Χαρίζεται ζευγαράκι γατιών !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ολγα Κουκοράβα

Δραστήριο μέλος

Η Oλγα Κουκοράβα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 77 ετών. Έχει γράψει 524 μηνύματα.
Χαρίζονται, δύο γλυκύτατα, πανέμορφα, πανέξυπνα γατούλια,ένας στειρωμένος αρσενικός ,με το όνομα ''ασπρομαυρούλης ''καί ένα θηλυκό, όχι ακόμη στειρωμένο, με το όνομα ''παρδαλούλα ':kissing:'Είναι γατιά κήπου,εμβολιασμένα,καί θα ήθελα να παραμείνουν ΜΑΖΙ,καί σε σπίτι με κήπο ! Οποιος ενδιαφερθεί,( βασική προυπόθεση ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,)καί δέν θα μετανοιώσει. Δυστυχώς ,υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καί δέν μπορώ να τα κρατήσω.:( Υπάρχει ήδη μία γάτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Αγκαλίτσες 2.jpg
    Αγκαλίτσες 2.jpg
    524,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Παρδαλούλα - Ασπρούλης 2.jpg
    Παρδαλούλα - Ασπρούλης 2.jpg
    457,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Αγαπες μου..κουκλακια μου ομορφα!!! ευχομαι την καλυτερη τυχη να εχουν...καλο θα ηταν ο κηπος να ειναι αρκετα προστατευμενος...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι φατσονια ομορφα ειναι αυτα?????Μακαρι να βρεθει γρηγορα μερος!!!

Τι κανει το πανεμορφο ζευγαρακι μας;;; καλε ολγα..βαλε και καμια φωτο να θαυμασουμε τα παιδια...:D
ΥΓ..α..καλο θα ηταν να μπει και κανενα τηλεφωνο..

ωχ μωρέέέέέέέ.......:inlove:
Και φαίνονται και πολύ αγαπημένα τα ζουζουνάκια αυτά!!!!!
Ειδικά στην πρώτη φώτο,κοίτα πως έχει σκαρφαλώσει η σκατουλίτσα πάνω στον ασπρομαυρούλη!!!!:inlove:
Αλλά και στην δεύτερη,πώς έχει κουρνιάσει στην αγκαλίτσα του....ααααα αυτή πρέπει να είναι πολύ ζουζουνίτσα!!!!!:bigarmhug

Εφη μου, έχω βάλει 2 φωτ. από τά γατούλια μου, άν πάς λίγο πίσω, θα τα δείς !Αλλά μπορώ να βάλω κι άλλες΄,θα προσπαθήσω δηλ. Αλλά κορίτσια....το σκέφτομαι πολύ !!Η επόμενη φάση θα είναι να ....μπούν μέσα, ώστε να ηρεμήσουν λίγο τά πράγματα, με τούς ...γειτόνους !!!Είμαι στή φάση, τού ...ψησήματος τού άνδρα μου. Δέν λέει πολλά βέβαια ο καυμένος, αλλά πασχίζω, να τού τη φέρω ...στά μαλακά !!!!!Γιά δείτε δώ !!!!Εδώ μιλάμε γιά έναν έρωτα μεγάλο !!!!!

Συνημμένα

• Παρδαλούλα καί ασπρομαυρούλης.jpg
    Παρδαλούλα καί ασπρομαυρούλης.jpg
    410,3 KB · Εμφανίσεις: 30
ωωωωχ μωρέέέέέέέέ.........είναι πολύ αυτοκολλητάκια αυτά τα μωράκιαααααα.....:inlove::inlove:
To καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς....Φαίνονται πολύ τρυφερά τα άτιμα.....
Θέλεις να σου πω τρόπους ψησίματος του άντρα;;;;

Τελευταία επεξεργασία:
αμαν παναγιτσα μου...τι ζουζουνακια ειναι αυτα μωρε!!!! αχ..μακαρι να τον πεισεις..κανε προσπαθειες..πληζ....:)

Αχ κορίτσια , είσαστε φοβερές ....λαοπλάνες ,ε;;;;Γιά πείτε, γιά πείτε !! Χωρίς βέβαια,...συνεπείας !!!!!:redface:

ειναι τελειες οι γατουλες!!!!! ευχομαι να βρουν γρηγορα ενα σπιτακι!!!!

κανενα νεο απο τα ερωτευμενα γατσουλια μας????:redface::redface::redface:

Τι ομορφη αγκαλιτσα ειναι αυτη??? Τρελενομαι με τετοιες φωτο!!!!!

Εφη μου, έχω βάλει 2 φωτ. από τά γατούλια μου, άν πάς λίγο πίσω, θα τα δείς !Αλλά μπορώ να βάλω κι άλλες΄,θα προσπαθήσω δηλ. Αλλά κορίτσια....το σκέφτομαι πολύ !!Η επόμενη φάση θα είναι να ....μπούν μέσα, ώστε να ηρεμήσουν λίγο τά πράγματα, με τούς ...γειτόνους !!!Είμαι στή φάση, τού ...ψησήματος τού άνδρα μου. Δέν λέει πολλά βέβαια ο καυμένος, αλλά πασχίζω, να τού τη φέρω ...στά μαλακά !!!!!Γιά δείτε δώ !!!!Εδώ μιλάμε γιά έναν έρωτα μεγάλο !!!!!

Ολγα μου καλησπέρα.
Τι έγινε με τα γατούνια;;;;;
Τον έψησες;;;;;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back