Χαρίζεται γατάκι

dourios

Νεοφερμένο μέλος

Ο dourios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα σας ειμαι απο καβαλα και βρηκα ενα γατακι 4 βδομαδων στο δρομο σε κακη κατασταση! το εσωσα και το εχω 3 βδομαδες σπιτι μου ομως επειδη εχω και 5 παπαγαλους και 3 σκυλια που ολα ορμαν στις γατες δν μπορω δυστηχως να το κρατησω αλλο! μεχρι την κυριακη πρεπει να του εχω βρει οικογενια! μπορω να το στειλω σε ολη την ελλαδα ή με μεταφορικη με δικα μου εξοδα ή να το φερω ο ιδιος γιατι ετοιμαζω ταξιδι! Μονη προυποθεση να μου στελνετε καθε 15 μερες μια φωτογραφια του γατιου για να βεβαιωθω οτι το εχω στειλει στην καταλληλη οικογενια! Αυτο ειναι το τηλεφωνο μου για οποιον ενδιαφερεται 6942240759 και αυτο ειναι το email μου nikoskois@hotmail.com αν καποιος ενδιαφεραται μπορω να του στειλω και αλλες φωτογραφιες!
Αρ. πρωτοδικείου 6851/2007 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
Θα δοθεί για μεσα στο σπιτι με προϋπόθεση τη στείρωση στην κατάλληλη ηλικία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Με το καλό να πάει στο καλύτερο σπιτάκι! Είναι και πανέμορφο το άτιμο! :) Θα κάψει καρδιές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στο μικρούλι! Είναι όντως κουκλί!!

Είναι πάρα πολύ όμορφο, εύχομαι να βρει γρήγορα ένα σπίτι! :D

Αν καποιος απο εσας βρει κανεναν που ζηταει γατακι ή μπορει να με βοηθησει απο οποιο μερος και αν βρισκεται να μου το πει σας παρακαλω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back