Χαρίζεται γατούλα φαινόμενο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

elinor5

Νεοφερμένο μέλος

Η elinor5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Η γατούλα αυτή είναι φαινόμενο. Ο κτηνίατρος που την εξέτασε και της έκανε το πρώτο της εμβόλιο μας είπε πως θα είναι πολύ τυχερός όποιος την αποκτήσει γιατί είναι σπάνιο να είναι τόσο κοινωνική και φιλική προς τον άνθρωπο και τόσο χαδιάρα μια τέτοια γάτα. Η ιστορία της είναι δραματική μιας και πριν από μία εβδομάδα είχε 6 μελή οικογένεια και μέσα σε 3 ημέρες εξαφανίστηκαν γατάκια και μαμά και έμεινε μόνη της να κλαίει για να τους καλεί. Φανταστείτε το σόκ να μείνει ξαφνικά μόνη της!!!!!!
Είναι 2μιση μηνών, θηλυκιά, μακρύτριχη και της αρέσει να κουλουριάζεται και να γυρίζει το κεφάλι της στο πάτωμα συνέχεια! Θα σας μαγέψει.
Λόγω της άτυχης οικογενειακής της κατάστασης ελπίζουμε σε μια φιλόζωη μαμά ή μπαμπά που θα την αγαπήσουν πραγματικά.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 6947377228 ή το 213-0418910. Περιοχή Χαλάνδρι.
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Picture 008 (2).jpg
    Picture 008 (2).jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Picture 019 (2).jpg
    Picture 019 (2).jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 51
τι ομορφο ταρταρουγακι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι δεν είναι κόυκλα? Και οπως γράφω είναι πάρα πολύ φιλική με τον άνθρωπο μακάρι να βρεθεί σύντομα κάποιος να την υιοθετήσει εφόσον φυσικά πληρεί τις προυποθέσεις.....

Eίναι ένα πανέμορφο ταρταρουγάκι :clapup::clapup::clapup:.
Καλή επιτυχία εύχομαι και σύντομα στο δικό της σπιτάκι.
Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, βάλτε την αγγελία και εδώ ;)

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάρα πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα έχω ήδη βάλει σε κάποια απο αυτά και περιμένω... Έχω και κάποιες επιπλέον αγγελίες να ανεβάσω που μου έστειλε η κοπέλα που το φιλοξενεί γιατί είναι εθελόντρια και τις στέλνουν διάφορα κυρίως αδεσποτάκια που δεν τα θέλουν γιατί είτε είναι τυφλά είτε πιο μεγάλα και καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αν θέλεις να προωθήσεις και εσύ σε φίλους πές μου να στις στείλω και φυσικά δεν σου κάνει κόπο.

Σε ευχαριστώ και πάλι!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back