αυτο).
Ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση καθως σε λιγες μερες θα φυγω για διακοπες!!
Η μικρή τιγρε γατουλινα λοιπον ζητά υπευθυνους γονεις για να την υιοθετησουν,ή εστω προσωρινα καποιος ,οποιος μπορει να την φιλοξενησει μεχρι να γυρισω απο τις διακοπες κ να προσπαθησω παλι να της βρω σπιτι.
Όποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου..
( ΣΠΑΣ Βυρωνα -Αριθμος Πρωτοδικείου 6851/2007 )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
Marinha
Νεοφερμένο μέλος
Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
18-07-12
16:36
Καλησπέρα Φαίη.
Θα ήθελα να γνωρίσω τη γατούλα.
Αν ήμουν μόνη, θα την έπαιρνα αμέσως (για φιλοξενία ή υιοθεσία), αλλά ζω μαζί με έναν (επίσης) τίγρη γατούλη ενάμιση έτους, καλότροπο και ήσυχο μεν, αλλά πολύ διεκδικητικό όσον αφορά την αγάπη και την προσοχή μου που, εώς αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, τις έχει κατ'αποκλειστικότητα.
Θα χαρώ να λάβω μήνυμά σου.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
18-07-12
17:30
Είναι απίστευτο μωρό αυτή η μικρή! 

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
18-07-12
20:35
Να ξέρεις ότι από τη στιγμή που άπλωσες το χέρι κι έκρυψες αυτό το πλασματάκι μες την απάνεμη αγγαλιά σου έπαψε πια να απειλείται η ζωούλα του. Γιατί μπορεί να μην το μάζευε κανένας άλλος...μπορεί πάλι να του έκανε κάποιος κακό.. 
Να σαι πάντα καλά γι' αυτή σου την πράξη!! Εύχομαι σύντομα να βρεθεί ένα μόνιμο σπιτάκι γι' αυτή την ψυχούλα που είναι και πανέμορφη

Να σαι πάντα καλά γι' αυτή σου την πράξη!! Εύχομαι σύντομα να βρεθεί ένα μόνιμο σπιτάκι γι' αυτή την ψυχούλα που είναι και πανέμορφη

NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
19-07-12
20:30
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια παιδια κ για το ενδιαφέρον σας!!!! 
Η μικρουλα χθες κιόλας βρήκε σπιτι..κ μαλιστα V.I.P
Φανταζομαι οτι θα περασει ζωή χαρισαμενη!!!
Το θέμα της μικρης λύθηκε..Τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον δικό μου γατούλη..Καθως θα πάω διακοπες κι ενω είχα βρει ένα παιδι να μου το φιλοξενησει,κι εκλεισα κ εισητηρια να φυγω (αρχες αυγουστου) με πηρε σημερα τηλ. κ μου ειπε οτι τελικα δεν μπορει..ΜΕ αποτελεσμα να βρεθω ξαφνικα στον "αερα" αφου τον γατο μου δεν μπορω να τον παρω μαζι μου ,γιατι ο τροπος των διακοπων μου ειναι αντίξοων συνθηκων(camping)..
Εαν υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει στην φιλοξενεια του γατουλη μου ή αν γνωριζετε καποιον που να μπορει ας μου στειλει μηνυμα να του πω λεπτομερεις.
Σας ευχαριστω κ παλι ολους εκ των προτερων!

Η μικρουλα χθες κιόλας βρήκε σπιτι..κ μαλιστα V.I.P
Φανταζομαι οτι θα περασει ζωή χαρισαμενη!!!Το θέμα της μικρης λύθηκε..Τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον δικό μου γατούλη..Καθως θα πάω διακοπες κι ενω είχα βρει ένα παιδι να μου το φιλοξενησει,κι εκλεισα κ εισητηρια να φυγω (αρχες αυγουστου) με πηρε σημερα τηλ. κ μου ειπε οτι τελικα δεν μπορει..ΜΕ αποτελεσμα να βρεθω ξαφνικα στον "αερα" αφου τον γατο μου δεν μπορω να τον παρω μαζι μου ,γιατι ο τροπος των διακοπων μου ειναι αντίξοων συνθηκων(camping)..
Εαν υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει στην φιλοξενεια του γατουλη μου ή αν γνωριζετε καποιον που να μπορει ας μου στειλει μηνυμα να του πω λεπτομερεις.
Σας ευχαριστω κ παλι ολους εκ των προτερων!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
19-07-12
20:53
Πολύ ευχάριστα νέα αυτά για τη μικρή, εύχομαι να έχει μια ευτυχισμένη ζωή στο νέο της σπίτι και να έχει πάντα αυτά που της αξίζουν! 
Όσον αφορά το γάτο σου, είδα ότι πολύ σωστά έβαλες την αγγελία σου για προσωρινή φιλοξενία του στο θέμα Βοήθεια! Cat sitting.
Ελπίζω να υπάρξει σύντομα θετική ανταπόκριση και να φιλοξενηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το διάστημα στο οποίο θα λείπεις!

Όσον αφορά το γάτο σου, είδα ότι πολύ σωστά έβαλες την αγγελία σου για προσωρινή φιλοξενία του στο θέμα Βοήθεια! Cat sitting.
Ελπίζω να υπάρξει σύντομα θετική ανταπόκριση και να φιλοξενηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το διάστημα στο οποίο θα λείπεις!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum