Χαρίζεται η Αννούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Η μικρή Αννούλα είχε τύχη βουνό αφού την βρήκαμε να τρέμει βρεμένη απο την καλοκαιρινή μπόρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα,σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο.Δεν είναι ούτε δύο μηνών ακόμα.Αποπαρασιτώθηκε και περιμένει την οικογένεια που θα την αγαπήσει για πάντα.Ποια τυχερή αγκαλιά θα ανοίξει για αυτή την κουκλίτσα?Τηλ.6977749502

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 35821_462412746040_640571040_6541990_7519216_n.jpg
    35821_462412746040_640571040_6541990_7519216_n.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 83
αχ!! ειναι μια κουκλα!!!:clapup::clapup::clapup:
Καλοτυχο να ειναι!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Αννουλα μπήκε και στο ΦΒ μου!

Eυχαριστώ κορίτσια. Δεν είναι πολύ ναζιάρικο κορίτσι?

ειναι πανεμορφη...και μου θυμιζει και το πουπακι μου....καλοτυχη να ειναι!!!!:D

ειναι πανεμορφη...και μου θυμιζει και το πουπακι μου....καλοτυχη να ειναι!!!!:D

Eίδες Έφη? Ακόμα και τα πατούσια της είναι ίδια:D

Η μικρή Αννούλα είχε τύχη βουνό αφού την βρήκαμε να τρέμει βρεμένη απο την καλοκαιρινή μπόρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα,σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο.Δεν είναι ούτε δύο μηνών ακόμα.Αποπαρασιτώθηκε και περιμένει την οικογένεια που θα την αγαπήσει για πάντα.Ποια τυχερή αγκαλιά θα ανοίξει για αυτή την κουκλίτσα?Τηλ.6977749502

Φατσουλιτσα πες λοιπον στην Θεια Ρανια, οτι και εκει στα νοτια οι φατσουλες ειναι πανεμορφες, πολυ πολυ γλυκιες και πολυ πολυ ναζιαρες.;);)
Καλοτυχη να εισαι κοριτσακι μου και γρηγορα να βρεθεις στο δικο σου σπιτακι με τους ανθρωπους που θα σε λατρευουν.

Φατσουλιτσα πες λοιπον στην Θεια Ρανια, οτι και εκει στα νοτια οι φατσουλες ειναι πανεμορφες, πολυ πολυ γλυκιες και πολυ πολυ ναζιαρες.;);)
Καλοτυχη να εισαι κοριτσακι μου και γρηγορα να βρεθεις στο δικο σου σπιτακι με τους ανθρωπους που θα σε λατρευουν.

Nα είσαι καλά Gelly μου. Όντως υπάρχουν και στην Αθήνα φατσουλίνια. Αν και όλα τα ζωάκια μας καθένα έχει την δικιά του ομορφιά:redface::)

Καλή τύχη ! Είναι μια κούκλα!!

Καλή τύχη Αννούλα ! Σύντομα να βρεθείς σε δικό σου σπιτάκι.

Είναι το 2ο ασπρομαυράκι που βλέπω από χθες και μου θυμίζει τη φατσούλα του Μίκυ μου, έτσι όπως τον βρήκα μωράκι πριν δυο χρόνια πεταμένο στα χωράφια:(

Eυχαριστούμε πολύ. Η Αννούλα είναι από τα τυχερά μωράκια όπως και ο Μίκης σου γιατί δεν πρόκειται ποτέ να ξαναβρεθούνε στον δρόμο. Θα περάσουν αρχοντική ζωή. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά μωράκια που δεν θα έχουν την ίδια τύχη και δυστυχώς κάποιοι "άνθρωποι"τα πολεμάνε κιόλας.
:(

Εμένα δεν με θέλει κανείς? :(

Συνημμένα

Εμένα δεν με θέλει κανείς? :(

μα τι ομορφο κοριτσι ειναι αυτο!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
με την φιλοξενεια του πατουσα ερωτευτηκα ξαφνικα τα ασπρομαυρακια!!!:redface::redface::redface:

Καλοτυχη να εισαι Αννουλα του Βορρεια..:redface::redface:

Annoyla.jpg
[/IMG]

Τόσο γλυκό κουκλάκι που είναι η Αννούλα θα γίνει ανάρπαστη!:inlove::inlove:
Καλή τύχη ομορφούλα!:):):)

Σας ευχαριστούμε Σιμώνη και Νίκη.:D Τελικά όλα τα γατόνια το καθένα έχει την γλύκα του τα ασπρομαυράκια τα γκριζάκια τα μπλεδάκια. Όχι πείτε ένα να μην σας αρέσει:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back