konstans
Περιβόητο μέλος

Γιʼαυτό σας λέω, πάρτε με στο σπίτι σας! Είμαι πολύ καλή παρέα, κάνω κουτουλίτσες και ζυμαράκια, κάθομαι ήσυχη στη γατοφόρο, είμαι πολύ συνεργάσιμη στην κτηνίατρο και φυσικά είμαι στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη εσωτερικά κι εξωτερικά. Θα κάνω το εμβόλιό μου πριν με πάρετε σπίτι σας, θα καθαριστώ καλά-καλά και θα φέρω και προίκα τη γατοφόρο μου και καινούργια, ολόδικά μου πιατάκια! Δεν έχω καμία άλλη απαίτηση παρά μόνο την αγάπη σας και να μου δείξετε με υπομονή τα κατατόπια ενός εσωτερικού χώρου που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ως τώρα. Στείλτε e-mail στη Στέλλα: skoutsoukali@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Ο αδιαφορος που ουτε τα προσεχει ουτε τα ενοχλει δεν μπορεις να του καταλογησεις τιποτα , και μαλλον με τοσα που ζουμε και βλεπουμε σιγουρα για μενα θεωρειται φιλοζωος.
Ομως , ατομα σαν την "κυρια" που ανεφερες , δεν μπορω να σκεφτω πως στο σπιτι της με τη οικογενεια της ειναι μια τρυφερη , γλυκια , ουτε καν ουδετερη μανα-αδελφη-συζυγος-η οτι ειναι στη ζωη της τελοσπαντων.
Ειναι σιγουρα μια κομπλεξικη κακιασμενη , και ευχαριστως με ενα τηλεφωνακι ειμαι προθυμος να βρω μερικους τροπους να της κανω μερικα χουνερια.
Καλη τυχη στην Μιραντα
konstans
Περιβόητο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Όσο για την κομπλεξάρα που κάνει όλα τα παραπάνω, τί να πούμε???
Θα της άρεσε να τα κάνει κάποιος όλα αυτά στο δικό της παιδί?
Γιατί και η γατούλα από μια κοιλίτσα βγήκε, έχει ψυχούλα και δικαιώματα!
Ο ίδιος Θεός μας έπλασε όλους και όταν έρθει η ώρα της κρίσης, θα κριθουμε και από τη συμπεριφορά μας προς τα ζώα...
konstans
Περιβόητο μέλος
Είναι καθαρή από aids & λευχαιμία, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool