Χαρίζεται γατάκι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Demaki1

Νεοφερμένο μέλος

Η Demaki1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Είναι 2-3ων μηνών, γκριζωπό και ΠΟΛΥ φιλικό και χαδιάρικο!! 'Ηρθε στην αυλίτσα μας απρόσμενα πριν 2-3 εβδομάδες κι έκτοτε μένει εκεί, το ταΐζουμε και το προσέχουμε. Η μαμά του δεν εμφανίστηκε ποτέ... Δυστυχώς δεν μπορούμε να το κρατήσουμε (έχουμε ήδη μια γατούλα, την Δώρα, την οποία είχαμε βρει και υιοθετήσει πριν 3 χρόνια μέσω του MyCat!) και δεν θέλουμε να μείνει αδέσποτο ούτε μόνο του τώρα που θα φύγουμε για διακοπές τον Αύγουστο!! Επιθυμία μας είναι να βρει ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανθρώπους να το αγαπήσουν όπως του αξίζει... Εύχομαι η επιθυμία μας να γίνει πραγματικότητα!!

Gatoulini.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα! Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα σπίτι για το γατάκι.

Καλό είναι να ανεβάσεις φωτογραφίες του, θα διευκολύνουν πάρα πολύ την αναζήτηση.

Καλή τύχη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ! Πράγματι, θα φροντίσω να ανεβάσω φωτογραφία το συντομότερο! Είναι τόσο μα τόσο γλυκό το πλασματάκι αυτό! Τι κρίμα να υπάρχουν τόσα τέτοια μωράκια αδέσποτα... Σπαράζει η καρδιά μου...

Απο εξωτερικο site( πχ pfotobucket) να ανεβασεις..γιατι δυστυχως το προβλημα με τις φωτο απο το γκαλλερυ δεν εχει λυθει.:)

Επειδή απ' όσο ξέρω υπάρχει πρόβλημα με την ανάρτηση των φωτογραφιών από το mycat, μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό δωρεάν στο photobucket και να τα κάνεις upload από εκεί πρώτα. Στη συνέχεια κάνεις αντιγραφή URL της φωτογραφίας από το photobucket, επικόλληση στο mycat, μαυρίζεις στη συνέχεια τη διεύθυνση και πατάς επάνω στη μπάρα τη φωτογραφία δίπλα στην υδρόγειο, κάνεις ξανά επικόλληση στο παραθυράκι που θα σου ανοίξει και OK. Ανυπομονούμε!!!

OK, ανέβασα φωτογραφία και από το σπίτι μου -χθες- την έβλεπα κανονικά. Σήμερα όμως που είμαι στη δουλειά δεν μπορώ να τη δω... Φταίει όντως ο υπολογιστής μου ή δεν μπορεί να τη δει κανείς;;

Εγώ την βλέπω.. και είναι και τσαχπίνικο το ζουζουνάκι. Καλή τύχη να έχει..

Ευχαριστούμε!!! Μακάρι!! Είναι τόσο τρυφερό, μακάρι να βρεθεί κάποιος!!

αχ, βαχ... τίποτα ακόμα... :(

Καλημέρα. Αν γίνεται να κλείσουμε το θέμα, γιατί βρέθηκε λύση για το γατάκι... Ευχαριστώ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back