Χαρίζεται γατούλης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

papasam

Νεοφερμένο μέλος

Ο papasam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Χαρίζεται ο Friedrich, ενός έτους, εμβολιασμένος , στειρωμένος και αποπαρασιτωμένος!Είναι γλύκας, ήσυχος και πολύ χαδιάρης!
Για πληροφορίες : 6942203728 , Αθήνα Ζωγράφου
dsc01235z.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι κούκλος είναι αυτός!!! Μα γιατί τον χαρίζετε ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται Γατούλης

Δυστυχώς επειδή είμαι φοιτητής είναι δύσκολο να τον παίρνω μαζί μου (λόγω σκυλιών) Χριστούγεννα,Πάσχα,Καλοκαίρι που φεύγω από Αθήνα και μου φαίνεται κρίμα το καημένο να πρέπει να το αφήνω μόνο του

Είναι κούκλος!!!! :) Εγώ πάντως στη θέση σου δε θα τον χάριζα με τίποτα!!! Ίσως αν βρείς κάποιον να σου τον κρατάει όταν λείπεις..

Κοίτα, αν λείπεις μια- δυο εβδομάδες τη φορά, νομίζω ότι μπορεί να μείνει μόνος του (Ασε το ράδιο ανοικτό). Αν σκοπεύεις να γυρίσεις πίσω μετά τις σπουδές σου(εκεί που είναι τα σκυλιά) ίσως να πρέπει να τον δώσεις, Αν τα σκυλιά είναι φιλικά προς άλλα ζώα αξίζει μια προσπάθεια αρχικά να εξοικειωθούν με τη μυρωδιά και στη συνέχεια και αφού γνωρίσουν τις μυρωδιές, με επαφή. Σκέψου το σοβαρά. Ο γάτος σου είναι πανέμορφος, άξιος να διαγωνιστεί ακόμα και σε έκθεση γάτας;). Θεωρώ ότι δε θα έχεις πρόβλημα να τον χαρίσεις!!!Καλή του τύχη!!!

οντως προσπαθησε να γνωρισεις τους σκυλους με το γατο σου!!! ειναι πολυ ομορφος! αμα θελεις οπωσδηποτε να τον δωσεις... ευχομαι καλη επιτυχια στον κουκλο σου και να εχει μια καλη ζωουλα!!!

Τι παιδιιιιιί!!! Πολύ όμορφος γάτος! Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος και να βρει ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη που θα του αξίζει! Δεν θα τον έδινα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αν ήταν δικός μου, αλλά προκειμένου να είναι πιο ευτυχισμένος.... Καλή Τύχη στο γατούλη και σε άξιους και υπεύθυνους γατογονείς, να βρεθεί γρήγορα!

Μην τον χαρίσεις, ειδικά αν είναι τόσο καλός γατούλης, θα σου λείψει! Αν στεναχωριέσαι να τον αφήσεις μόνο του μπορείς να βρεις φιλοξενία για τον λίγο καιρό που θα λείπεις. Επίσης, το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις κάποιον φίλο/φίλη να μένει στο σπίτι σου όσο λείπεις, οπότε θα τον προσέχει και θα έχει και παρέα. Το δοκίμασα κι εγώ με τον δικό μου γάτο, του έκανε baby-sitting μια φίλη μου για 5 μέρες που έλειπα αλλά στο δικό μου σπίτι και τα πέρασαν περίφημα. Τόσο που νομίζω ότι και οι 2 θέλουν να με διώξουν ξανά σύντομα για να...ζήσουν τον έρωτά τους :laugh:

πιζάκι μου είσαι σκέτη γλύκα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back