dorys1987
Νεοφερμένο μέλος
θα γράψω το μήνυμά μου εδώ.
Βρήκα ένα γατάκι πριν μια βδομάδα στον δρόμο με κλειστά τα ματάκια του από τσίμπλες και γενικά σε άθλια κατάσταση. Σκελετομένο και με μύξες συνέχεια.
Το θέμα παιδιά είναι οτι πραγματικά δεν έχω λεφτά. Το γατί θέλει κτηνίατρο. Μια βδομάδα τώρα διάβασα πολλά blogs και συζητήσεις και έτσι κατέληξα να του δίνω tobrez 3 φορές την ημέρα στα ματακια του και είδα διαφορά. Του έκανα και κομπρέσα και άνοιξαν, οι μύξες δεν βελτιώθηκαν ούτε και το σώμα του έδεσε. Συνεχίζει να είναι σκελετωμένο. Έχει όρεξη όμως και από σκέτο νουνού που του έδινα τώρα τρώει και ξηρά τροφή και κονσέρβα. Έχω 2 σκυλιά στο σπίτι και είναι απόλυτα φιλικό. Πολυ καλό γατάκι. Το θέλει κανείς παιδιά; Σας παρακαλώ. Ας βοηθήσει κάποιος. Αν δεν πάει σε κτηνίατρο να πάρει τις αντιβιωσεις του και το εμβόλιό του δώρο άδωρο όλο αυτό που κάνω.
dorys1987@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα από εδώ(πάτα εκεί που λέει νέα συζήτηση):My Cat-Χαρίζονται
επίσης εδώείναι μια λίστα κτηνιάτρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dorys1987
Νεοφερμένο μέλος
Ενδιαφέρεται κανεις για το γατακι;;
Μπορω να ανεβασω φωτογραφίες του εδω;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

dorys1987
Νεοφερμένο μέλος
Μαλλον δεν βλεπει πια απο αυτο.
Το αλλο του ματι εβγαλε και αυτο τριτο βλεφαρο.
Αν καποιοσ διαβαζει αυτο το μηνυμα και μπορει και θελει να βοηθησει, ας επικοινωνησει μαζι μου.
Σας παρακαλω..
Το γατι θα τυφλωθει..
Εγω δεν μπορω να το κρατησω σπιτι μου για παντα.
Είχα σκοπό όταν το μάζεψα, να το βοηθήσω να συνέλθει
και αν δε του βρω σπίτι, μόλις μεγαλώσει λίγο,
να το αφησω σε καποια αλάνα εδω κοντα,
που βλεπω οτι τα ταιζουν καθημερινα.
Ομως τυφλό δεν νομίζω να εχει πολλες πιθανοτητεσ να τα καταφερει εκει εξω,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ να το σωσουμε!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορει κανενας να βοηθησει μεσω μυνηματος, απο αυτα που περιγραφεις χρειαζεται οπωσδηποτε κτηνιατρο το γατακι.
Προφανως εαν ειναι στην αθλια κατασταση που περιγραφεις και το αφησεις στην αλανα, το γατι θα πεθανει, λυπαμαι αλλα πρεπει να το
γνωριζεις αυτο εκ των προτερων.
Εαν μας ειχες πει την περιοχη που βρισκεσαι θα μπορουσαμε να ειχαμε προτινει καποιον κτηνιατρο που κανει ειδικες τιμες για αδεσποτα.
Και οσο σκληρο και αν ακουγεται, απο τη στιγμη που δεν μπορεις να του παρεχεις ουτε τη βασικη φροντιδα, δεν επρεπε να το μαζεψεις απο το δρομο.
dorys1987
Νεοφερμένο μέλος
οχι, το γατακι ειπα οτι "βρισκοταν" σε αθλια κατασταση. τωρα πια μετα απο την βοηθεια μου ειναι ορεξατο και παιχνιδιαρικο. μερα με τη μερα παύει να ειναι σκελετωμενο, παιρνει τα πανω του.
και μαλιστα ειπα για οποιον ενδιαφερεται να το παρει, οτι ειναι και παρα πολυ φιλικο με τα σκυλια μου.
επισησ ειπα οτι λεφτα για κτηνιατρο δεν εχω. ουτε για ειδικη τιμη για αδεσποτα.
και γιαυτο ζητησα βοηθεια απο οποιον εχει και μπορει να το φροντισει.
μενω στον Πειραια για οποιον ενδιαφερεται

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπως ξερουν καποιον κτηνιατρο που μπορει να το περιθαλψει δωρεαν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool