ΛΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΛΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
31-07-10
11:50
Βρέθηκε γκρι γατάκι σε περιοχή του Πειραιά...
Είναι πολύ μικρούλι, το πολύ ενός μηνός...
Είναι θηλυκό και παιχιδιάρικο...
Τρώει μόνο του και κονσερβούλες και κροκετούλες για μωρά γατάκια βέβαια...
Πολύ φιλικό και με πολύ θέληση για ζωή μια και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να επιβιώσει μοναχούλι στην καρέκλα ενός μαγαζιού...κάθεται εκεί...έχω δώσει τροφές και το ταϊζουν αλλά το βράδυ είναι μόνο του και είναι πολύ μικρούλι και οι κίνδυνοι πολλοί...
Τηλ.Εποικ.6946 543565
Μόνο τηλέφωνο γιατί έχω πρόβλημα με το pc και με πολύ δυσκολία έβαλα την αγγελία.
Είναι πολύ μικρούλι, το πολύ ενός μηνός...
Είναι θηλυκό και παιχιδιάρικο...
Τρώει μόνο του και κονσερβούλες και κροκετούλες για μωρά γατάκια βέβαια...
Πολύ φιλικό και με πολύ θέληση για ζωή μια και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να επιβιώσει μοναχούλι στην καρέκλα ενός μαγαζιού...κάθεται εκεί...έχω δώσει τροφές και το ταϊζουν αλλά το βράδυ είναι μόνο του και είναι πολύ μικρούλι και οι κίνδυνοι πολλοί...
Τηλ.Εποικ.6946 543565
Μόνο τηλέφωνο γιατί έχω πρόβλημα με το pc και με πολύ δυσκολία έβαλα την αγγελία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
Bruja
Νεοφερμένο μέλος
Η Urania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
31-07-10
14:43
καλή τύχη....
δεν μπορείς να το κρατήσεις???
είναι πανέμορφο...
δεν μπορείς να το κρατήσεις???
είναι πανέμορφο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool