Χαρίζεται γατάκι-τιγράκι 20 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Χαρίζεται κούκλος 20 ημερών που βρέθηκε παρατημένος σε χωράφι και από ότι υπολογίσαμε τότε ήταν 10 ημερών, τώρα είναι μια χαρά τον ταίζουμε με μπιμπερό. Παρόλο που είναι μια σταλίτσα χουρχουρίζει από τώρα και όταν τον ταίζουμε μας κοιτάζει μέσα στα μάτια με απέραντη ευγνωμοσύνη. Το απίστευτο είναι ότι έχει μάθει να πηγαίνει και σε άμμο, δηλαδή σε ένα καπάκι που έχουμε βάλει λίγη αμμούλα γιατί ακόμη είναι πολύ μπεμπέ .όποιος τον θέλει ας επικοινωνήσει στο akrivime@yahoo.gr.

Μόλις ταίσαμε τον μπέμπη είναι πολύ φαγανός και προβλέπουμε ότι πολύ σύντομα θα μπει και στην κονσερβούλα, οπότε θα είναι πιο εύκολο για όποιον ενδιαφέρεται να τον πάρει. Τον άφησα λίγο έξω από το κουτάκι που κοιμάται και έγλυφε ξηρή τροφή από τον άλλον τον γατούλη που έχουμε βρει. Πάντως όποιος τον πάρει θα δεθεί πολύ μαζί του γιατί μανούλα δεν πρόλαβε να γνωρίσει για πολύ και όποιος τον φροντίζει τον κοιτάζει με δέος.:P

Καμαρώστε μας είμαστε τόσο μικρά και όμορφα.:clapup:Θα γίνουμε ένας γάτος χοντρός και γκρι σας τίγρης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα 097.JPG
    Εικόνα 097.JPG
    121,4 KB · Εμφανίσεις: 202
  • Εικόνα 103.JPG
    Εικόνα 103.JPG
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 105
  • Εικόνα 098.JPG
    Εικόνα 098.JPG
    198,8 KB · Εμφανίσεις: 230
  • Εικόνα 089.JPG
    Εικόνα 089.JPG
    140,2 KB · Εμφανίσεις: 126
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: γατάκι τιγράκι 20 ημερών χαρίζεται

Καλή τύχη στον όμορφο τίγρη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: γατάκι τιγράκι 20 ημερών χαρίζεται

Σε ευχαριστούμε πολύ ελπίζω ναναι τυχερός γιατί μέχρις στιγμής πραγματικά έχει σταθεί πολύ τυχερός γιατί τον βρήκαμε σε ένα χωράφι σε ερημιά το αδερφάκι του δεν τα είχε καταφέρει, τα ματάκια του είχαν πύον χώμα λάσπη και νομίζαμε ότι θα μείνει τυφλό αλλά με πλύσιμο καθημερινό και κολλύρια τα ματάκια του είναι μια χαρά, οπότε πιστεύω ότι θα σταθεί πάλι τυχερός και θα βρει κάποιον να τον αγαπάει.

Γεια , ειμαι καινουργιος εδω . Μακαρι να βρει σπιτακι το γατακι . Ειναι πολυ ομορφο . Μου θυμιζει το πρωτο μου γατακι (και το τελευταιο )

Καλη τυχη .

Σε ευχαριστούμε πολύ αν και είναι δύσκολη περίοδος με πολλά γατάκια πεταμένα απο εδώ και από εκεί που περιμένουν να υιοθετηθούν ελπίζουμε ναμαστε τυχεροί και να βρει κάποιον:D

Γεια , ειμαι καινουργιος εδω . Μακαρι να βρει σπιτακι το γατακι . Ειναι πολυ ομορφο . Μου θυμιζει το πρωτο μου γατακι (και το τελευταιο )

Καλη τυχη .

Καλησπερα Γιαννη, σαν καινουριος που εισαι το γεγονος οτι ειδες μια αγγελια με ενα γατακι που θυμιζει παρα πολυ το πρωτο σου γατακι, μηπως το συμπαν προσπαθει να σου πει κατι??? λεω τωρα??:whistle::whistle: Τυχαιο?????..........δεν νομιζω?????? για ξαναδες τον γατουλι των Βριλησιων καλυτερα????:whistle::whistle::whistle::)

Νένα σε ευχαριστούμε για την προώθηση που μας κάνεις:clapup:Μακάρι άμα ενδιαφέρεται ο γιάννης και μπορεί να τον πάρει μπορούμε να περιμένουμε λίγο να αρχίσει να τρώει κονσερβούλα γιατί ακόμη τον ταίζουμε με μπιμπερό είναι μπεμπέ!Βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα ότι μέχρι στιγμής ήταν η μητέρα μου σπίτι και τον τάιζε ενώ από πέμπτη αναγκαστικά θα μένει νυστικός 9 με 10 ώρες γιατί θα λείπουμε όλοι στην δουλειά, οπότε μας προβληματίζει που θα είναι τόσες ώρες νυστικός, καθώς καθε 4 ώρες πεινάει:/:

Συγνωμη δεν γινετε . Ειμαι 13 ετων και οι γονεις μου 8α βοη8ησαν μια γατα αλλα να παρουν μια δεν θα το σκευονταν ποτε . Το πως ειχα καταληξει με γατα καποτε ειναι πολυ μεγαλη ιστορια . Και αυτη αδεσποτη ηταν την κρατησαμε για λιγες μερες μεσα στο εξοχικο και αποφασισαμε να την κρατησουμε και να την παμε κτηνιατρο την αλλη μερα . Ομως το βραδυ πριν παμε να κλεισουμε ραντεβου νιαουριζε και νευριασε ο παππους σηκω8ηκε και την κατεβρε3ε με το λαστιζο στης 4 το πρωι και απο τοτε πατησε εκει μονο μια φορα για να γενησει .Το πρωτο γατακι που ειδαμε ηταν τιγρε και για αυτο μου 8υμηζει τη μητερα της . Δυστυχως τα γατακια εκαναν κατι που νευριασε τον παπου μου και παλι τα εδιωξε .

Ε ναι άμα έχεις πρόβλημα δεν το συζητώ, ελπίζω κάποια στιγμή ο παππούς σου να αλλάξει γνώμη για τις γάτες και να καταφέρεις να αποκτήσεις μια γατούλα

Ο τίγρης μας έχει αρχίσει και τρώει και κονσερβούλα και τώρα πηγαίνει και στην άμμο του κανονικά, απίστευτο για τόσο μικρό γατάκι!Του έχουμε και ένα κουκλάκι και μια μπαλίτσα και παίζει και μόνο του.

Κοιτάξτε πόσο όμορφος έχει γίνει ο τιγράκος, απίστευτο!Ακόμη θηλάζει αλλά τρώει κανονικά από όλα τα φαγητά είναι φοβερός!:clapup:

Συνημμένα

• tigraki.JPG
    tigraki.JPG
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 72
  • tigraki 2.JPG
    tigraki 2.JPG
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 639
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back