Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επίσης και η στείρωση θα γίνει με έξοδα της κτηνιάτρου που το φιλοξενεί και το φροντίζει.
Στο γατάκι ήδη έχει μπει μικροτσίπ με αριθμό 941000019652285.
Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνίσουν στα εξής τηλέφωνα:
2744110075 κ
6945331638
Το γατάκι βρίσκεται στο Λουτράκι,στο κτηνιατρείο της Μαρίας Μπελιβάνη η οποία και το φροντίζει,του έχει βάλει μικροτσίπ και θα αναλάβει και την στείρωση με έξοδα δικά της.Και βέβαια,όπως έγραψα και παραπάνω θα την δώσει και εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη!
Να πω επίσης ότι μετά απο συννενόηση με την γιατρό,μπορεί η ίδια να το μεταφέρει στην Αθήνα,κάθε Τετάρτη και σάββατο απόγευμα.
Ακολουθούν φωτό,αλλά επειδή το έχω δει το γατάκι,να ξέρετε ότι οι φωτό το αδικούν πολύ,διότι ήταν τρομαγμένο το καημένο όταν το έβγαλαν.Είναι απίστευτα γλυκό και τρυφερό ζουζουνι! Με απιστευτες ματάρες!
Για να δω,ποιός θα προλάβει αυτό το γλυκύτατο και τόσο τρυφερό χνουδομπαλάκι;

ΥΓ.Μόνο σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Καλότυχη να είναι και σύντομα για να απολαύσει η μελλοντική οικογένειά της περισσότερο χρόνο την πανέμορφη παρουσία της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
..
γιατί, ακόμα και τρομαγμένη, η ομορφιά της και οι εκφραστικές της ματάρες,
μιλούν από μόνες τους: είναι μια μικρή θεά!!!
Καλότυχη να είναι και γρήγορα να βρει το δρόμο για το σπιτάκι με την αγάπη που της αξίζει

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ποιος θα ειναι ο τυχερος;

Και παρεπιπτοντως...χαριζεται και με ολα τα κομφορ γμτ...εμβολιασμενο,αποπαρασιτωμενο,την στειρωση θα την αναλαβει η γιατρος..εχει και τσιπακι..τι αλλο;;;;;;;;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πηγα χτες στο κτηνιατρειο και το ειδα,παιδια ειναι απιστευτα καλο και απιστευτα αγαπησιαρικο γατακι.Και ζηταει απεγνωσμενα αγαπη γμτ...ποιος θα του την δωσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ευχομαι σε αυτο το ψυχουλακι...να εχει μια πολυ καλη ζωουλα!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπράβο. Πόσο υπέροχα νέα, τέτοια να ακούμε συνέχεια.Τα καλυτερα νεα!!! Το υπεροχο γκριζουλακι μας..υιοθετηθηκε!! Μια πολυ καλη οικογενεια το πηρε!!!Και μαλιστα οηρε και ενα αλλο απο την μαια,ενα ασπρομαυρακι...που εκανα παρεουλα και τα πηγαιναν πολυ καλα!!!!
Ευχομαι σε αυτο το ψυχουλακι...να εχει μια πολυ καλη ζωουλα!

tammy
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο... Να πάρουν και να δώσουν πολύ αγάπη... Η alcyone δικαιώθηκε. Τέτοιες φατσούλες δε μένουν στα αζήτητα. Όσο υπάρχουν καλοί άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και να σπαραζει η καρδια μου.
Διοτι μολις εχασα την πουπη μου...και ειπα οτι δεν θελω να ξαναπερασω αυτον τον πονο.Να μου πεθανει ζωακι.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.Αλλα απο την αλλη..το εβλεπα και σπαραζε η καρδια μου.
4 μερες περασα ενα απιστευτο μαρτυριο.Να λεω την μια οτι θα το υιοθετησω..την αλλη να λεω οτι δεν πρεπει..διοτι θα ειμαι συνεχεια στο αγχος..δεν ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο,δεν ξερω αν θα ξεπερασω ποτε αυτο το χτυπημα,να φυγουν και τα δυο παιδακια μου απο καρκινο,νεα.
Και πηρα πριν λιγο την μαρια τηλεφωνο ,χωρις καν να ξερω τι θα της πω..ή θα της ελεγα οτι δεν θα παω αυριο,που την βοηθαω εθελοντικα..διοτι αν δεν υιοθετηθει η μικρουλα,δεν αντεχω να την βλεπω στο κλουβι..ή θα πηγαινα με κλουβακι να την υοθετισω.Πραγματικα..δεν ηξερα...
Και την πηρα..και μου ειπε οτι ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!
Και απο την μια χαιρομουν,απο την αλλη εκλαιγα,διοτι την ειχα φανταστει εδω..μαζι μου...
Ομως..καλυτερα που εγινε ετσι.
Εγω δεν ειμαι ετοιμη ακομα,ουτε ξερω αν θα το ξεπερασω ποτε αυτο που εζησα.
Πραγματικα...μακαρι να εχει την καλυτερη ζωουλα η καρδουλα μου..και αυτη..και το αλλο το ζουζουνακι που υιοθετηθηκε και αυτο..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
tammy
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο που μένει να ευχηθώ τώρα για το "ποντικάκι"μας είναι, στο νέο του σπίτι, να ζήσει γερό κι ευτυχισμένο για πολλά-πολλά χρόνια.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που η αγκαλιά της οικογένειας που το υιοθέτησε είναι μεγάλη, έτσι βρήκε εκεί τη θέση του και το ασπρομαυράκι.
Έτσι η γλυκύτατη Ρόζα θα απολαμβάνει την αγάπη που λαχταρούσε, μαζί με το συντροφάκι της

Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπράβο στην οικογένεια με τη μεγάλη αγκαλιά!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool