Χαρίζεται η Ελίζα <3 ημίαιμη Αγκύρας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
Χαριζεται η Ελιζα,ημιαιμη αγκυρας,ειναι 2 ετων,στειρωμενη κ αποπαρασιτωμενη.
πολυ χαδιαρια με αδαμαντινο χαρακτηρα.
Δινεται μονο εντος αττικης κ αποκλειστικα για σπιτογατα σε πραγματικους φιλοζωους.
θα ειμαστε αυστηροι με τους υποψηφιους γατογονεις.
περιοχη νεα σμυρνη
6989669566
DSCF0071-1.jpg
DSCF0096.jpg
DSCF0159.jpg
DSCF01312.jpg
DSCF0076.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι κουκλάρα είναι αυτή! Για ντίβα μου μοιάζει!:hehe::lol: Μου θημίζει τον πρηγούμενο γάτο μου. Και κήνος ανκήρας ημίεμος ήταν.:(

. Και κήνος ανκήρας ημίεμος ήταν.:(

Ανκύρας-υμίαιμος:redface::oops:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
όντως είναι μια θεά!!!!
κουκλάρα!
εύχομαι να βρεί σύντομα ένα καλό σπίτι :)

νεες φωτο απο το ελιζακι:clapup:

Συνημμένα

• DSC01188.JPG
    DSC01188.JPG
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC01217.JPG
    DSC01217.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 44
Κουκλι είναι! Μακάρι να βρεί σύντομα ένα σπιτάκι! :)

Δεν το πιστευω οτι δεν την εχει παρει ακομα καποιος:eek:
Απο τις πιο ομορφες γατες!

Είναι καλλονή η γατούλα!
Απορώ και εγώ που δεν την έχουν βουτήξει ακόμα!!!
Καλή τύχη γατουνίτσα μου!

Κουκλάρα καρακουκλάρα!!!

Απιστευτο....αυτη την αριστογατα να μην την εχουν παρει ακομα..

ημασταν πολυ αυστηροι με τους υποψηφιους γι'αυτο δυσκολευτηκε να βρει σπιτακι:redface:
βρεθηκε ομως ο καταλληλος γατομπαμπας να παρει το κοριτσι μας κ να το εχει στα πουπουλα...
οπως καταλαβατε η ελιζα ειναι πλεον στο δικο της σπιτακι εδω κ 10 μερες περιπου:clapup::clapup::clapup:
η αγγελια μπορει να κλειδωθει:D:D:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back