Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την χαιρεστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marilou13
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μarilou ουφ, αχ, τί μας κάνεις!!! Σήμερα το πρωϊ είχα υπόταση και υπογλυκαιμία, ψιλοζαλιζόμουν λόγω ζέστης, αλλά με το που είδα την πριγκίπισσα μου έφυγαν όλα!!!!
Δημητρούλα μου αχ,αχ,αχ Δημητρούλα μου πάρτην την κούκλα! Και εμένα οι γονείς έχουν θέμα με την ύπαρξη τριών γατιών (αφού δεν έχω και παιδιά το θεωρούν δείγμα γεροντοκοριάς...) Σκέψου ότι τσάκωσα τη μάνα μου τις προάλλες να λέει σε γνωστό ότι έχω 2 γάτες. ¨Τί δύο ρε μαμά! 3 γάτες έχω!¨ -¨εεεεε, ντράπηκα να του έλεγα τρεις του ανθρώπου, τί να του πω; Ότι έχω μια τρρρελλή κόρη που έχει γεμίσει το σπίτι γάτες;......¨ (τί να της πεις)
Πάντως Δημητρούλα και Μarilou αν χρειαστεί κάποιος για προσωρινή φιλοξενία της γατούλας, προσφέρομαι! Θέλω να πάει στην Δήμητρα η γατούλα, ξέρω πως θα είναι η καλυτερότερη γατομαμά και θα έχει και πολύ καλά γατοαδελφάκια!![]()
Εεεεπ με φώναξε κανείς/????
ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!
κι εγώ μένω μόνη εχω 3 γατο-παιδιά και κανένα παιδί
οι γονείς μου δεν έχουν πρόβλημα άλλωστε η μάνα μου λατρεύει τη γάτα της και την αποκαλεί "κόρη" της
αλλα το τι θα πουν οι γονείς ή οποιοσδηποτε άλλος ποσώς μ ενδιαφέρει!
όλοι έζησαν τη ζωούλα τους όπως την ήθελαν, έκαμαν τις επιλογές τους δίχως να με ρωτούν (όχι πως είχα τέτοια απαιτηση φυσικά, η μόνη αξίωση που έχω και απορρέει απ αυτό είναι να μ' αφήσουν να ζήσω κι εγω τη δική μου όπως γουστάρω)
τωρα για το αεροδρόμιο:
αν βάλεις τη γατούλα σε μικρή γατοφόρο κι έχεις το βιβλιάριο μαζί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τη δεχτούν να ταξιδέψει
αν πάρεις τ απαραίτητα μόνο σ ενα πολύ μικρό τσαντάκι μέσης, ίσως δεχτούν κιόλας να την έχεις μαζί σου στο κάθισμα ως χειραποσκευή αντί να τη βάλουν στη σκευοφόρο (αυτό όμως εγκειται καθαρά σε ποιον θα πέσεις)
πάντως με το βιβλιάριο ταξιδεύει και κανείς δε μπορεί να σου πει ΟΧΙ
marina289
Περιβόητο μέλος
Μια φορά της λέω ¨δεν μπορεί να είσαι τόόόόσο αδιάφορη! θα σου κάνω τεστ αναισθησίας. Πώς λένε τα μωρά μου;;;¨Tα δύο μεγάλα τα βρήκε -με λίγο ζόρι- . Το τρίτο της το άφησα σαν κουίζ για μία μέρα. Είχε σπάσει το κεφάλι της, και στο τέλος αφού με παρακάλεσε της το ¨μαρτύρησα¨...
Προχθές κάτι είχε πειράξει τον μεσαίο μου- τον Αχιλλέα- και ήταν χάλια. Όταν έπεσε στο κρεβάτι ο άντρας μου, ο Αχιλλέας με πρόλαβε και ξάπλωσε στο κέντρο από τη μεριά μου... Όταν πήγα να ξαπλώσω ήταν ήδη εκεί και κοιμόταν , αφού είχε ταλαιπωρηθεί με διάρροιες και ατονία, και δεν θέλησα να τον ενοχλήσω, κοιμήθηκα στον καναπέ... Περιττο να σου πω ότι αυτό της φάνηκε τελείως εξωγήινο της μαμάς!
Αλλά είναι όπως τα λες... Ο καθένας στη ζωή του και στο σπίτι του προσπαθεί να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί...
Θέλω να δω αντίδραση μαμάς τώρα που σκέφτομαι να βάλω έξω, στο κουδούνι, ¨Δήμος, Μαρίνα, Μελίνα, Αχιλλέας, Αιμίλιος¨
υγ gabie συγνώμη για τα οff στο θέμα σου, αλλά είμαστε της οικογενείας! Θα μας γνωρίσεις εν καιρώ....

marilou13
Νεοφερμένο μέλος
και εμενα οι γονεις μου δεν της θελανε...ειναι βρομικες, μαδανε (λες και εμεις δεν μαδαμε!) εχεις παιδια! τωρα, εχουν ολοι απο μια και αρκετες αδεσποτουλες της γειτονιας που ταιζουνε!!! διστυχος η αγαπημενες μας γατουλες ειναι παρεξηγημενες...οταν ομως της ζει κανεις της αγαπαει! και εγω σκυλομαμα ημουνα....απο παιδακι! πριν χρονια ειχα παθει καταθληψη...ηταν της μοδας τοτε
διαβασα καπου οτι η γατες ειναι ψυχοθεραπευτικες και αποφασισα να παρω μια! ετσι πηρα τον ξερξη μου....ο ξερξης μεσα σε ενα βραδυ με εκανε καλα! εκτοτε εγινα υπερηφανη γατομαμα! σε οποιον αρεσουμε....για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε! δημητρουλα, η gabriella σε περιμενει...φευγω σημερα! την εχει η μητερα μου (ναι, αυτη που δεν της ηθελε....τωρα που εχει 3!) την εκανα και μπανιο...γιατι ειχε μπει στο τζακι παλι και εγινε απο ασπρη πουα! θελω να ευχαριστησω την διαχειρηστρια του σαιτ και να την συνεχαρω για την βοηθεια που προσφερει στα αγαπημενα μας πλασματα! 
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
ireth/xristina
Νεοφερμένο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα καλά με τη γατούλα Δήμητρα? Την πήρες ?
Όχι ακόμα, δεν την έχω πάρει, την παραλαμβάνω το Σαββατοκύριακο και μετράω τις μέρες!!!

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος

οπωσδηποτε φωτογραφιες στο νεο της σπιτι ...παρακαλωωωω!!!και φυσικα να μαθαινουμε νεα της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/οι-γάτες-μου/bijoux-η-βασίλισσά-μας-και-σεβάχ-ο-μικρός-μας-πρίγκηπας-64518/21/
Σύντομα θα αλλάξουμε και τον τίτλο του θέματός μας, για να συμπεριληφθεί και η Gabriella μας!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool