Χαρίζεται γατούλης δύο μηνών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

deb0rahh

Νεοφερμένο μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Γεια σας!Είμαι ο Γιακουμής,είμαι δύο μηνών και βρέθηκα εγκαταλελειμμένος όταν ήμουν ακόμα πολύ μωρό...Ευτυχώς με βρήκε μια παρέα και με βοήθησε να μην χάσω το ματάκι μου,όπως το έχασε ο αδερφούλης μου....Δεν είμαι ούτε Πέρσης ούτε Σιαμ και μπορεί να μην σας κερδίσει με την πρώτη η εμφάνισή μου,αλλά είμαι πολύ τρυφερός(ίσως δεν φαίνεται απ'το όνομά μου:P) και μπορώ να σας γουργουρίζω όλη την ώρα αν μού δείξετε πραγματική αγάπη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Photo-0050.jpg
    Photo-0050.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Photo-0055.jpg
    Photo-0055.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 60
Γεια σου γιακουμήηη είσαι πολύ γλυκούλης...μπράβο στην παρέα που σε μάζεψε και με το καλό να πας στο δικό σου σπιτάκι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφος είναι!!! Καλή του τύχη!

Ο Γιακουμής μας υιοθετήθηκε πριν από λίγη ώρα από έναν ευγενέστατο κύριο!Είναι πολύ τυχερούλης,μακάρι όλα τα γατάκια να βρίσκουν τόσο γρήγορα σπιτάκι!!:D:D:D

Συγχαρητήρια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back