Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 22:46 Η Voula έγραψε: #81 17-07-10 22:46 Κάτια τα ζωάκια είναι ευτυχισμένα να ζουν με ανθρώπους που τα αγαπούν Δεν νομίζω ότι τα νοιάζει αν είναι σε 30 τμ ή περισσότερο. Θα μπορούσε να ζει σε βίλα, να ΄χει άπλετο χώρο στην διάθεσή της, το θέμα όμως είναι θα είχε την αγάπη που έχει σε σένα? Βασανίζομαι κι εγώ πολλές φορές με την ίδαι απορία γιατί κι εμείς είμαστε 3 ενήλικες άνθρωποι κι 6 γάτες σε ένα σπίτι 80 τμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κερασένια Νεοφερμένο μέλος Η κερασένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2010 στις 15:33 Η κερασένια: #82 05-08-10 15:33 αχ και να ήταν λίγο πιο μικρή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κάτια τα ζωάκια είναι ευτυχισμένα να ζουν με ανθρώπους που τα αγαπούν Δεν νομίζω ότι τα νοιάζει αν είναι σε 30 τμ ή περισσότερο. Θα μπορούσε να ζει σε βίλα, να ΄χει άπλετο χώρο στην διάθεσή της, το θέμα όμως είναι θα είχε την αγάπη που έχει σε σένα? Βασανίζομαι κι εγώ πολλές φορές με την ίδαι απορία γιατί κι εμείς είμαστε 3 ενήλικες άνθρωποι κι 6 γάτες σε ένα σπίτι 80 τμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κερασένια Νεοφερμένο μέλος Η κερασένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2010 στις 15:33 Η κερασένια: #82 05-08-10 15:33 αχ και να ήταν λίγο πιο μικρή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχ και να ήταν λίγο πιο μικρή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.