zanos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γειά σου Γιάννη και καλωσήρθες
..σου στέλνω pm για το πως θα ανεβάσεις φωτόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanos
Νεοφερμένο μέλος
Το γατακι θα δωθει με την τροφη του για ενα μηνα περιπου..Μπορω να δεσμευθω και για στειρωση..Αυτη τη στιγμη ειναι περιπου 40 ημερων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Eίναι πραγματικά πανέμορφο!!!!! εύχομαι τα καλύτερα για το μικρούλι!!!

zanos
Νεοφερμένο μέλος
zanos
Νεοφερμένο μέλος
Και εγω

vapits
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ενημερώσει για την πρόθεση μου σε προσωπικό μήνυμα φίλε Γιάννη.
Μπορείς αν θες να μου απαντήσεις γιατί με ενδιαφέρει πολύ!
Είναι κουκλί!!!
vapits
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το πρωι μας έκανε και τις πρώτες χαρές!!
Μη διστάσει κανείς να πάρει ένα γατάκι που δεν είναι ράτσας... μοιράζουν αγάπη απλόχερα!!
Θα σας ενημερώνω για το πως περνάει και περνάμε μαζί του στην ανάλογη ενότητα.
Ευχαριστούμε και από εδώ τον Γιάννη!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..καταπληκτικά νέα!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι το καινούργιο μέλος της οικογένειας σου vapits.Είναι πραγματικά πανέμορφο!!Πολύ θα χαρούμε να μαθαίνουμε τα νέα σας
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Μπράβο και περιμένουμε νεότερα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool