deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
25-08-10
20:00
Γεια σας!Είμαι ο Γιακουμής,είμαι δύο μηνών και βρέθηκα εγκαταλελειμμένος όταν ήμουν ακόμα πολύ μωρό...Ευτυχώς με βρήκε μια παρέα και με βοήθησε να μην χάσω το ματάκι μου,όπως το έχασε ο αδερφούλης μου....Δεν είμαι ούτε Πέρσης ούτε Σιαμ και μπορεί να μην σας κερδίσει με την πρώτη η εμφάνισή μου,αλλά είμαι πολύ τρυφερός(ίσως δεν φαίνεται απ'το όνομά μου
) και μπορώ να σας γουργουρίζω όλη την ώρα αν μού δείξετε πραγματική αγάπη!
) και μπορώ να σας γουργουρίζω όλη την ώρα αν μού δείξετε πραγματική αγάπη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kiki808 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 271 μηνύματα.
25-08-10
20:12
Γεια σου γιακουμήηη είσαι πολύ γλυκούλης...μπράβο στην παρέα που σε μάζεψε και με το καλό να πας στο δικό σου σπιτάκι!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
26-08-10
19:15
Πανέμορφος είναι!!! Καλή του τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
30-08-10
21:47
Ο Γιακουμής μας υιοθετήθηκε πριν από λίγη ώρα από έναν ευγενέστατο κύριο!Είναι πολύ τυχερούλης,μακάρι όλα τα γατάκια να βρίσκουν τόσο γρήγορα σπιτάκι!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
31-08-10
11:37
Συγχαρητήρια!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum