Χαρίζεται γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sakiss1

Νεοφερμένο μέλος

Ο sakiss1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Χαρίζεται γατάκι περίπου 2.5 μηνών. Το βρήκα στο δρόμο πριν απο 20 μέρες και το πήρα προσωρινά. Ειναι τιγρε, για το φύλο του δεν είμαι σίγουρος, η μια κτηνίατρος μου είπε οτι ειναι αρσενικό ενω ο δεύτερος που το είδε είπε οτι ειναι θηλυκό. Το μόνο σίγουρο ειναι οτι ειναι ένα απο τα πιο όμορφα γατάκια που έχω δει. Ειναι αποπαρασιτωμένο, πολυ χαδιάρικο και έξυπνο. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο, μένω στην Κομοτηνή οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας έρθει σε επαφή μαζί μου στο email sonnylindon@yahoo.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα161.jpg
    Εικόνα161.jpg
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 62
Μια γλύκα είναι!
Καλή τύχη στην ψυχούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλακι! Καλη τυχη μικρο μου!

Αχου το μωρε!Εγω δεν εχω γατακι ενδιαφερομαι να το παρω!Ειναι γλυκητατο!

Ποιος θα παρει αυτη την ομορφη ψιψινα?

Εγω!Εγω!Εγω!:clapup::clapup:

Καλη τυχη ομορφια μου!!!!

Goth αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου email sonnylindon@yahoo.com να κανονίσουμε

Eλπίζω να βρεθεί κάποιος. Σχετικά με αυτά που έγραψα για την ομορφιά του δεν είναι υπερβολή. Έχει πλούσιο και χνουδωτό τρίχωμα και μεγάλα και πολύ εκφραστικά ματιά που όταν σε κοιτάζουν δεν σε αφήνουν αδιάφορο με τίποτα. Ειναι σπάνιας όμορφιας όπως μου έχει πει και η κτηνίατρος που το είχε δει την πρώτη φορά.

sakiss Kitten
melos_17.gif

man1010.png

icon_chinese_cock_1.gif

Αριθμός γατουνίων: 1

sakiss Kitten
melos_17.gif

man1010.png

icon_chinese_cock_1.gif

Αριθμός γατουνίων: 1

Χωρις παρεξηγηση αλλα δεν εχω msn ουτε facebook ουτε e-mail.Δεν ξερω να τα χειριζομαι αυτα.Επισης μενω Γερακα στην Αθηνα ειναι μακρια νομιζω?

Καμια ανταποκριση....

Κανενα νεο απο το γατακι? Βρηκε σπιτακι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω δεν το πηρα αλλα δεν εχουμε καθολου νεα απο τον sakiss...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back