Χαρίζεται γατούλης!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είμαι Άνω Ν. Σμύρνη fnou μου:) Κοντά στα σχολεία της Ευξείνου Πόντου. Και παλιότερα όργωνα καθημερινώς και την Κάτω...Τώρα λιγότερο συχνά. Περιττό να πούμε ότι η περιοχή μας βγάζει γάτες για τα καλλιστεία (αν και φυσικά τα άπειρα αδέσποτα δεν είναι ακριβώς και για να τα περηφανεύεται κανείς...)

Γειτονακι κ συυυυ...δεν ξερεις ποσο κοντα ειμαστε :clapup::clapup::clapup:
Ελααα να βγαινουν τα γειτονακια στη φορααα:P
ναι οντως η περιοχη μας εχει πανεμορφα ψιψινια και ολα τους γαταροι...τι μπλεδακια,τι πορτοκαλογατα,τι πανθηρες!
ειναι αδεσποτακια ομως
:(:(:(
ελπιζω συντομα να βρει σπιτακι ο κουκλος:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο φρίξος είναι το πορτοκαλόγατο που φαίνεται στο άβαταρ και την υπογραφή μου και τον είχα βρει και εγώ δίπλα στην παλαιολόγου πέρσυ. απ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα, λόγω εμφάνισης και μέρους, πρέπει να έχει κάποια συγγένεια με το γατούλη σου!!! Μιλάμε πάντως για τρομερά γονίδια :P
τρέχτε λέμε!!!!

:):) πραγματικα μοιαζουν πολυ!! ειδα και φωτογραφιες απο αλλα μηνυματα σου! :D :D:D σιγουρα ειναι συγγενεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια σιγουρα,δεν χωραει αμφιβολια...
ευχομαι να βρει και το αδελφακι η ξαδελφακι (
ποιος ξερει) μια καλη μαμα σαν την μαμα του Φριξου και να ειναι πασαδουλης:D:D:D

neferelia κ συ νεα σμυρνη μενεις???
:redface::redface::redface:

παιδια σιγουρα,δεν χωραει αμφιβολια...
ευχομαι να βρει και το αδελφακι η ξαδελφακι (
ποιος ξερει) μια καλη μαμα σαν την μαμα του Φριξου και να ειναι πασαδουλης:D:D:D

neferelia κ συ νεα σμυρνη μενεις???
:redface::redface::redface:

Σ'ευχαριστω μακάρι το γλυκουλι μου! :):)
ναi!!!! :):):) στη Μ.Aλεξανδρου ειναι το πατρικο μου αλλα τα τελευταια χρονια ζω στην Aγγλια. :P

Μακάρι για το ζουζούνι να βρεθεί το καλύτερο σπιτάκι! :clapping:
Θα το κυκλοφορήσω και στο φαν-κλαμπ του Φρίξου
:P μήπως και βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος!

Ο γάταρος δόθηκε. Ας το επιβεβαιώσει και η neferelia και να κλείσει το θέμα.
Οχι, όχι, όχι, δεν τον πήρα εγώ.
Πήρα τηλέφωνο για να πάω να τον δω και μου είπε η μαμά της "Δυστυχώς αργήσατε, δόθηκε" και είχα ψηθεί καταλλήλως στους 240 βαθμούς για πολλές ώρες.

Σ'ευχαριστω μακάρι το γλυκουλι μου! :):)
ναi!!!! :):):) στη Μ.Aλεξανδρου ειναι το πατρικο μου αλλα τα τελευταια χρονια ζω στην Aγγλια. :P

ποπο την καλυτερη δουλεια κανεις;)
ελλαδα για διακοπουλες ε??? τι αλλο θελεις:P

Ο γάταρος δόθηκε. Ας το επιβεβαιώσει και η neferelia και να κλείσει το θέμα.
Οχι, όχι, όχι, δεν τον πήρα εγώ.
Πήρα τηλέφωνο για να πάω να τον δω και μου είπε η μαμά της "Δυστυχώς αργήσατε, δόθηκε" και είχα ψηθεί καταλλήλως στους 240 βαθμούς για πολλές ώρες.

οχι που δεν θα δινοταν τετοιος γαταρος:clapup::clapup::clapup:
κριμα δεν τον προλαβαμε να τον δουμε κιολας...

κ μενα μα τσουρουφλιζε κατι μεσα μου και ολο ηθελα να βιαστω να ερθω αθηνα μπας κ τον προλαβω:whistle:
αλλα δεν προλαβα:cry_x:
δεν πειραζει ομως,θα παω να δω τον Φριξουδελοοοοο,τον αδελφουλη του:alljumpy:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σας ευχάριστω όλους για το ενδιαφέρον σας! Ο γατούλης δεν δόθηκε τελικά. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις διαδικασίες υοθεσίας γιατί είναι δύσκολο να τον αποχωριστούμε!! Η γιαγιά μου έφτασε στο σημείο να πει ψέματα στο τηλέφωνο ότι τον δώσαμε :redface::redface::redface:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Θεά!!!!:laugh::thumbsup:

Μιας που ο γατούλης βρήκε το μόνιμο σπιτάκι του το θέμα κλειδώνεται! :lock:
Neferelia, γιατί δεν ανοίγετε ένα θέμα εδώ να μας συστήσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας; Να σας ζήσει!

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back