starter
Δραστήριο μέλος
Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
19-11-10
18:27
Γατούλα Περσίας ηλικιωμένη βρέθηκε στον εύοσμο και χαρίζεται στειρωμένη.
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445 (2-4μμ)
Γατάκια για υιοθεσία. Μόνο για σπίτι η ειδικά προστατευμένο κήπο και συμφωνώντας με τη στείρωση έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Αν δε συμφωνείτε σας δίνουμε μόνο ήδη στειρωμένο εφόσον κριθείτε κατάλληλος.
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445 (2-4μμ)
Γατάκια για υιοθεσία. Μόνο για σπίτι η ειδικά προστατευμένο κήπο και συμφωνώντας με τη στείρωση έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Αν δε συμφωνείτε σας δίνουμε μόνο ήδη στειρωμένο εφόσον κριθείτε κατάλληλος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
23-11-10
12:16
Τι ματακια ομορφα που εχεις γλυκο μου!!!! Καλη σου τυχη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
08-12-10
22:43
Ειναι πολυ ομορφη με ενα τελειο βλεμα!!! Καλη τυχη ομορφια μου!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
09-12-10
08:10
Καλή τύχη στην κουκλίτσα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum