Χαρίζεται γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dorys1987

Νεοφερμένο μέλος

Ο dorys1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα! Μόλις γράφτηκα στο site, δεν κατάφερα να βρω τρόπο να ανοίξω καινουριο θέμα μόνη μου, οπότε
θα γράψω το μήνυμά μου εδώ.
Βρήκα ένα γατάκι πριν μια βδομάδα στον δρόμο με κλειστά τα ματάκια του από τσίμπλες και γενικά σε άθλια κατάσταση. Σκελετομένο και με μύξες συνέχεια.
Το θέμα παιδιά είναι οτι πραγματικά δεν έχω λεφτά. Το γατί θέλει κτηνίατρο. Μια βδομάδα τώρα διάβασα πολλά blogs και συζητήσεις και έτσι κατέληξα να του δίνω tobrez 3 φορές την ημέρα στα ματακια του και είδα διαφορά. Του έκανα και κομπρέσα και άνοιξαν, οι μύξες δεν βελτιώθηκαν ούτε και το σώμα του έδεσε. Συνεχίζει να είναι σκελετωμένο. Έχει όρεξη όμως και από σκέτο νουνού που του έδινα τώρα τρώει και ξηρά τροφή και κονσέρβα. Έχω 2 σκυλιά στο σπίτι και είναι απόλυτα φιλικό. Πολυ καλό γατάκι. Το θέλει κανείς παιδιά; Σας παρακαλώ. Ας βοηθήσει κάποιος. Αν δεν πάει σε κτηνίατρο να πάρει τις αντιβιωσεις του και το εμβόλιό του δώρο άδωρο όλο αυτό που κάνω.

dorys1987@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Help!Πολύ αδύναμο γατάκι

μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα από εδώ(πάτα εκεί που λέει νέα συζήτηση):My Cat-Χαρίζονται

επίσης εδώείναι μια λίστα κτηνιάτρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Help!Πολύ αδύναμο γατάκι

Ενδιαφέρεται κανεις για το γατακι;;
Μπορω να ανεβασω φωτογραφίες του εδω;;

Eπειδη υπαρχει προβλημα με το γκαλλερυ του site,μπορεις να ανεβασεις φωτο,αλλα απο εξωτερικο σαιτ.Θα γραφτεις στο photobucket(και αλλα υπαρχουν αλλα εγω αυτο γνωριζω),θα τη ανεβασεις πρωτα εκει,και μετα απλα θα βαλεις το λινκ εδω,στο ποστ σου.:)

Το ενα του ματι (αυτο που ειχε το τριτο βλεφαρο) θολωσε πολυ και ασπριζει..
Μαλλον δεν βλεπει πια απο αυτο.
Το αλλο του ματι εβγαλε και αυτο τριτο βλεφαρο.
Αν καποιοσ διαβαζει αυτο το μηνυμα και μπορει και θελει να βοηθησει, ας επικοινωνησει μαζι μου.
Σας παρακαλω..
Το γατι θα τυφλωθει..

Εγω δεν μπορω να το κρατησω σπιτι μου για παντα.
Είχα σκοπό όταν το μάζεψα, να το βοηθήσω να συνέλθει
και αν δε του βρω σπίτι, μόλις μεγαλώσει λίγο,
να το αφησω σε καποια αλάνα εδω κοντα,
που βλεπω οτι τα ταιζουν καθημερινα.
Ομως τυφλό δεν νομίζω να εχει πολλες πιθανοτητεσ να τα καταφερει εκει εξω,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ να το σωσουμε!

Τελευταία επεξεργασία:
Το τριτο βλεφαρο δεν ειναι καλος οιωνος και δεν εχει να κανει μονο με την απωλεια της ορασης.
Δεν μπορει κανενας να βοηθησει μεσω μυνηματος, απο αυτα που περιγραφεις χρειαζεται οπωσδηποτε κτηνιατρο το γατακι.
Προφανως εαν ειναι στην αθλια κατασταση που περιγραφεις και το αφησεις στην αλανα, το γατι θα πεθανει, λυπαμαι αλλα πρεπει να το
γνωριζεις αυτο εκ των προτερων.
Εαν μας ειχες πει την περιοχη που βρισκεσαι θα μπορουσαμε να ειχαμε προτινει καποιον κτηνιατρο που κανει ειδικες τιμες για αδεσποτα.
Και οσο σκληρο και αν ακουγεται, απο τη στιγμη που δεν μπορεις να του παρεχεις ουτε τη βασικη φροντιδα, δεν επρεπε να το μαζεψεις απο το δρομο.

καλησπερα.
οχι, το γατακι ειπα οτι "βρισκοταν" σε αθλια κατασταση. τωρα πια μετα απο την βοηθεια μου ειναι ορεξατο και παιχνιδιαρικο. μερα με τη μερα παύει να ειναι σκελετωμενο, παιρνει τα πανω του.
και μαλιστα ειπα για οποιον ενδιαφερεται να το παρει, οτι ειναι και παρα πολυ φιλικο με τα σκυλια μου.
επισησ ειπα οτι λεφτα για κτηνιατρο δεν εχω. ουτε για ειδικη τιμη για αδεσποτα.
και γιαυτο ζητησα βοηθεια απο οποιον εχει και μπορει να το φροντισει.
μενω στον Πειραια για οποιον ενδιαφερεται :)

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να παρεις τηλεφωνο σε φιλοζωικες της περιοχης σου,
μηπως ξερουν καποιον κτηνιατρο που μπορει να το περιθαλψει δωρεαν.

Οι δημοι ειναι υπευθηνοι για τα αδεσποτα.Παρε τηλεφωνο στον δημο της περιοχης σου,και ρωτα για καταφυγιο,αν υπαρχει.Βρες εστω το πλησιεστερο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back