Χαρίζεται γατάκι.

• Thread starter Thread starter ura
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ura

Νεοφερμένο μέλος

Ο ura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σε όλους. Βρήκα Σημερα κοντα στο σπιτι μου ενα μικρο γατάκι.
Εαν κάποιος ενδιαφέρεται και θελει πραγματικα να το κρατησει και
είναι φιλοζωος μπορεί να το πάρει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• HPIM0327.JPG
    HPIM0327.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 55
Καλησπερα.
Καλο θα ηταν να αναφερετε καποια στοιχεια για το γατακι.Προφανως ειναι θηλυκο,τι ηλικιας περιπου;Εμβολια,αποπαρασιτωσεις,εχει κανει;Καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας,ή εστω ενα mail,υπαρχει;Βαλτε αγγελιες κι εδω,καλη τυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω την παραμικρή ιδέα για το γατάκι.Δηλαδη δεν γνωρίζω αν εχει γινει
αποπαρασίτωση η εμβόλια αλλά αύριο θα του πάρω ενα χαπι για τα παράσιτα.
Το κινητό μου είναι 6997231092. Μια ερώτηση προς τον moukelis: Πως κατάλαβες
οτι είναι θυληκό; Εγώ δεν γνωρίζω.

Aου θα του δωσετε χαπι για τα παρασιτα,παρτε και μια αμπουλα για τα εξωπαρασιτα (ψυλλοι κτλ.) και αναφερετε το στην αγγελια,ολα βοηθουν.;)
Οσο για το φυλο,ειναι τριχρωμο,και το 99% των τριχρωμων γατων ειναι θηλυκα.

Aου θα του δωσετε χαπι για τα παρασιτα,παρτε και μια αμπουλα για τα εξωπαρασιτα (ψυλλοι κτλ.) και αναφερετε το στην αγγελια,ολα βοηθουν.;)
Οσο για το φυλο,ειναι τριχρωμο,και το 99% των τριχρωμων γατων ειναι θηλυκα.

πλακα κανεις!:eek::eek::eek:

Oχι,ειναι γονιδιακο το θεμα,δες εδω.;)

Ξέχασα να πω οτι ειμαι απο θεσσαλονίκη. Μια ακόμη φωτογραφία.
Το έχω στο μπαλκονι. Καποια στιγμή το έχασα και το βρήκα προς
μεγάλη μου έκπληξη αναμεσα στο παντζούρι και το τοιχο γκαντζομένο
και μάλιστα κοιμόταν. Κάτι παρόμοιο πραγματικά δεν έχω ξαναδεί.

Συνημμένα

• HPIM0337_2.JPG
    HPIM0337_2.JPG
    650 KB · Εμφανίσεις: 58
Μπορει να ειναι φοβισμενη...:(
Αν της βαλεις ενα καλαθακι με κατι μαλακο μεσα πιθανοτατα θα κοιμαται εκει.Ειναι μια κουκλα,δεν το σκεφτεσαι καθολου να την κρατησεις;

αχ ψυχη μου:(:(:(
μια αγκαλιτσα θελει το κουκλακι μωρεεεε:(

Τι όμορφα χρώματα που έχει! Καλή τύχη στην κουκλίτσα. Πόσο περίπου μηνών είναι;

Δεν έχω την παραμικρη ιδεα για την ηλικια. Την βρήκα διπλα στο
σπιτι μου και την εφερα. Αν εμενε έξω κινδυνευε απο σκυλιά που θα
μπορούσαν να την σκοτώσουν. Είχε γινει παλαιοτερα ενα περιστατικο
με ενα μικρο γατακι.

Μπράβο που την πήρατε. Θα μπορούσατε , αν θέλετε , να πάτε το μικρούλι σε έναν κτηνίατρο για να μάθετε:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back