Χαρίζεται γατούλης 40 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nataf

Νεοφερμένο μέλος

Η nataf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γεια σας,
Βρήκα σήμερα ένα γατάκι στη μέση του διαζώματος της Πατησίων να νιαουρίζει και να πηγαίνει άκρη-άκρη προσπαθώντας να περάσει το δρόμο...ήμουν μέσα στο τρόλευ αλλά ευτυχώς το είδα, οπότε κατέβηκα και το πήρα στα χέρια μου...
Είναι ασπρόμαυρος γατούλης περίπου 30 με 40 ημερών με μπλε ματάκια, υγιείς και αποπαρασιτωμένος (ύστερα από την επίσκεψη μας σε κτηνίατρο). Θα ήθελα πολύ να το κρατήσω αλλά ήδη έχω μία γατούλα σιάμ σπίτι η οποία είναι και δύστροπη :-) και συν τοις άλλοις έχω αλλεργία στο τρίχωμα των κατοικίδιων οπότε δύο γατούλες θα επιβάρυναν την υγεία μου...
Σας παρακαλώ όποιος θέλει να χαρίσει σε αυτό το γατάκι μια αγκαλιά και ένα σπίτι ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6909685385.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Νατάσα :-)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θελεις βαλε φωτο,βοηθανε πολυ στην υιοθεσια.Καλη τυχη στο μικρουλι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η φωτο του γατουλη ειναι στο avatar μου :-)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back