Χαρίζεται γατάκι 1,5 μήνα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Spiderwoman

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
Χαρίζεται γατάκι 1,5 μήνα, θηλυκό, σκέτη μπουκίτσα. Είναι μια κούκλα με μεγάλα μάτια και γαλλική μυτούλα και όταν μεγαλώσει θα μοιάζει στη γάτα των whiskas, μιας και έχει απίστευτο σχέδιο στο τρίχωμά της με παχιές ραβδώσεις. Οι φωτογραφίες την αδικούν, αλλά υπόσχομαι να βάλω κι άλλες. Είναι πρώην αδεσποτάκι, κινδύνεψε να πεθάνει από τα παράσιτα, αλλά τώρα είναι μια χαρά και περιμένει με προσμονή τη νέα της γατομαμά, γιατί η τωρινή έχει πάρα πολλά παιδιά!Θα δοθεί μόνο σε ορκισμένους cat-lovers, που θα την εμβολιάσουν και θα τη στειρώσουν. Τηλ: 6973 689833 & 210 6854824

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα0240.jpg
    Εικόνα0240.jpg
    297 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0241.jpg
    Εικόνα0241.jpg
    271,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα0242.jpg
    Εικόνα0242.jpg
    234,5 KB · Εμφανίσεις: 34
ασχετο...εχεις facebook?αν εχεις πηγαινε σε φιλοζωικες ομαδες και βαλε τη αγκελια...δεν νωμιζω να βρεις εδω καπιον...αν δεν εχεις μπορω να στο βαλω εγω ειμε μελος σε πολλες και ξερω πολλους που θελουν....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω facebook, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή, δεν έχω δώσει κανένα μικρό εδώ και 3 μήνες. Έχω άλλα 2 για δόσιμο. Είναι κρίμα, γιατί το επόμενο μικρό που θα βρω, δεν μπορώ να το μαζέψω, δεν έχω που να το βάλω. Αν μπορείς βάλ' το στο facebook: Θα βγω τώρα και θα ξαναμπώ τη Δευτέρα. Στο σπίτι δεν έχω Internet.

αν θες γιατι μπορω να το κανω και εγω αλλα αν θες για πιο καλα να ξερω ακριβος τις πληροφοριες γραψε ενα κειμενο να το αντιγραψω να το βαλω...της φωτογραφιες τις εχω!:D:D:D

ασχετο...εχεις facebook?αν εχεις πηγαινε σε φιλοζωικες ομαδες και βαλε τη αγκελια...δεν νωμιζω να βρεις εδω καπιον...αν δεν εχεις μπορω να στο βαλω εγω ειμε μελος σε πολλες και ξερω πολλους που θελουν....:)
Πάρα πολλοί έδωσαν γατάκια για υιοθεσία σε αυτό το site:)

οχι απλος να το δουν πιο πολλοι...

Στο facebook ψιλοχάνεσαι........Μέχρι να ξεμπερδευτώ, ορίστε μερικές ακόμα απόψεις της μπουκίτσας μου.....
Εικόνα0249.jpgΕικόνα0250.jpgΕικόνα0251.jpgΕικόνα0255.jpg
Εικόνα0258.jpgΕικόνα0260.jpgΕικόνα0261.jpg

Συνημμένα

• Εικόνα0260.jpg
    Εικόνα0260.jpg
    214,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0258.jpg
    Εικόνα0258.jpg
    223,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Εικόνα0255.jpg
    Εικόνα0255.jpg
    200,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Εικόνα0251.jpg
    Εικόνα0251.jpg
    220,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Εικόνα0250.jpg
    Εικόνα0250.jpg
    234,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0249.jpg
    Εικόνα0249.jpg
    225,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα0261.jpg
    Εικόνα0261.jpg
    199,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα0249.jpg
    Εικόνα0249.jpg
    225,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα0250.jpg
    Εικόνα0250.jpg
    234,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0251.jpg
    Εικόνα0251.jpg
    220,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Εικόνα0255.jpg
    Εικόνα0255.jpg
    200,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Εικόνα0258.jpg
    Εικόνα0258.jpg
    223,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Εικόνα0260.jpg
    Εικόνα0260.jpg
    214,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0261.jpg
    Εικόνα0261.jpg
    199,7 KB · Εμφανίσεις: 30
κουκλακι!:D
Μπορω και εγω να το βαλω στο Facebook! αν θες φυσικα! :)

Παιδιά οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!Είστε όλα πολύ καλά παιδιά!
Βέβαια όλοι οι γατόφιλοι είναι πολύ καλά παιδιά!(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)

FotoFlexer_Photo.jpg

εφτιαξα αυτο και το εχω προωθησει μεσω facebook! ;)

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι γλυκια μπουκιτσα ειναι αυτη????
Μακαρι να βρει γρηηηηγορα σπιτι!!!!

κανενα νεο απο την μπουκιτσα μας???

Δαφνούλα μου, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Πήρε μια κοπέλα το Σάββατο, αλλά μάλλον την τρόμαξα με τις ερωτήσεις μου και δεν ξαναπήρε! Ρε γ....το, είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσεις να τους ξεσκαρτάρεις και να μην την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, όταν τους ρωτάς τόσα πράγματα από την αρχή. Δυστυχώς δεν ξέρω πώς να παίρνω τις πληροφορίες που θέλω με το μαλακό! Γιατί καταλαβαίνεις ότι ούτε τα γατιά τα έχουμε για πέταμα, αλλά και ούτε έχουμε απεριόριστο χρόνο να ασχολούμαστε με τον καθένα που για οποιοδήποτε λόγο του ήρθε να πάρει γατί! Και δυστυχώς δεν έχω να δώσω μόνο αυτήν, αλλά και 3 ακόμα. Το ένα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του....

καλά κάνεις και ρωτάς
τέτοια μπουκίτσα
δε θα τη δώσουμε όπου να ναι:)

κ εγω στην αρχη τους τρομαζα Λουκια:P
μετα καταφερα να βρω το κλικ και να μην τρομαζουν..
πλεον ρωταω τα πιο βασικα στην αρχη...
αν ειχαν ξανα γατακι,αν θα το εχουν μεσα,αν συμφωνουν με την στειρωση,τον εμβολιασμο και μεχρι εκει...
και αφου αποφασισουν να το παρουν εκει αρχιζει η ιερα εξεταση!
επισκεψουλες στα ξαφνικα,ζηταω φωτο και μαθαινω με τροπο αυτα που θελω...
πχ τι τρωει,αν καλοπερναει κλπ:whistle:

Κι εγώ αυτά ρωτάω και την κάνουν με δικαιολογίες να ρωτήσω τη σύζυγο, τους γονείς, τα παιδιά, το γείτονα.......Μέχρι τώρα δεν είχαν μιλήσει; Απλά το είδαν στη φωτό και τους άρεσε; Μωρέ γι' αυτό εγώ στην αρχή έβαζα χάλια φωτογραφίες: Τουλάχιστον έπαιρναν κατευθείαν οι συνειδητοποιημένοι.... Τέλος πάντων.. Σε λίγο θα σας παρουσιάσω και άλλο απόκτημα.....

Και εγω πιστευω οτι καλα κανεις και ρωτας. Οταν υιοθετουμε ενα γατακι εχουμε και καποιες ευθυνες. Δεν ειναι παιχνιδι ειναι μια ψυχη!!!
Καλη συνεχεια λοιπον και περιμενουμε να δουμε το νεο αποκτημα!!!

σαφως και κανει καλα που ρωταει...δεν δινουμε σακια με πατατες:P:P:P
οσο γι'αυτους που αποφευγουν να δεσμευτουν,πιστευω πως δεν φευγουν για τις ερωτησεις,αλλα αλλου ειναι το θεμα τους!
δεν εχουν κατασταλαξει μεσα τους εαν ειναι ετοιμοι για καντι τετοιο και απλα ψαχνονται
:/:
το ειδα το νεο αποκτημα και ομολογω οτι ειναι περιφημο ψιψινι:)

Ειναι κουκλιτσα!!! Καλη τυχη της ευχομαι!

Εχουμε νεα απο την γατουλα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back