Χαρίζεται γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

zanos

Νεοφερμένο μέλος

Ο zanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας πριν ενα μηνα βρηκα ενα γατακι σε ενα κουτι παπουτσιων τη μερα που ειχε ανοιξει τα ματια του..Το κρατησα το ανεθρεψα και τωρα εχει γινει ενα νεαρο υγιες και ζωηρο γατακι τρωει πλεον μονο του ξερα τροφη και δεν χρειαζεται ταισμα με μπιμπερο..Παιζει συνεχεια και χρησιμοποιει την αμμο του εχει μαθει επισης το καλαθακι του και κοιμαται..Μεγαλωσε με γατακι και σκυλακι και ειναι απολυτα εξοικιωμενο μαζι τους..Δυστυχως λογω της υπαρξης αυτων των δυο σε ενα διαμερισμα με την οικογενεια μου δεν μπορω και δε μου επιτρεπεται να το κρατησω..Με μεγαλη μου λυπη αναζητω για τη μικρη μου εναν νεο ιδιοκτητη..Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και θα θελα τη βοηθεια σας για να ανεβασω και φωτογραφιες..Με εκτιμηση Γιαννης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζεται γατουλα

Γειά σου Γιάννη και καλωσήρθες:)..σου στέλνω pm για το πως θα ανεβάσεις φωτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατακι θα δωθει με την τροφη του για ενα μηνα περιπου..Μπορω να δεσμευθω και για στειρωση..Αυτη τη στιγμη ειναι περιπου 40 ημερων..

Eίναι πραγματικά πανέμορφο!!!!! εύχομαι τα καλύτερα για το μικρούλι!!!:D

dsc02188_228527.jpg
dsc02189.jpg
dsc02191.jpg
dsc02193.jpg
dsc02200.jpg

Και εγω :)

Έχω ενημερώσει για την πρόθεση μου σε προσωπικό μήνυμα φίλε Γιάννη.
Μπορείς αν θες να μου απαντήσεις γιατί με ενδιαφέρει πολύ!
Είναι κουκλί!!!

Από εχθές το βράδυ βρίσκεται στο νέο του σπίτι!!!
Σήμερα το πρωι μας έκανε και τις πρώτες χαρές!!

Μη διστάσει κανείς να πάρει ένα γατάκι που δεν είναι ράτσας... μοιράζουν αγάπη απλόχερα!!

Θα σας ενημερώνω για το πως περνάει και περνάμε μαζί του στην ανάλογη ενότητα.
Ευχαριστούμε και από εδώ τον Γιάννη!!

:clapup::clapup::clapup:..καταπληκτικά νέα!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι το καινούργιο μέλος της οικογένειας σου vapits.Είναι πραγματικά πανέμορφο!!Πολύ θα χαρούμε να μαθαίνουμε τα νέα σας:D

Πανέμορφα νέα!!!
Μπράβο και περιμένουμε νεότερα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back