Χαρίζεται η Αγάπη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτή η γατούλα είναι πραγματικά πανέμορφη. Από τις πιο ωραίες που έχω δει ποτέ μου. Και δείχνει πολύ καναπεδάτη, χαδιάρα και χουρχουδιάρα. Μάρμο..αν την πάρεις τελικά και επειδή θα είναι mycatiκή υιοθεσία, ελπίζω σε άπειρες φωτογραφίες.Τρομερή γάτα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε παίρνω τηλ. αλλά δεν απαντάς. Όποτε μπορεις πάρε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή η γατούλα είναι πραγματικά πανέμορφη. Από τις πιο ωραίες που έχω δει ποτέ μου. Και δείχνει πολύ καναπεδάτη, χαδιάρα και χουρχουδιάρα. Μάρμο..αν την πάρεις τελικά και επειδή θα είναι mycatiκή υιοθεσία, ελπίζω σε άπειρες φωτογραφίες.Τρομερή γάτα!!

Τώρα είδα το μνμ σου..
Είναι πάρα πολύ όμορφη και όπως τα λες..Υπνός, χουρχούρισμα, πατουσάκια, κουτουλίτσες....Όλο αυτά έχει στο μυαλό της η μικρή..
Ωστόσο κανένας δεν την έχει ζητήσει ακόμα δυστυχώς (και έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι:worry:).
Είναι τώρα 6 μηνών, εμβολιασμένη και η στείρωση έχει δρομολογηθεί για την επόμενη εβδομάδα..Βέβαια, εάν τη θέλει κανείς σας νωρίτερα, η στείρωση είναι δώρο από εμένα!!:)
Αντε βρε παιδιά...!!!!Τέτοια ομορφιά που θα ξαναβρείτε?;)

Η γατούλα μας στειρώθηκε και είναι μια χαρά! 7 μηνών πλέον η μπέμπα μας! Α επίσης είμαστε αρνητικοί σε FIV και FELV:)
Περιμένουμε....

Ακόμα κανένας! Τι κρίμα...:(

Γεια σας παιδιά και πάλι..
Η αλήθεια είναι πως....ερωτευτήκαμε :inlove: την Αγάπη και τελικά θα την κρατήσουμε(και αυτή)!!! :clapup:
Ναι τώρα πια η Αλεκούλα, από βασίλισσα του σπιτιού, θα έχει δύο αδερφούλες, τη Νεφέλη και την Αγάπη..
Η οικογένειά μας μεγάλωσε :yahoo:
Όμως κάπου εδώ θα σταματήσουμε με τις υιοθεσίες γιατί οι 3 γάτες είναι ίσως λίιιιιγο πιο πολύ από αυτό που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά:)
Πάντως είναι φοβερό.... πριν από 2 χρόνια απεχθανόμουν τις γάτες ! Τις θεωρούσα μη στοργικές και ήμουν φανατική σκυλόφιλη..
2 χρόνια μετά......ξεχειλίζω από Αγάπη!:vroum:

Πάντως είναι φοβερό.... πριν από 2 χρόνια απεχθανόμουν τις γάτες ! Τις θεωρούσα μη στοργικές και ήμουν φανατική σκυλόφιλη..
2 χρόνια μετά......ξεχειλίζω από Αγάπη!:vroum:
φ
Να χαίρεσαι την μόνιμη πλέον κορούλα σου !! :D:D Και γω λάτρευα τα σκυλιά σαν παιδί γιατί ειχαμε πάντα σκυλιά και στα 19 μου "φορτώσανε" ένα γατούλη...καλά έρωτας :inlove::inlove: για μια ζωή :D

Ποσο πολυ χαιρομαι...:D..να το χαιρεστε το κουκλακι..:clapup:

φ
Να χαίρεσαι την μόνιμη πλέον κορούλα σου !! :D:D Και γω λάτρευα τα σκυλιά σαν παιδί γιατί ειχαμε πάντα σκυλιά και στα 19 μου "φορτώσανε" ένα γατούλη...καλά έρωτας :inlove::inlove: για μια ζωή :D
Και εμείς πάντα σαν οικογένεια, πάντα σκυλιά..Και ξαφνικά βρήκαμε την Αλέκα! Και όταν τη βάλαμε μέσα, είχα ξενερώσει τρελά!!! Γιατί ο φίλος μου ως μόοοοονιμος φανατικός γατόφιλος, μου είχε ζαλίσει το κεφάλι να την κρατήσουμε.. Και εγώ έκανα μια παραχώρηση υποτίθεται..Και μόλις άρχισε να μου δείχνει την αγάπη της...Τρελάθηκα! Και σιγά σιγά έμαθα τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο αγαπούν οι γάτες:)
Ποσο πολυ χαιρομαι...:D..να το χαιρεστε το κουκλακι..:clapup:
Ευχαριστούμε!!! Και εγώ χαίρομαι πολύ γιατί έχει εξελιχθεί σε γατί θαύμα:D

Να είστε καλά όλοι σας !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back