laaak
Νεοφερμένο μέλος
Η laaak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
17-08-11
09:04
Η Αστερόπη είναι μία ενήλικη Σιάμ γατούλα. Ήταν το πρώτο από τα γατάκια που σώθηκαν από το διαμέρισμα στη Σωκράτους. Μικροσκοπική και ισχνή, νομίζαμε πως ήταν μικρή σε ηλικία. Η κτηνίατρος μας είπε πως είναι μια ενήλικη γατούλα πάνω από 5 ετών. Ζυγίσει μόλις 1,5 κιλό και τα τεράστια μάτια της μας κοιτούν με απορία όταν την περιποιούμαστε και την χαϊδεύουμε για ώρες. Μάλλον, το γλυκό Αστερoπάκι ζει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά.
Η κατάσταση στην οποία την παραλάβαμε ήταν τραγική αφού από την αδυναμία της ήταν αδύνατο να στηριχθεί στα πόδια της. Ο τρόμος της ήταν τεράστιος και το βλέμμα της φανέρωνε μεγάλη απελπισία. Τις δύο πρώτες μέρες δεν έφαγε ούτε μια μπουκιά.. Μετά άρχισε δειλά δειλά να τρώει κονσερβούλα και σε λίγο δοκίμασε και τις κροκέτες. Είναι εκλεκτική και τρώει πολύ λίγο. Προτιμάει να χουρχουρίζει και να χαϊδεύεται σε όποιο χέρι βρει.
Η Αστερόπη ζητά μια οικογένεια που θα κατανοήσει το δραματικό παρελθόν της και θα έχει υπομονή μέχρι να προσαρμοστεί και να συνηθίσει το καινούριο της περιβάλλον. Όλοι ζητάνε να "σώσουν" ένα μωρό Σιάμ, ισχυριζόμενοι πως θέλουν να τους μάθει.. Όταν ακούνε για ενήλικες γάτες, το ενδιαφέρον τους εξαφανίζεται.. Πιστεύετε πως η Αστερόπη δεν πρέπει να έχει δικαίωμα στη ζωή;
Αν θέλετε να της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, επικοινωνήστε με το gkekadwra@gmail.com
Φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2176164757903.121371.1060377189&type=1
Η κατάσταση στην οποία την παραλάβαμε ήταν τραγική αφού από την αδυναμία της ήταν αδύνατο να στηριχθεί στα πόδια της. Ο τρόμος της ήταν τεράστιος και το βλέμμα της φανέρωνε μεγάλη απελπισία. Τις δύο πρώτες μέρες δεν έφαγε ούτε μια μπουκιά.. Μετά άρχισε δειλά δειλά να τρώει κονσερβούλα και σε λίγο δοκίμασε και τις κροκέτες. Είναι εκλεκτική και τρώει πολύ λίγο. Προτιμάει να χουρχουρίζει και να χαϊδεύεται σε όποιο χέρι βρει.
Η Αστερόπη ζητά μια οικογένεια που θα κατανοήσει το δραματικό παρελθόν της και θα έχει υπομονή μέχρι να προσαρμοστεί και να συνηθίσει το καινούριο της περιβάλλον. Όλοι ζητάνε να "σώσουν" ένα μωρό Σιάμ, ισχυριζόμενοι πως θέλουν να τους μάθει.. Όταν ακούνε για ενήλικες γάτες, το ενδιαφέρον τους εξαφανίζεται.. Πιστεύετε πως η Αστερόπη δεν πρέπει να έχει δικαίωμα στη ζωή;
Αν θέλετε να της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, επικοινωνήστε με το gkekadwra@gmail.com
Φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2176164757903.121371.1060377189&type=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
17-08-11
09:55
Αχ Θεέ μου...
Καλή τύχη κουκλίτσα μου!
Καλή τύχη κουκλίτσα μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
17-08-11
10:31
Ψυχη μου...μακαρι να βρει καποιον να την αγαπησει οσο της αξιζει συντομα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum