Χαρίζεται γλυκύτατο ζουζουνάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
Χαρίζεται το πιο τρυφερό ζουζουνάκι!Είναι 2,5 μηνών κοριτσάκι και θα δωθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη .

Επίσης και η στείρωση θα γίνει με έξοδα της κτηνιάτρου που το φιλοξενεί και το φροντίζει.

Στο γατάκι ήδη έχει μπει μικροτσίπ με αριθμό 941000019652285.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνίσουν στα εξής τηλέφωνα:
2744110075 κ
6945331638

Το γατάκι βρίσκεται στο Λουτράκι,στο κτηνιατρείο της Μαρίας Μπελιβάνη η οποία και το φροντίζει,του έχει βάλει μικροτσίπ και θα αναλάβει και την στείρωση με έξοδα δικά της.Και βέβαια,όπως έγραψα και παραπάνω θα την δώσει και εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη!

Να πω επίσης ότι μετά απο συννενόηση με την γιατρό,μπορεί η ίδια να το μεταφέρει στην Αθήνα,κάθε Τετάρτη και σάββατο απόγευμα.

Ακολουθούν φωτό,αλλά επειδή το έχω δει το γατάκι,να ξέρετε ότι οι φωτό το αδικούν πολύ,διότι ήταν τρομαγμένο το καημένο όταν το έβγαλαν.Είναι απίστευτα γλυκό και τρυφερό ζουζουνι! Με απιστευτες ματάρες!
Για να δω,ποιός θα προλάβει αυτό το γλυκύτατο και τόσο τρυφερό χνουδομπαλάκι;:D

ΥΓ.Μόνο σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις.

1_n-800x600-jpg.185183

5_n-800x600-jpg.185182

6_n-800x600-jpg.185184

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 5_n (800x600).jpg
    5_n (800x600).jpg
    226,6 KB · Εμφανίσεις: 204
  • 6_n (800x600).jpg
    6_n (800x600).jpg
    204,9 KB · Εμφανίσεις: 202
  • 1_n (800x600).jpg
    1_n (800x600).jpg
    224,4 KB · Εμφανίσεις: 208
Τελευταία επεξεργασία:
Απίστευτα χρώματα και ματάρες πιο μεγάλες κι από το μπόι της έχει η τσούπρα!:inlove:
Καλότυχη να είναι και σύντομα για να απολαύσει η μελλοντική οικογένειά της περισσότερο χρόνο την πανέμορφη παρουσία της.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή την γκρι ζουζουνίτσα καμιά φωτογραφία δεν μπορεί να αδικήσει...
2017-01-12_210214.jpg

..
γιατί, ακόμα και τρομαγμένη, η ομορφιά της και οι εκφραστικές της ματάρες,
μιλούν από μόνες τους: είναι μια μικρή θεά!!!
wub2-smiley-face_orig.gif

Καλότυχη να είναι και γρήγορα να βρει το δρόμο για το σπιτάκι με την αγάπη που της αξίζει :)

Μακαρι βασω και αλεξ μου..πραγματικα ειναι απιστευτα γλυκο και τρυφερο ζουζουνακι! Το ειχα δει και τις προαλλες..αλλα το ειδα και σημερα.Ειναι τοσο γλυκουλι,και ειναι σε κλουβακι γμτ καποιες ωρες στο κτηνιατρεο..κριμα δεν ειναι;Ενα υγιεστατο πλασματακι,που ψαχνει ενα ζεστο σπιτακι και αγαπη!
Ποιος θα ειναι ο τυχερος;:D
Και παρεπιπτοντως...χαριζεται και με ολα τα κομφορ γμτ...εμβολιασμενο,αποπαρασιτωμενο,την στειρωση θα την αναλαβει η γιατρος..εχει και τσιπακι..τι αλλο;;;;;;;;;;

Αυτο το γλυκυτατο κοριτσακι ακομα περιμενει! Κια αναρωτιεμαι..πως ειναι δυνατον να μην το εχουν αρπαξει ακομα!!!!!
Πηγα χτες στο κτηνιατρειο και το ειδα,παιδια ειναι απιστευτα καλο και απιστευτα αγαπησιαρικο γατακι.Και ζηταει απεγνωσμενα αγαπη γμτ...ποιος θα του την δωσει;:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

΄Οποιος το αποφασίσει πάντως, το σίγουρο είναι πως δεν θα το μετανιώσει. Τέτοια πλασματάκια έχουν απίστευτα αποθέματα αγάπης και ευγνωμοσύνης μέσα τους.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μικρούλα αυτή δεν θα μείνει μόνη. Μπορεί ο άνθρωπός της αργεί λιγάκι, αλλά είναι προορισμένη να αγαπηθεί πολύ.
smileys-hearts-374568_orig.gif
cats-967513_orig.gif

Τα καλυτερα νεα!!! Το υπεροχο γκριζουλακι μας..υιοθετηθηκε!! Μια πολυ καλη οικογενεια το πηρε!!!Και μαλιστα πηρε και ενα αλλο απο την μαρια,ενα ασπρομαυρακι...που εκαναν παρεουλα και τα πηγαιναν πολυ καλα!!!!:clapup:
Ευχομαι σε αυτο το ψυχουλακι...να εχει μια πολυ καλη ζωουλα!

Τελευταία επεξεργασία:
Τα καλυτερα νεα!!! Το υπεροχο γκριζουλακι μας..υιοθετηθηκε!! Μια πολυ καλη οικογενεια το πηρε!!!Και μαλιστα οηρε και ενα αλλο απο την μαια,ενα ασπρομαυρακι...που εκανα παρεουλα και τα πηγαιναν πολυ καλα!!!!:clapup:
Ευχομαι σε αυτο το ψυχουλακι...να εχει μια πολυ καλη ζωουλα!
Μπράβο. Πόσο υπέροχα νέα, τέτοια να ακούμε συνέχεια.:clapup:

:clapup: Μπράβο... Να πάρουν και να δώσουν πολύ αγάπη... Η alcyone δικαιώθηκε. Τέτοιες φατσούλες δε μένουν στα αζήτητα. Όσο υπάρχουν καλοί άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα.

Ρε σεις παιδια..βασανιζομουν απο την πεμπτη που ειχα παει στην μαρια να την βοηθισω..και το ειχα δει.Σε ενα κλουβακι..να διψαει για αγαπη.Και εκανε σαν τρελο το σκατο μου,οταν με ειδε.
Και να σπαραζει η καρδια μου.
Διοτι μολις εχασα την πουπη μου...και ειπα οτι δεν θελω να ξαναπερασω αυτον τον πονο.Να μου πεθανει ζωακι.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.Αλλα απο την αλλη..το εβλεπα και σπαραζε η καρδια μου.
4 μερες περασα ενα απιστευτο μαρτυριο.Να λεω την μια οτι θα το υιοθετησω..την αλλη να λεω οτι δεν πρεπει..διοτι θα ειμαι συνεχεια στο αγχος..δεν ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο,δεν ξερω αν θα ξεπερασω ποτε αυτο το χτυπημα,να φυγουν και τα δυο παιδακια μου απο καρκινο,νεα.
Και πηρα πριν λιγο την μαρια τηλεφωνο ,χωρις καν να ξερω τι θα της πω..ή θα της ελεγα οτι δεν θα παω αυριο,που την βοηθαω εθελοντικα..διοτι αν δεν υιοθετηθει η μικρουλα,δεν αντεχω να την βλεπω στο κλουβι..ή θα πηγαινα με κλουβακι να την υοθετισω.Πραγματικα..δεν ηξερα...

Και την πηρα..και μου ειπε οτι ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!

Και απο την μια χαιρομουν,απο την αλλη εκλαιγα,διοτι την ειχα φανταστει εδω..μαζι μου...
Ομως..καλυτερα που εγινε ετσι.
Εγω δεν ειμαι ετοιμη ακομα,ουτε ξερω αν θα το ξεπερασω ποτε αυτο που εζησα.
Πραγματικα...μακαρι να εχει την καλυτερη ζωουλα η καρδουλα μου..και αυτη..και το αλλο το ζουζουνακι που υιοθετηθηκε και αυτο..:D

Α...της εβγαλαν και ονομα απο οτι εμαθα...Ροζα!!!

Από τα αγαπημένα ονόματα...Δε μου πέφτει λόγος... ΑΛΛΑ...supervisor, αν εσύ δεν έχεις μια γατούλα, δεν πρέπει να έχει κανένας. Διαβάζω χρόνια το σάιτ... Υιοθέτησε μία. Τόση αγάπη, κάπου πρέπει να πάει... Είναι λάθος να μην αγαπάς, για να μη πονέσεις. Φοβάται το ποτάμι, μήπως πνιγεί στη θάλασσα...Στο λέει με σεβασμό, κάποιος που έχασε πολλούς αγαπημένους.

Ήρθαν και τα νέα τα καλά!:clapup::clapup:
Το μόνο που μένει να ευχηθώ τώρα για το "ποντικάκι"μας είναι, στο νέο του σπίτι, να ζήσει γερό κι ευτυχισμένο για πολλά-πολλά χρόνια.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που η αγκαλιά της οικογένειας που το υιοθέτησε είναι μεγάλη, έτσι βρήκε εκεί τη θέση του και το ασπρομαυράκι.
Έτσι η γλυκύτατη Ρόζα θα απολαμβάνει την αγάπη που λαχταρούσε, μαζί με το συντροφάκι της :)

:clapup::clapup::clapup: μπράβο στην οικογένεια με τη μεγάλη αγκαλιά!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back