fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
25-12-10
22:47
Προώθηση απο facebook:
Με βρηκαν μωρακι σε πολυ ασχημη κατασταση και μετα απο θεραπεια εγινα καλα....Ο καιρος περασε και ξαφνικα εχασα ενα φιλαρακι μου....εγιναν εξετασεις και ημουν και εγω θετικος σε λευχαιμια και περιτονιτιδα...<span>>> ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΚΥΛΟ!!! <<<</span>.Με εκλεισαν σε ενα δωματιο με τον φιλο μου Συλβεστρο....δεν καταλαβα γιατι επρεπε να περιοριστω σε ενα δωματιο και να μην ειμαι ελευθερος να τρεχω με τα αλλα γατακια στο σπιτι...Καθε φορα που εμπαινε καποιος στο δωματιο εκλαιγε...δεν μου ειπαν ποτε γιατι...
Μια μερα ο φιλος μου σταματησε να τρωει...ακουσα κατι για ικτερο...εφυγε για λιγο και ποτε δεν ξαναγυρισε παρα τις φωνες μου και τα γρατζουνισματα στην πορτα...Ξυπναω και κοιμαμαι στο ιδιο μερος...στο ιδιο μερος εδω και σχεδον 1 χρονο
Εμεινα μονος μου...μονος μου για μηνες...Δεν εχω κανεναν να μιλησω,,,να παιξω ...να τρεξω...Μου λειπουν οι παρεες μου...
Ειμαι καλα..νιωθω πολυ καλα αλλα δεν με αφηνουν να δω κανεναν.....
Θα ηθελα να μπορω να κατσω σε μια ανθρωπινη αγκαλια...να κοιμηθω παρεα με εναν φιλο...εχω αναγκη να τρεξω μεσα στο σπιτι κυνηγοντας μπαλακια και ποντικακια.....σε παρακαλω δωσε μου την ευκαιρια...υποφερω παρα πολυ ....
Οσο πιο πολυ στρες τοσο επιβαρυνει την κατασταση μου...και μεσα σε ενα δωματιο...δεν θα εχω καλη καταληξη...Και θα ειναι πολυ κριμα να πεθανει μονο του...εχει να λαβει μια αγκαλια πανω απο χρονο...
-----
Οποιος ενδιαφερεται για την ψυχουλα αυτη ας με καλεσει στο .........
ειναι εναμισι χρονων περιπου
και φωτογραφίες
περιοχη αθήνα
Σημειωση διαχειριστη:
Η ιδια αγγελια υπαρχει εδω
Με βρηκαν μωρακι σε πολυ ασχημη κατασταση και μετα απο θεραπεια εγινα καλα....Ο καιρος περασε και ξαφνικα εχασα ενα φιλαρακι μου....εγιναν εξετασεις και ημουν και εγω θετικος σε λευχαιμια και περιτονιτιδα...<span>>> ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΚΥΛΟ!!! <<<</span>.Με εκλεισαν σε ενα δωματιο με τον φιλο μου Συλβεστρο....δεν καταλαβα γιατι επρεπε να περιοριστω σε ενα δωματιο και να μην ειμαι ελευθερος να τρεχω με τα αλλα γατακια στο σπιτι...Καθε φορα που εμπαινε καποιος στο δωματιο εκλαιγε...δεν μου ειπαν ποτε γιατι...
Μια μερα ο φιλος μου σταματησε να τρωει...ακουσα κατι για ικτερο...εφυγε για λιγο και ποτε δεν ξαναγυρισε παρα τις φωνες μου και τα γρατζουνισματα στην πορτα...Ξυπναω και κοιμαμαι στο ιδιο μερος...στο ιδιο μερος εδω και σχεδον 1 χρονο
Εμεινα μονος μου...μονος μου για μηνες...Δεν εχω κανεναν να μιλησω,,,να παιξω ...να τρεξω...Μου λειπουν οι παρεες μου...
Ειμαι καλα..νιωθω πολυ καλα αλλα δεν με αφηνουν να δω κανεναν.....
Θα ηθελα να μπορω να κατσω σε μια ανθρωπινη αγκαλια...να κοιμηθω παρεα με εναν φιλο...εχω αναγκη να τρεξω μεσα στο σπιτι κυνηγοντας μπαλακια και ποντικακια.....σε παρακαλω δωσε μου την ευκαιρια...υποφερω παρα πολυ ....
Οσο πιο πολυ στρες τοσο επιβαρυνει την κατασταση μου...και μεσα σε ενα δωματιο...δεν θα εχω καλη καταληξη...Και θα ειναι πολυ κριμα να πεθανει μονο του...εχει να λαβει μια αγκαλια πανω απο χρονο...
-----
Οποιος ενδιαφερεται για την ψυχουλα αυτη ας με καλεσει στο .........
ειναι εναμισι χρονων περιπου
και φωτογραφίες
περιοχη αθήνα
Σημειωση διαχειριστη:
Η ιδια αγγελια υπαρχει εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
25-12-10
23:11
Καλη τυχη στο μικρο! Ευχομαι να πανε ολα καλα με τον γατουλη! Ειναι πολυ ομορφος ο μικρος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
28-12-10
14:18
Καλο μου καλη τυχη σου ευχομαι εισαι κουκλακι!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
30-12-10
15:55
η λευχαιμια,οπως το aids και η περιτονιτιδα δεν ειναι καποιο ιδιαιτερο προβλημα αν ειναι σε μικρα ποσοστα και δεν υπαρχουν αλλες γατουλες!
απλα θελει λιγη παραπανω προσοχη...
εξαλλου το 80% περιπου των αδεσποτων πασχουν απο αυτες τις ασθενειες!
ειναι κριμα να κανουμε στην ακρη αυτα τα γατακια με αυτες τις αρρωστιες που το εχουν αναγκη πολυ περισσοτερο απο τα υγειη...
απ'οτι ξερω κολλαει σε αλλες γατουλες...στους ανθρωπους δεν κολλαει σιγουρα και στα σκυλακια δεν ξερω,δεν απαντω!
επισης μπορει να κανει παρεα σε γατουλα που πασχει απο τις ιδιες ασθενειες...
ευχομαι καλη τυχη στον ψιψινο και συντομα στο δικο του σπιτακι

καλη χρονια
απλα θελει λιγη παραπανω προσοχη...
εξαλλου το 80% περιπου των αδεσποτων πασχουν απο αυτες τις ασθενειες!
ειναι κριμα να κανουμε στην ακρη αυτα τα γατακια με αυτες τις αρρωστιες που το εχουν αναγκη πολυ περισσοτερο απο τα υγειη...
απ'οτι ξερω κολλαει σε αλλες γατουλες...στους ανθρωπους δεν κολλαει σιγουρα και στα σκυλακια δεν ξερω,δεν απαντω!
επισης μπορει να κανει παρεα σε γατουλα που πασχει απο τις ιδιες ασθενειες...
ευχομαι καλη τυχη στον ψιψινο και συντομα στο δικο του σπιτακι

καλη χρονια

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum