Χαρίζεται η Μιράντα, γατούλα ενός έτους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Με λένε Μιράντα. Η ιστορία μου είναι γνωστή σε όλους σας, είναι η ιστορία κάθε αδέσποτης γατούλας της Αθήνας. Είμαι βέρα Αθηναία, γεννημένη από τη Θάλεια (που ήταν τυχερή και υιοθετήθηκε), αδερφή του Κόκκινου (που ήταν άτυχος και, παρότι στειρωμένος, «χάθηκε» προ δεκαημέρου), αδέσποτη από κούνια και τώρα πια μόνη μου σε μια αφιλόξενη πυλωτή. Είμαι σχεδόν χρονιάρα, είμαι όμορφη και το ξέρω, τρυφερή και χαδιάρα, κι έχω πολύ ωραία πολύχρωμη γούνα. Δεν είμαι πολύ καθαρή αυτή τη στιγμή και συγνώμη για τη λιγάκι μουτζουρωμένη μουσούδα μου, αλλά ξέρετε, αναγκάζομαι να κρύβομαι κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να γλιτώσω από μια γειτόνισσα που με κυνηγάει συνεχώς να με κλωτσήσει. Δε μου έχει αφήσει ούτε ένα μπολάκι φαγητού όρθιο, τα πήλινα τα σπάει, τα πλαστικά τα πετάει κι έτσι δεν έχω επιλογή: τρώω στο πεζοδρόμιο. Πέρυσι μου κατέβασαν ένα καλαθάκι με κουβέρτα να κουρνιάζω αγκαλιά με τον αδερφό μου, το χειμώνα με τα κρύα, και αφού το πέταξε στον κάδο, μας έκανε και μούσκεμα με το λάστιχο... Από του χάρου τα δόντια γλιτώνω καθημερινά... :'(

Γιʼαυτό σας λέω, πάρτε με στο σπίτι σας! Είμαι πολύ καλή παρέα, κάνω κουτουλίτσες και ζυμαράκια, κάθομαι ήσυχη στη γατοφόρο, είμαι πολύ συνεργάσιμη στην κτηνίατρο και φυσικά είμαι στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη εσωτερικά κι εξωτερικά. Θα κάνω το εμβόλιό μου πριν με πάρετε σπίτι σας, θα καθαριστώ καλά-καλά και θα φέρω και προίκα τη γατοφόρο μου και καινούργια, ολόδικά μου πιατάκια! Δεν έχω καμία άλλη απαίτηση παρά μόνο την αγάπη σας και να μου δείξετε με υπομονή τα κατατόπια ενός εσωτερικού χώρου που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ως τώρα. Στείλτε e-mail στη Στέλλα: skoutsoukali@hotmail.com

sany0686.jpg

sany0698a.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη ζουζουνίτσα μου όμορφη, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα που συμπεριφέρονται έτσι στα ζώα...πολύ λυπηρό!Πολιτισμός?Μηδέν...από την κυρία που περιγράφεται πιο πάνω.Ακούς εκεί σπάει τα πιατάκια ...Κρίμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχομαι να ανοιχτεί μια πορτούλα και για σένα, ψυχούλα μου.

Ο ζωοφιλος μπορει να εχει και μια δοση νοσηροτητας οπως εχουμε πολυ εδω μεσα , και να κανει ισως πραγματα υπερβολικα για τα ζωα που αγαπαει.

Ο αδιαφορος που ουτε τα προσεχει ουτε τα ενοχλει δεν μπορεις να του καταλογησεις τιποτα , και μαλλον με τοσα που ζουμε και βλεπουμε σιγουρα για μενα θεωρειται φιλοζωος.

Ομως , ατομα σαν την "κυρια" που ανεφερες , δεν μπορω να σκεφτω πως στο σπιτι της με τη οικογενεια της ειναι μια τρυφερη , γλυκια , ουτε καν ουδετερη μανα-αδελφη-συζυγος-η οτι ειναι στη ζωη της τελοσπαντων.
Ειναι σιγουρα μια κομπλεξικη κακιασμενη , και ευχαριστως με ενα τηλεφωνακι ειμαι προθυμος να βρω μερικους τροπους να της κανω μερικα χουνερια.

Καλη τυχη στην Μιραντα

:whistle::whistle::whistle:

Καλη τυχη κουκλιτσα με την ομορφη μουσουδιτσα!!!!!

Καλη τυχη στην γατουλα! Εχει παρα πολυ ομορφα χρωματα!

Καλή τύχη και από εμάς στην πανέμορφη γατούλα!

Όσο για την κομπλεξάρα που κάνει όλα τα παραπάνω, τί να πούμε???
Θα της άρεσε να τα κάνει κάποιος όλα αυτά στο δικό της παιδί?
Γιατί και η γατούλα από μια κοιλίτσα βγήκε, έχει ψυχούλα και δικαιώματα!
Ο ίδιος Θεός μας έπλασε όλους και όταν έρθει η ώρα της κρίσης, θα κριθουμε και από τη συμπεριφορά μας προς τα ζώα...

Η γατούλα φιλοξενείται πλέον σε σπιτάκι, αλλά περιμένει ακόμα να βρεθεί στο παντοτινό της.
Είναι καθαρή από aids & λευχαιμία, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• sany0752.jpg
    sany0752.jpg
    185,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • sany0770m.jpg
    sany0770m.jpg
    111,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • sany0776d.jpg
    sany0776d.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 27
  • sany0781.jpg
    sany0781.jpg
    98,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Υιοθετήθηκε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back