elpi1
Νεοφερμένο μέλος
Η elpi1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
03-06-10
14:10
[FONT="]Αυτο το πανεμορφο κοριτσακι, το λενε[/FONT][FONT="]Ριτσα[/FONT][FONT="]απο το ζαχαριτσα γιατι ειναι απιστευτα γλυκια, απαλη και καλη. Μου το πεταξαν πριν λιγες μερες στην αυλη μου, μεσα σε ενα χαρτοκουτο! Ηταν πολυ βρωμικη, πεινασμενη και[/FONT][FONT="]ταλαιπωρημενη. Συνηλθε γρηγορα ομως και τωρα ειναι ετοιμη να παει στη δικη της οικογενεια.[/FONT][FONT="] Ειναι 2,5 μηνων περιπου αποπαρασιτωμενη και τωρα θα κανει και τα πρωτα της εμβολια.
Αν θελετε να την υιοθετησετε παρακαλω τηλεφωνειστε[/FONT][FONT="]6947824195[/FONT][FONT="](Νατασα) [/FONT]
[FONT="]email[/FONT][FONT="]:[/FONT][FONT="]nataszak[/FONT][FONT="]@[/FONT][FONT="]hotmail[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]com[/FONT]
Αν θελετε να την υιοθετησετε παρακαλω τηλεφωνειστε[/FONT][FONT="]6947824195[/FONT][FONT="](Νατασα) [/FONT]
[FONT="]email[/FONT][FONT="]:[/FONT][FONT="]nataszak[/FONT][FONT="]@[/FONT][FONT="]hotmail[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]com[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
03-06-10
14:44
είναι πολυ ομορφη 
καλη τυχη!

καλη τυχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
04-06-10
20:52
Καλή τύχη στη μικρή Ζαχαρίτσα!! Δυστυχώς τα παρατημένα γατάκια είναι συνηθισμένο και καθημερινό πρόβλημα! Η γατούλα είναι πολύ τυχερή που βρέθηκε στην αυλή φιλόζωων! Ξανά καλή της τύχη!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum