Χαρίζεται η Ασπρούλα

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
απο το στομα σου κ στου θεου τ'αυτι:worry::worry::worry:
μακαρι να βρει ενα σπιτι γρηγορα κ να ειναι πασαδουλα
:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ασπρουυλαααααααααα:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF0205 (2).JPG
    DSCF0205 (2).JPG
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCF0207 (2).JPG
    DSCF0207 (2).JPG
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 44
Καλα αν δεν ειχα δευτερο γατακι θα την επαιρνα για να εχω το Σηφη και τη Σηφαινα και ολοι θα νομιζαν οτι ειναι δυδιμα αδερφια!:clapup::clapup::clapup::clapup:

:lol::lol::lol:
πραγματικα ειναι απιστευτη η ομοιοτητα!!!
αραγε,εχουν κ παρομοιους χαρακτηρες?:hmm:
ειναι ησυχουλης ο σηφης?

:lol::lol::lol:
πραγματικα ειναι απιστευτη η ομοιοτητα!!!
αραγε,εχουν κ παρομοιους χαρακτηρες?:hmm:
ειναι ησυχουλης ο σηφης?
Ειναι και υπναρας πολυ,αλλα κανει και αταξιες που και που και του αρεσει και το παιχνιδι!Αλλα δεν καθεται σε ξενους να τον παρουν με τη μια αγαλια!Πρεπει να τους εμπιστευτει λιγο πρωτα!

αχ κ η ασπρουλα ετσι ειναι:redface:
υπνααρουουου...μπορει να κοιμαται με τις ωρες!
αταξιες δεν κανει..μονο παω στο παιχνιδι μπορει να ριξει κανενα τασακι κατω αλλα μεχρι εκει!
αυτο με τους ξενους το εχει κ αυτη..πρεπει να τους μυρισει πρωτα να την χαιδεψουνε λιγο κ ματα ξανοιγεται...
ειναι πολυ καλα γατια ομως!

αχ κ η ασπρουλα ετσι ειναι:redface:
υπνααρουουου...μπορει να κοιμαται με τις ωρες!
αταξιες δεν κανει..μονο παω στο παιχνιδι μπορει να ριξει κανενα τασακι κατω αλλα μεχρι εκει!
αυτο με τους ξενους το εχει κ αυτη..πρεπει να τους μυρισει πρωτα να την χαιδεψουνε λιγο κ ματα ξανοιγεται...
ειναι πολυ καλα γατια ομως!
Ναι ειναι τελεια γατια τα αρλεκινακια! Ο Σηφης ειναι πολυ πονοψυχος επισης...Τις προαλλες εκοβα τα νυχια της Σελινας και επειδη την ειχα ακινητοποιησει με το ζορι:D εσκουζε το βλαμμενο λες και θα την εσφαζα και ηρθε ο Σηφης και της εγλειφε το κουτελο....:P:(:(:( Επισης οταν ειμαι αδιαθετη την πρωτη μερα και ποναει η κοιλια μου,δεν ξερω ΠΩΣ το καταλαβαινει και ερχεται και ξαπλωνει με την κοιλαρα του στην κοιλαρα μου και με ζεσταινει!Δεν μπορει να ειναι συμπτωση γιατι το εχει κανει πολλες φορες και μονο τοτε τοσο εντονα! Και γενικα ειναι πολυ αγκαλιτσας και μαμακιας.:D

αγαπηη μου:bigarmhug
πρεπει να ειναι πολυ γλυκας ο σηφης:)
η ασπρουλα δεν ειναι τοσο,επειδη μεγαλωσε κ με τα αδελφακια της,αλλα κ με αλλα γατακια κ δεν ειχαμε το χρονο να ασχοληθουμε πολυ με το καθενα ξεχωριστα!
παρ'ολα αυτα ειναι πολυ ησυχη κ χαδιαρα μπορω να πω,οταν θελει αυτη ομως.
αφου καμια φορα που κοιμαται κ παω κ την χαιδευω σηκωνεται κ παει λιγα εκατοστα πιο περα:hehe::hehe::hehe::hehe:
ετσι μου δειχνει οτι δεν θελει πολλα πολλα οταν κοιμαται...

ελπιζω να βρει κ αυτη το δικο της σπιτι,οπως κ η αδελφουλα της η ντορα που καλοπερναει αυτη τη στιγμη:clapup::clapup::clapup:

Τοιχοκολλησε αγγελειουλες στην περιοχη σου,βοηθανε!

το εχω κανει ηδη:)
αλλα δεν κανει τιποτα..την εχω κολλησει εδω κ πολυ καιρο
:/:

αυτη την εποχη εχει γεμισει ο κοσμος με μικρα χαριτωμενα μωρακια...
ομως δεν πρεπει να ξεχναμε κ τα πιο μεγαλης ηλικιας γατακια!
διεκδικουν ενα σπιτι οπως κ ατα μικρουλια.
ειναι κριμα να βλεπουμε στο δρομο μικρα γατακια πεταμενα απο δω κ απο κει,αλλα εξισου κριμα ειναι να βλεπουμε κ τις λιγο πιο μεγαλες γατουλες να τριγυριζουν στους δρομους...
η ασπρουλα ακομα περιμενει το νεο της σπιτι
:)

νεες φωτο απο την ασπρουλααααααα:clapup:

Συνημμένα

• DSCF0107 (4).JPG
    DSCF0107 (4).JPG
    198,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCF0139.JPG
    DSCF0139.JPG
    236,5 KB · Εμφανίσεις: 42
η ασπρουλααα:D:D:D

Συνημμένα

• DSCF0095 (3).JPG
    DSCF0095 (3).JPG
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSCF0098 (5).JPG
    DSCF0098 (5).JPG
    167,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSCF0100 (2).JPG
    DSCF0100 (2).JPG
    176,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCF0106 (2).JPG
    DSCF0106 (2).JPG
    196,8 KB · Εμφανίσεις: 34
Απάντηση: Χαρίζεται η ασπρούλα

Καλή τύχη Ασπρούλα! Μακάρι να βρεις την αγάπη που αξίζεις!!

απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι:)

Ω είμαι σίγουρη πως τελικά η Ασπρούλα θα υιοθετηθεί από τους καλύτερους γατογονείς και θα περάσει ζωή αγγελική!

αχ αυτο ευχομαι και γω αλλα τιποτα μεχρι τωρα:(:(:(
ακομα περιμενει η ασπρουλα μας!

Είναι πολύ γλυκιά!!! Μοιάζει πολύ στο Bijoudaki μου!!!

Καλή Τύχη στην Ασπρούλα!!!!!

ναι,οντως μοιαζουνε:D
κουκλακια και τα δυο...
μακαρι να βρει το δικο της σπιτακι και να ζησει στα πουπουλααα:redface::redface:
:redface:

Πωπω μια γλυκα ειναι!!! Καλη τυχη και απο εμας Ασπρουλα!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back