Χαρίζεται γατούλα κάτασπρη με γαλανά ματάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Spiderwoman

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
Λοιπόν , ιδιοκτήτης δε βρέθηκε! Οπότε η γατούλα χαρίζεται! Είναι η Χιονάτη, που τη βρήκα στις 8 Μαρτίου, την ώρα που χιόνιζε! Είναι απίστευτα γλυκιά και θέλει αγκαλίτσες! Είναι πλέον στειρωμένη και θα κάνει και τα εμβόλιά της! Της έβγαλα και καινούριες φωτογραφίες , όπου φαίνονται τα απίστευτα ματάκια της!! Τα τηλέφωνά μου είναι 6973689833 και 210-6854824!!(το σταθερό από 15 Απριλίου και μετά , γιατί μόλις μετακόμισα!) xionath1.jpg

xionath2.jpg

xionath3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• xionath1.jpg
    xionath1.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • xionath2.jpg
    xionath2.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • xionath3.jpg
    xionath3.jpg
    158 KB · Εμφανίσεις: 34
  • xionath1.jpg
    xionath1.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • xionath2.jpg
    xionath2.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • xionath3.jpg
    xionath3.jpg
    158 KB · Εμφανίσεις: 34
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: αχ..παναγία μου! τα άτιμα τα ασπρούλια...μου θυμίζουν την ασπρούλα που είχα και το τερατάκι που έχω τώρα και συγκινούμαι :cry_x: Εύχομαι τα καλύτερα στην κουκλίτσα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ!!! Πραγματικά θα λυπηθώ πολύ αν δε βρω καλό γατογονιό για τόσο κούκλα γάτα!!

Καλή τύχη κι από τη Χιονάτη του Κερατσινίου.

Κουκλα ειναι!!! Καλυ τυχη στην Χιονατη!

Καλή τύχη κι από τη Χιονάτη του Κερατσινίου.
Σας ευχαριστώ όλους, αλλά πιο πολύ τη μικρή μου ξαδελφούλα!!

και εμεις που ειμαστε σαν να εχουμε πασαλειφτει με ολα τα χρωματα του κοσμου (βλεπε Taru...;)) εχουμε τεραστια αδυναμια στα χιονατα γατουλινια - :redface::redface::redface:
ευχομαι να βρει συντομα μια υπεροχη οικογενεια - καλη τυχη!

Οι ταρταρούγες δεν υπάρχουν!!! Είναι οι μεγάλες αγάπες μου και ζητάω συγγνώμη γι' αυτό όχι μόνο από τις υπόλοιπες γάτες , αλλά και από όλα τα ζώα του κόσμου!!!

το κσερο ποσ δεν φενετε λογο χροματοσ - αλα να, με αφτα τα κοπλιμεντα σου...κοκινισα :redface::redface::redface:
με αγαπι:inlove:
(ταρ)ταρου

η γατύλα μου θυμίζει το Χιονούλη μου... :cry_x:
καλή τύχη στη Χιονάτη και από το αντίθετο χρώμα (και φύλο, μην ξεχνιόμαστε)

πανέμορφα μάτια!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove:
εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι!!!

Αχ, Καλυψώ μου, κι εγώ θα ήθελα τα μικρά σου να καλο-υιοθετηθούν όλα!!

Δύσκολες εποχές για ενήλικες γατούλες, αλλά μη μας ξεχνάτε και μας!!!

Πωπω!!!! Ουφ!! Ακόμα περιμένουμε για καινούρια μαμά και η τωρινή μας κουβαλάει συνέχεια αδερφάκια που θέλουνε κι αυτά μαμάδες! Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Χρειάζομαι ιδιωτικό χώρο! Δεν μπορώ να είμαι με την πλέμπα!

δεν το πιστεύω αυτή η ομορφιά είναι εδώ ακόμα!!!:stunned::stunned::stunned:

Ναι, κανείς δεν εκτίμησε ακόμα την ομορφιά μας!(και την κουφαμάρα μας βέβαια, γι' αυτό και πρέπει να δοθεί σε σπίτι προστατευμένο!)

είναι μια κουφούλα εκτυφλωτικής ομορφιάς!!! :inlove::inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back